Quote Originally Posted by Han12 View Post
1-Maldonado'yu Allah aşkına kaç maç izledin ki düşüş bekliyorsun özelliklerinde? Şu saatte büyük düşüş yaşayabilecek tek şeyi adaptibility'sidir...
2-Emre Güngör'e 160 isteyenlerden biri olarak (23 yaşındaki Emre) Kazım'ın Pa'sının 145 kalması sence doğru mu? (Kaldı ki mesala Kazım'ı 150 yapmak Ersen Martinle aynı PA'yı vermek demek çok mu pek değil...Ama Emre'ye 160 vermek, Türk futbol tarihinin en iyi stoperi olacak demek, pek sanmıorum)
3-İlhan Parlak'ın -9'unu -8 yapmak için neden arayanlara birşey demiorum İlhan pek oynamamış olabilir, ama sonuçta önünde TSL gol kralı ve Mateja Kezman var yani sonuçta yapabilecek birşey yok...

Ayrıca sana destek verip de e haklı ama diyen belki başka bi takımı tutsaydı, daha inandırıcı olacaktı Bu mühim değil yukarıda yazdığım üç şey için ne düşünüosun peki ona cevap verirsen sevinirim

han dostum maldunadoyu belkide tartışmaya bile gerek kanaatince gönderilecek ama şunu diyebilirim maldonadoda düşüş olacaksa bunun sebebi türkiyede ki kötü performansından değil zaten şişirilerek profilinin yapılmasıydı .baktığıımızda görülüyorki alex gibi bir pa ya sahip olması zaten normal değildi ama ben ieğer feenrbahçe dieevid gibi bir yola gidip elindede tutarsa taktirde 3-5 puanlık bir düşüş bekliyorum ama arkadaşaın dediği gibi büyük düşüşler yapılacak kadar türkiyede oynamadığını düşünüyorum. Unutmasın bazı arkadaşlar Rcardinho bu ülkede bir sene top poynamadan yattı kaç puan düşüş yapıldı....

Emre güngöre 160 pa yı boşuna tartışıyorlarilerleyen yılları bilmem ama önümüzdeki yıl 160 pa verilmeyecek ..ama iyi bir stoper..sonuçta 145-150 arasının yeterli olacağı kanaatindeyim.

geçen yıl -9 pa alan kaç oyuncu vardı türkiye lignde onlarıda -8 olsun diye bastırın durun..devam edin..bundan nasıl bir zevk alıyorsunuz anlamıyorum..ama ülkemizi yıldızı olmayan geleceği olmayan sıradan basit bir lige dönştürmek için elinizden geleni gayreti gösterin...sonra kendiniz sıkılıp açar editörden üç beş yıldız ayarlaması yaparsınız..belkide israilden toto tamuzu alırsınız..nede olsa toto oved gibi adamları alırsınız onlar size yeter...türk yıldıza gerek yok..-9 ları -8 e -8 leri -7 ye düşürülsün diye gayretlerinize devam edin sevgili arkadaşlar....