libertodores in en büyük favorisiyizve sonra takımı bırak avrupa dan bi takımla anlas bence
libertodores in en büyük favorisiyizve sonra takımı bırak avrupa dan bi takımla anlas bence
TariboWest
Libertadores'i kazansam da kazanmasam da ayrılcam takımdan lig bitmedenkafaya koydum.Ama taraftarların ve oyuncularımın haberi yok . Gizli iş yapıyorum walla
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BREZİLYA 1.LİGİ
3.HAFTA
CRUZEİRO : 1 - 1 : PALMEİRAS
10 kişi kalmamıza rağmen güçlü rakibimizden 1 puanı kurtardık.
BREZİLYA 1.LİGİ
4.HAFTA
GREMİO : 2 - 1 : CRUZEİRO
Maçın başında 10 kişi kaldık ve direnemedik.
COPA LİBERTADORES
YARI FİNAL 1.MAÇ
AMERİCA ( MEX ) : 0 - 3 : CRUZEİRO
Deplasmanda şov yaptık. Çok avantajlı bir skor elde ettik. Final geliyor mu acaba?
BREZİLYA 1.LİGİ
5.HAFTA
CRUZEİRO : 1 - 0 : SPORT RECİFE
Lige pek iç açıcı başlamadık.Ama bu galibiyet iyi oldu.Golcümüz Guilherme haftalardır sakat.Bu durum hücum gücümüzü çok etkiliyor.
COPA LİBERTADORES
YARI FİNAL 2.MAÇ
CRUZEİRO : 1 - 4 : AMERİCA ( MEX )
ŞOKTAYIZ..ELENDİK.. 10 maç yapsak 1 tanesi bu skorla biterdi ve biz 10 da 1 ihtimalle karşılaştık.Kalecimiz çok kötüydü. İlk 40 dakikada her geleni yedi ve sonra golcü sorunumuz da olduğundan gol atmayı başaramadık şok bir şekilde elendik.Artık boşta olan Avrupa takımları için pusuya yattım
Last edited by The.Crow : 10.Mayıs.2008 at 13:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir Dost
Hellbells
Hellbells Kampany devam ediyor. Dışarda kazan evde kaybet.
Bazı şeyler alışkanlık yapınca kopması zor oluyor. Ben deplasmanda 3 attığım bir takıma kendi evimde yenilebilirim ama turu kaybetmem.Benle uğraşırsan müstahak sana ohh.