Last edited by GeorgeWeah : 09.Mayıs.2008 at 22:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
bakıyoruz bakıyorum sen devam et![]()
biz takip ediyoruz sen canını sıkma hadi daha ŞL yi alcan![]()
![]()
TSL12. Hafta
cok kötü oynadık ve yenildik...
TSL 13. Hafta
Maca fazla agırlıgımızı koyamadık ama bu galibiyet sarttı..
Sampiyonlar Ligi Grup 5. Macı
İnanılmaz bir mactı 90. dakikada iki gol birden attık ve gruptan cıkmayı basardık!!
Evet arkadaslar son macımız interle yenersek lider cıkıyoruz fakat takımın morali bozuk bjk maglubiyeti cok keyfimizi kacırdı...
TariboWest
evet bjk mağlubiyeti kötü olmuş ama ŞL de gruptan çıkman onu kapattı diyebiliriz![]()
TSL 14. Hafta
Konya deplasmanını kayıpsız atlattık..
TSL 15. Hafta
Ve yine beraber kalarak puan kayıplarına devam ediyoruz
Sampiyonlar Ligi Grup 6. Macı
İyi oynamamıza ragmen macı kaybettik
TSL 16. Hafta
Ugur Boral ve Semih in goleriyle galip geldik...
Fortis Türkiye Kupası Grup 2. Macı
Sivası farklı gectik goller ugur lugano appiah ve vagner love dan
sampiyonlar liginde arsenal ile eşleştik!!!
Evet transfer sezonu yaklasıyor defansın ortasına transfer düsünüyorum öneri ve görüsleriiz bekliyorum![]()
TariboWest
TSL 17. Hafta
Rahat bir mac oldu galip geldik...
VE İLK YARI SONA ERDİ İŞTE PUAN DURUMU
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve beklenen oldu Edu Dracena 6 milyon euro karsılıgında PSV de
Edu havaalanından ayrılırken su cümleleri kullandı "Cok üzgünüm kritik hatalar yapmıs olabilirim bu sezon ama beni cok cabuk harcadı ümit hoca bir daha fenerbahce nin f sini bile duymak istemiyorum"
Bunu duyan Ümit Boga ise Edu ben oldugum sürece bu kapıdan içeri giremez dedi...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
VE FENERBAHCE RESMİ YAYIN ORGANI YAPTIGI ACIKLAMADA FENERBAHCE NİN SENE SONUNDA BEDELSİZ ANLASTIGI 4 İSMİ ACIKLADI:
MEHMET YILDIZ
MUSLU NALBANTOGLU
HAYRETTİN YERLİKAYA
HÜSEYİN CİMSİR
Last edited by GeorgeWeah : 10.Mayıs.2008 at 02:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
Yaw hayırlısı ile şu Edu yu bide Aziz başkan kovsada rahatlasak
Tebrikler güzel transferler yapmışsın senden 3 şey istiyorum kardeşim,
1-) Beşiktaş'a yenilme
2-) Denizli'yi yen
3-) Galatasaray'ı yen
Bu üçünü yaparsan şampiyonsun![]()
GENC MANAGER ÜMİT BOGA EDU YU TAKIMDAN YOLLADIKTAN SONRA SAO PAULO NUN GENC YILDIZI MİRANDA YI FENERBAHCELİ YAPTI HAYIRLI UGURLU OLSUN TARAFTARLARIMIZA BU TRANSFER
TEKNİK DİREKTÖRÜ İLE BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYEN MİRANDA FENERBAHCE YE GELDİĞİ İÇİN COK MUTLU OLDUGUNU SATEN BURADA TANIDIGIM BİRCOK BREZİLYALI OYUNCU VAR SIKINTI CEKMEYECEGİM DEDİ
TariboWest
Hayırlı olsun yeni transferin.Bu arada Edu aslında o kadar kötü değil yahu yazık ettin çocukçağıza alt tarafı rakip kaleye atamayınca kendi kalesine gol atıyor![]()
dogru sölüyosun gercekten onla kalmıyo agır kalıyo ve cok hata yapıyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet Beyler Acİlen Transfer Lazim Önerİlerİnİz Beklİyorum Lugano Ya Sunderland 12.75 Verdİ Azİz Yildirim Kabul Ettİ Son 10 GÜn Transfer DÖnemİnde Andre Bahİa Kompany Ve Alex Sİlvayi DÜsÜnÜyorum Ama Sampİyonlar Lİgİnde Oynatamayabİlİrİm...
Last edited by GeorgeWeah : 10.Mayıs.2008 at 11:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
Miranda güzel bir stoperdir başarılar...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
VE BEKLENEN OLDU DİEGO LUGANO 12.75 MİLYON EURO YA SUNDERLAND DE
12. TARAFTAR GAZETESİNE GÖRE AZİZ YILDIRIM İLE ÜMİT BOGA RESTLEŞTİ. AYRICA ÖGRENİLEN HABERE GÖRE TEKNİK DİREKTÖR ÜMİT BOGA NIN LUGANONUN YERİNE TRANSFER YAPMAYACAGI VE BÖYLECE YÖNETİMİ PROTESTO EDECEGİ BELİRTİLDİ..
TSL 18. HAFTA
Oftası Appiah ve Alexin golleriyle geciyoruz...
TSL 19. HAFTA
Evimizde rahat bir oyunla Denizliyi de yeniyoruz...
FORTİS TÜRKİYE GRUP SON MACI
Evimizde Arsinspor u 4-1 ile gecerek gruptan lider olarak cıkıyoruz
TSL 20. HAFTA
Kötü bir oyun sonucu Antep e yeniliyoruz Takımın morali kötü inanc yok en azından sapiyonlar Liginde gruptan cıktık ama ligde Gs nin 7 puan arkasında 2. yiz
TariboWest
İyİ GİdİyorsunkardeŞİm Ama Bence Luganonunyerİne Bİrİnİ Almalisin Lİg İÇİn Olmasa Bİle Ş.lİgİ İÇİn Şart Bence Bu Takİp Olayinda Bende Senİn Yanindayim Aynen Ben Koyuyorum Ben Bakiyorum Hatta Ben Aaa NeyapmiŞim Dİye Yorum Yapiyorum Kendİ KendİmeBİ Fener Karİyerİmİ Bende BÖyle Bİtİrdİm
Neyse BaŞarilar
Hayırlı olsun yeni stoper
Saolasın arkadasım tesekkürler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fortis Türkiye Kupası Ceyrek Final İlk Macı
Bursayı evinde Alex Vagner Loveve Aurelio nun golleriyle 4-2 yenmeyi basardık..
TSL 21. Hafta
Bu kadar adaletsizlik olmaz berabere kaldık ama bzim 21 sutumuz var rakibimizin ise 0 suttt!!!!
Fortis Türkiye Kupası Ceyrek Fİnal İkinci Macı
İlk macın verdiği rahatlıkla bütün takımı yedeklerden olsuturdum ve 90 dakika yı 3-1 maglup kapadık penaltılarla kazandık...
TSL 22. Hafta
Evet ezeli rakibimizi Vagner Love in attıgı tek golle geciyoruz ve artık sampiyonlugun en büyük favori adayıyız...
TSL 23. Hafta
Mutlaka yenmemiz gereken bir mactı cünkü Gs rize ile 1-1 berabere kalmıstı. Biz de sahaya cıktık ve gerekeni yaptık
TSL Puan Durumu(23. Hafta)
Biraz olsun kendimize geldik 2 puan kaldı artık biz de yarısa dahiliz birazdan sampiyonlar ligi macımız var onları da ekleyecegim....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Fortis Türkiye Kupası Yarı Final Eşleşmeleri Şöyle Oluştu
Besiktas-Galatasaray
Fenerbahce-Kasımpasa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sampiyonlar Ligi First Knockout Leg 1
Evimizde Arsenal ile basa bas mücadele ettik ilk yarıda vagner love bombos karsı karsıya golü atsa umudumuz olacaktı ceyrek final için
TSL 24. Hafta
İyi bir oyunla Genclerbirliğini yeniyoruz
TSL 25. Hafta
ve yine kaybettik bu kadar istikrarsızlık olmaz 2 mac yeniyorum 1 mac yeniliyorum
Sampiyonlar Ligi First Knockout Leg 2
oysa o kadar umutlu baslamıstık ki vagner love tamı tamına 3 tane karsı karsıya kacırdı öle zor degil defans falan yok ilk yarı 0-0 bitti ikinci yarı ise daha fazla dayanamadık...
evet arkadaslar önerebileceginiz bir taktik var mı bana acil lazım alex var yani ona göre bi taktik olsun arkası cok bos kalıyo alex mücadele etmiyo diye saten önerileriniz bekliyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 26. Hafta
bir kac tehlikeli pozisyona girdik etkili olmadık yine beraberlik
TSL 27. Hafta
İstikrarsız sonuclara devam ediyorum bu sefer de iyi oyun ve 3 puan
Fortis Türkiye Kupası Yarı Final İlk Macı
Semhin gölüyle 1-0 kazandık
TSL 28. Hafta
Ankarasporla da berabere kaldık
ve olusan yeni puan durumu
ve gördügünüz gibi gs birinci biz ikinci ve ya ücüncü bitirecegiz artık bu seneyi sildim seneye transfer calısmalarına baslıyorum simdiden oyuncu arastırıyorum
Last edited by GeorgeWeah : 10.Mayıs.2008 at 16:27
TariboWest
Başarılar dilerim.
Umarım liderliği ele geçirirsin![]()
TSL 29. Hafta
TSL 30. Hafta
Fortis Türkiye Kupası Yarı Final İkinci Macı
TSL 31. Hafta
TSL 32. Hafta
Fortis Türkiye Kupası Finali
VEEEE TÜRKİYE KUPASI SAMPİYONU FENERBAHCE
TSL 33. HAFTA
TSL 34. HAFTA
TSL PUAN DURUMU
VE koca bir sezon gecti tsl de cok büyük hayal kırıklıgı yarattık farkındayım ama oyunun azizliği diyelim hep iyi oynadım. Beraberlik aldık üst üste takımın morali bozuldu iki üc defa taktik degiştirmek istedim takımın dengesi bozuldu her mevki için olabilir transfer önerilerinizi bekliyorum taktiğimi degiştirmeyi düsünüyorum cift forvete dönücem önerilerinizi bekliyorum....
TariboWest
olsun kardeşim bir dahaki sezon daha iyi olacaksın eminim transfer konusunda pek iyi değilimdir kariyerlerimden de anlaşılıyordur zaten o yüzden yardımcı olamıcam k.bakma![]()
Aslında takım iyiydi inter le basabas oynadım arsenal la da aynen ama TSL de adamın 2 sutu var benim 21 mac sonucu 0-0 cok adaletsizlik vardı iyi oynadım yenildim berabere kaldım otomatikmen fm de en önemli şey moral 2 hafta yenildin mi üst üste sor toparlarsın saolasın yine de![]()
TariboWest
çift forvet senin ilacın olur bence kezmanı kiralık vermiştin yanlış hatırlamıyorsam love ve kezman iş yapar yada kezmanı satıp yerine diogo güze oyuncu genç ama fenerbahçe yönetimi bi sene daha beklermi bilmiyorum![]()
Kardeş dediğim gibi Kezman oyunda süper bir oyuncu. Onu oynat. Bence o olsaydı şuan şampiyon olabilirdin.İkinci sezonda oynat ve farkı gör. Birde şu İst. Büyükşehir e 2-1 yenilmene üzüldüm. Gerçekte olduğu gibi başına bela olmuş. Ama Bjk'yi her alanda yenmişsin. Transfer haberlerini bekliyoruz. Genç oyuncu al genç.. Sana önerim...Türkiye Kupası hayırlı olsun. En azında sezonu kupayla kapattık
![]()
bi basmışın gaza lig bitmiş
umarım seneye şampiyon olursun.
Evet arkadaslar taktikte karar veremiyorum tek forvet mi cift fovet mi cifte dönmek istiyorum ama alex de var arkası cok bos kalıcak öneri ve görüslerinizi bekliyorum sizce ne yapmalıyım???
TariboWest
bence 4-2-3-1 ile oynayabilirsin.tek forvet love 3 tane amc den sağa deivid ortaya alex sola da zafer yelen veya başka biri varsa onu koyabilrsin bir tane arkadaşın tekir şampiyon taktik diye bir taktiği vardı taktik bölümünde o işine yarayabilir.