BREZİLYA 1.LİGİ BAŞLIYOR....
BREZİLYA 1.LİGİ
1.HAFTA
CRUZEİRO : 1 - 0 : PONTE PRETA
Üstün oynadık ancak zor kazandık..
COPA LİBERTADORES
ÇEYREK FİNAL 1.MAÇ
CHİVAS : 2 - 0 : CRUZEİRO
Üstün oynamamıza rağmen frikikten yediğimiz golle yenik duruma düştük.Beraberliği ararken 2.golü kalemizde gördük. Gol aramaya devam ettik ancak 1 deplasman golü bulamadık.İşimiz çok zor.. Kendi evimizde 2-0 'ı bulmak istiyoruz.Bu arada Minas State Final serisinden bu yana tekrar eski taktiğime döndüm.Tek forvete devam ediyorum![]()
BREZİLYA 1.LİGİ
2.HAFTA
FLAMENGO : 2 - 1 : CRUZEİRO
Çok kötü oynadık form düşüklüğü seziyorum takımda.Hem 3 puan bıraktık hem de Libertadores rövanşı öncesi en önemli gol silahımız Guilherme'yi kaybettik. Libertadores'te oynayamayacak..
COPA LİBERTADORES
ÇEYREK FİNAL 2.MAÇ
CRUZEİRO : 6 - 0 : CHİVAS
İnanamıyorum!!! Rüya gibiydi. Guilherme'nin arkasında yedek bekleyen Fernandinho önüne çıkan fırsatı mükemmel değerlendirdi.Maça çok hızlı başlayıp maçın başında 2 gol bulunca rahatladık.Rakibimiz hücuma çıkmak zorunda kaldı ancak etkisizdi ve girdiğimiz her pozisyonu değerlendirerek Libertadores'te ikinci kez 6-0'ı yakaladık.
COPA LİBERTADORES
YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ
Rakibimiz yine bir Meksika takımı oldu.Önümüz açık. Umarım finali oynamayı başarırız.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkür ederim.Klasik taktiğime de döndüm.Arada sırada form düşüklüğü yaşasak ta istikrarımızı koruyoruz.