Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 39 arası toplam 39 sonuç

Konu: Man City Kariyerim...

Nesil
    2006
    Yer
    İZMİR

BAZI ONEMLİ MACLARIMIZDAN KARELER

hem skor hem de oyun bakımından arsenal den cok üstündüm...

maglup olduğum maclarda dahi genelde rakibimden daha iyi oynuyorum ama skora yansıtamıyorum..

kendi sahasında hiçbir takıma kolay kolay mağlup olmayan chelsea yi darmadağın ettim...

bu maçın gol dakikalarına dikkatle bakın lütfen...

şans bu sefer arsenal in yanındaydı.

bu oyunda biraz şansta gerekli

bolton da benden nasibini aldı.

liverpool tarihi bir hezimete uğradı...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by anil luque View Post
    deli gibi para harcamıssın kardes bu arada emmanuelson ve taiwo aynı mevkıın adamları nıye ıkısını bırden aldın
    evet öyle ama taiwo sağ bekte de oynayabiliyor.emanuelson stoper mevkisinde de oynuyabiliyor.alternatifli kadro kurmaya çalışıyorum sakatlıklardan çekmemek için.

not:KARİYER KURALLARINI OKUDUM HİLE MADDESİ GÖZÜME ÇARPTI.bazı sonuçlarıma inanmakta güçlük çekebilir,hile olduğunu düşünebilirsiniz.allah şahidim olsun 1gr hile yoktur.ne olursa olsun hileyi asla SEVMEM...
    Last edited by Peacetr : 09.Mayıs.2008 at 22:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

emanuelson süper transfer ama bence de ikisine de gerek yok cünkü aynı yerin adamları
    TariboWest

Senide hep transfer yaptığın adamlar sırtlıyor.

Para İnsana Neler Yaptiriyo Yarabbİm Senden Sonra Bende Aldim M.cİty PaylaŞcam Belkİ İlerde Bİ Sezo GeÇsİn Bakalim BaŞarilar SÜper Gİdosun

Nesil
    2006
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Senide hep transfer yaptığın adamlar sırtlıyor.
    evet aynen öyle.gol yükümü cavani,van der vaart ve quagliarella çekiyor.cavani gol krallığında 2. sırada su an.mutlaka tavsiye ederim cavani yi.özellikle büyük maçlarda coşuyor.sadece corluka,richards,elano ve bazen johnson eskilerden 11 de görev alan oyuncular.taktiğimi de paylasacağım ilerleyen saatlerde.

manchester derbisi ve en son mağlubiyetini kendi sahasında benden alan ondan sonra hiç yenilmeyen chelsea karşısındaki performansımı paylasacağım.

lütfen yorumlarınızı bekliyorum...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var.çoğu oyuncum buyuk kluplerin takibinde.teklif veriyolar ama ben reddediyom.bu yuzden oyuncuların morali bozuluyo ve daha büyük bir klübe gitmek istiyom diyolar.corluka,elano,de guzman,van der vaart ve quagliarella ya yapılan teklifleri reddettim ve oyuncularımın yanında unhappy iconu çıktı ve bir türlüde geçmiyor.ne yapabilirim acaba bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen(tabiki satmak hariç )
    Last edited by Peacetr : 10.Mayıs.2008 at 18:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İZMİR

arkadaslar bilgisayarımdaki arızalanma nedeniyle 3-4 gün uzak kaldım.2.sezonun sonlarına doğru geliyorum.performansımı ve uefa kupasındaki başarımı ve gelişmeleri yarın paylasacağım.man.city deki kendi geleceğimde belli değil.kontratım 3 ay sonra sona erecek ve barcelona benimle ciddi bir şekilde ilgilenmeye başladı.daha ayrıntılı bir şekilde anlatacağım.bu konuda fikirlerinizi istiyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

valla ben derimki barcelonaya gitme onun yerine sevilla ayarında bi takıma git mesela cok büyük bir takıma gitme bence
    TariboWest

barça iyi takım ama city sen kurdun ayrılmak koyar be en azından bana koyuyor böyle şeyler sen besle büyüt hesabı

man city'nin oyunda öyle bir yeri varki takımı aldığınız zaman beklentilerin düşün olduğu orta sıra takımı oluyor ama transfer bütçesi ve oyuncuları sayesinde daha ilk sezonda man utd-barcelona-chelsea ayarı bir takım oluyor snn man city'nde şuan avrupanın en iyi takımlarından biri fakat hala gelişmekte bence bi kaç sezon daha devam et en zirveyi bulduğun zaman takım değiştir

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri