1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Bobo'dan Acı İtiraf

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bobo'yu satanı bizde satarız...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Ciddimisin?
    Quote Originally Posted by anil luque View Post
    türkuaz kardesım gecen sezonkı cska macını (uefa), bu sezonkı marsilya macını l'pool macını falan ızlemenı ve mesajını edıtlemenı tavsıye ederım.. bobo kesınlıkle satılmamalı sonu carew gıbı olacak adım gıbı emınım. Para ıcın satıldı ama gıttıgı yerde sov yaptı lyon'deyken madrid'i darma duman ettı! vıllada da attıkca atıyor..
    Ciddiyim..

Bakın arkadaşlar ben Bobo'ya kötü futbolcu demiyorum, hatta Türkiye'nin en iyi yabancı forvetidir belki de ancak siz çok fazla üstüne düştünüz Bobo'nun. Çok şeyler bekliyorsunuz, olmayınca hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Ciddiyim..

Bakın arkadaşlar ben Bobo'ya kötü futbolcu demiyorum, hatta Türkiye'nin en iyi yabancı forvetidir belki de ancak siz çok fazla üstüne düştünüz Bobo'nun. Çok şeyler bekliyorsunuz, olmayınca hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz..
    Adam iyiki söylüyoruz.İyi futbolcu tabi üstüne düşücez.G.Saray'lı arkadaşlar nasıl Topal'ı,Emre'yi,Arda'yı her fırsatta övüyor ve çok şeyler bekliyorsa haklı olarak,aynı şeyleri bizde Bobo için düşünüyoruz...

Ayrıca çok şeyler yapıyor zaten.Yani hayal kırıklığına uğramadık...

Mesaj Yetkileri