Originally Posted by yunusgs Ca için 135 pa için 160 olabilir.Ama cası mutlaka gelişmeli. hmm ozaman normal olarak Diego Lugano pa icin 320 olabilir degil mi?
Originally Posted by yusufislam hmm ozaman normal olarak Diego Lugano pa icin 320 olabilir degil mi? Ne alaka ?? Emre Güngör ün maclarını izledin mi hiç ? 135 ca cok mu abartı olur sanki ? Buraya gelip sacma sapan kışkırtıcı mesaj atmayın.
Originally Posted by yusufislam hmm ozaman normal olarak Diego Lugano pa icin 320 olabilir degil mi? Fanatik yorumlar için taraftar forumlarını öneriyorum. Burası oyuncuların düzgünce ve tarafsızca tartışıldığı bir platform.
Originally Posted by yusufislam hmm ozaman normal olarak Diego Lugano pa icin 320 olabilir degil mi? Yahu niye ortalığı karıştırıyorsun..Şimdi ben lugano kim son 3 gs maçını tamamlayamadı desem nasıl olur..(dedim bile)
Originally Posted by yusufislam hmm ozaman normal olarak Diego Lugano pa icin 320 olabilir degil mi? heralde yeni c.a. ve p.a. sistemeerini biliyorsun galiba sen.ability ler 1000 üzerinden değerlendiriliyor anladığıma göre.
Forum Rules