1 ile 30 arası toplam 331 sonuç

Konu: אַ FC Twente ile Anı Yaşa אַ

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Hollanda Ligi 17.Hafta Maçı - FC Twente v AZ Alkmaar

Goller : Dica ( 12) , Tom De Sutter (18,51) , Cziommer (20) , Braafheid (44 kk)

Hollanda Ligi 18. Hafta Maçı - AZ Alkmaar v Vitesse

Goller : Tom De Sutter ( 1,28) , Kronaveter (10) , G.Garcia (32) , Dica (70)

Hollanda Ligi 19.Hafta Maçı - AZ Alkmaar v De Graafschap

Goller : Dica ( 1,5,30,56) , Medunjanin (26,74) , Tom De Sutter (46) , Spiranovic (76) , Kronaveter ( 86,90 )

Valla çatır çatır oynuyoruz taktiğimiz şu an takıma öyle bir oturmuş durumdaki Ligde 43 maçtır yenilgi yüzü görmüyoruz.. Maçın ilk yarısı 4-1 bitti 2.yarıya başladık pc başında değildim ve döndüğümde 10 tane golü görünce ben bile şaşırdım.. Abarttık gerçekten

Şu an 21.turnuvada da AZ Alkmaar'da ki taktiğimizi kullanıyoruz ama Lazio da bu taktiğe göre uygun oyuncularımız yok denecek kadar az ..

Geçen sene 1 Milyon Avro ya aldığımız Tom De Sutter'in genel verileri ..

83 Maç 79 Gol 30 Asist

Şu an fiyatı 6 Milyon 250 Bin Avro

Quote Originally Posted by Defuser View Post
    Peşin değil de taksitli ödeme seçeneklerini de devreye sok paran yetmediğinde. Bir çok kişi bunu gözden kaçırıyor ancak çok yararlı bir özellik.
    Ben zaten peşin parayla oyuncu almam 24 aya bölerim transfer ücretini. Ama orda şunu diyorum Kompany 17 M Avro ve bizim transfer bütçemiz 8-9 Milyon Avro zaten finansal olarak zarardayız şuan + oyuncuyla görüştüğümde yıllık istediği 2.5 M Avro'yu da veremiyoruz zaten. Bu koşullarda bu oyuncudan vazgeçtik bizde. Matias Cahais ile anlaştık 3 M Avro'ya.
    Last edited by shamur1 : 08.Mayıs.2008 at 22:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri