1 ile 30 arası toplam 225 sonuç

Konu: Libertadores tamam..G.Birliği ile Avrupaya devam [Hellbells]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

BREZİLYA 1.LİGİ BAŞLIYOR...

BREZİLYA 1.LİGİ

1.HAFTA

CRUZEİRO : 1 - 0 : PONTE PRETA

Üstün oynadık ancak zor kazandık..

COPA LİBERTADORES

ÇEYREK FİNAL 1.MAÇ

CHİVAS : 2 - 0 : CRUZEİRO

Üstün oynamamıza rağmen frikikten yediğimiz golle yenik duruma düştük.Beraberliği ararken 2.golü kalemizde gördük. Gol aramaya devam ettik ancak 1 deplasman golü bulamadık.İşimiz çok zor.. Kendi evimizde 2-0 'ı bulmak istiyoruz.Bu arada Minas State Final serisinden bu yana tekrar eski taktiğime döndüm.Tek forvete devam ediyorum

BREZİLYA 1.LİGİ

2.HAFTA

FLAMENGO : 2 - 1 : CRUZEİRO

Çok kötü oynadık form düşüklüğü seziyorum takımda.Hem 3 puan bıraktık hem de Libertadores rövanşı öncesi en önemli gol silahımız Guilherme'yi kaybettik. Libertadores'te oynayamayacak..

COPA LİBERTADORES

ÇEYREK FİNAL 2.MAÇ

CRUZEİRO : 6 - 0 : CHİVAS

İnanamıyorum!!! Rüya gibiydi. Guilherme'nin arkasında yedek bekleyen Fernandinho önüne çıkan fırsatı mükemmel değerlendirdi.Maça çok hızlı başlayıp maçın başında 2 gol bulunca rahatladık.Rakibimiz hücuma çıkmak zorunda kaldı ancak etkisizdi ve girdiğimiz her pozisyonu değerlendirerek Libertadores'te ikinci kez 6-0'ı yakaladık.

COPA LİBERTADORES

YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ

Rakibimiz yine bir Meksika takımı oldu.Önümüz açık. Umarım finali oynamayı başarırız.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by malakaci View Post
    Şu ana kadar güzel gelmişsin aman bu ayarda devam et bozma kendini arkadaşım
    Teşekkür ederim.Klasik taktiğime de döndüm.Arada sırada form düşüklüğü yaşasak ta istikrarımızı koruyoruz.
    Last edited by The.Crow : 09.Mayıs.2008 at 00:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Bir Dost

Hellbells

Mesaj Yetkileri