Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 66 arası toplam 66 sonuç

Konu: Galatasaray "portakal" oluyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Koy yahu

Parcalı hiç degişmedi ki. sadece 100. yılda ortasında Logo gibi birsey konuldu; yoksa sablon hep aynı parcalı bi yan sarı bi yan kırmızı. omuzdan doğru sarkan seritler vs

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Sarı-kırmızı turuncu hoş durabilir ama mutlaka bir parçalı forma ve siyah forma şart..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet adidas konusunda katılıyorum Jesus_FB ..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by King_91 View Post
    Sarı-kırmızı turuncu hoş durabilir ama mutlaka bir parçalı forma ve siyah forma şart..

Parcalı zaten hep oluyor, onun degişmesi veya olmaması gibi bir durum yok.. O takımın temel taşı
    Last edited by PesimiSTyLa : 06.Mayıs.2008 at 17:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    hem fb hem gs şu adidas'tan kurtulmadığı sürece güzel bir tasarım beklemeyin
    Katılıyorum ua forumu bile daha iyi tasarım yapmış..

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    bencede çok kötü değil bu forma ben özellikle gs'nin son senelerde çıkan formalarını hiç beğenemiyordum ama bu bence onlara göre daha iyi. Yalnız GS parçalı formayla anılır bu sebe parçalı forma yapılmayacakmı acaba?
    Bu sene Temmuz ayinda parcali formamiz cikacak,Metin Oktay dönemineki parcali forma gibi olabilirmis,parcali altina beyaz sort.Cok süper olacakmis parcali formamiz.

Ayrica yönetim cesitli formalar yapacak,sonra taraftarlara soracakmis,hangileri daha cok begenilirse onlar sürülecekmis piyasaya.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri