Gokhan Unal bile 155 PA alirken Ilhan Parlak icin su anda ayni PA verilmesi hata okur bence 155-160 degil 145-150 olucak o. Su anda Ulkemizin en iyi forveti Umit Karan bile CA 140 PA 150 iken Ilhan Parlak'a daha fazla verilmesi cok buyuk hata olur daha ne yaptiki ne kanitladi? Olmadi -8 PA verilir daha fazlasi icin su ana kadar bisey kanitlamis degil. Tekrar edicem U-19 mill takimda yaptiklarinin su anda hic bi degeri kjalmadi 2-3 sene once idi onlar.
Dogru 24 yasina kadar FIFA kuralarina gore bi oyuncu gelismekte olan oyuncu oldugu icin oyun da bunu takip ediyor ama bence artik 21 yasinda bi oyuncunun asagi yukari ne olucagini anlamak mumkun ve su asamada Ilhan Parlak en iyi ulkemizde yildiz forvet olur ama daha fazlasi hayal kurmak bu da maksimum benim gozumde 145-150 dir aslinda bana gore 140 CA asan oyuncu hic bi zaman olamicak.
Emre Gungor Gokhan Zan'nin yasinda olsa maksimum 150'ye ok derdim ama o da su anda 23 yasindaNeyse burasi Galatasaray topigi degil.
Israil arastirmasi hakkindaki cabamdan haberin yok sanirim bi ara istersen SI forumlarina goz at.