Saolasın arkadasım tesekkürler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fortis Türkiye Kupası Ceyrek Final İlk Macı
Bursayı evinde Alex Vagner Loveve Aurelio nun golleriyle 4-2 yenmeyi basardık..
TSL 21. Hafta
Bu kadar adaletsizlik olmaz berabere kaldık ama bzim 21 sutumuz var rakibimizin ise 0 suttt!!!!
Fortis Türkiye Kupası Ceyrek Fİnal İkinci Macı
İlk macın verdiği rahatlıkla bütün takımı yedeklerden olsuturdum ve 90 dakika yı 3-1 maglup kapadık penaltılarla kazandık...
TSL 22. Hafta
Evet ezeli rakibimizi Vagner Love in attıgı tek golle geciyoruz ve artık sampiyonlugun en büyük favori adayıyız...
TSL 23. Hafta
Mutlaka yenmemiz gereken bir mactı cünkü Gs rize ile 1-1 berabere kalmıstı. Biz de sahaya cıktık ve gerekeni yaptık
TSL Puan Durumu(23. Hafta)
Biraz olsun kendimize geldik 2 puan kaldı artık biz de yarısa dahiliz birazdan sampiyonlar ligi macımız var onları da ekleyecegim....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Fortis Türkiye Kupası Yarı Final Eşleşmeleri Şöyle Oluştu
Besiktas-Galatasaray
Fenerbahce-Kasımpasa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sampiyonlar Ligi First Knockout Leg 1
Evimizde Arsenal ile basa bas mücadele ettik ilk yarıda vagner love bombos karsı karsıya golü atsa umudumuz olacaktı ceyrek final için
TSL 24. Hafta
İyi bir oyunla Genclerbirliğini yeniyoruz
TSL 25. Hafta
ve yine kaybettik bu kadar istikrarsızlık olmaz 2 mac yeniyorum 1 mac yeniliyorum
Sampiyonlar Ligi First Knockout Leg 2
oysa o kadar umutlu baslamıstık ki vagner love tamı tamına 3 tane karsı karsıya kacırdı öle zor degil defans falan yok ilk yarı 0-0 bitti ikinci yarı ise daha fazla dayanamadık...
evet arkadaslar önerebileceginiz bir taktik var mı bana acil lazım alex var yani ona göre bi taktik olsun arkası cok bos kalıyo alex mücadele etmiyo diye saten önerileriniz bekliyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 26. Hafta
bir kac tehlikeli pozisyona girdik etkili olmadık yine beraberlik
TSL 27. Hafta
İstikrarsız sonuclara devam ediyorum bu sefer de iyi oyun ve 3 puan
Fortis Türkiye Kupası Yarı Final İlk Macı
Semhin gölüyle 1-0 kazandık
TSL 28. Hafta
Ankarasporla da berabere kaldık
ve olusan yeni puan durumu
ve gördügünüz gibi gs birinci biz ikinci ve ya ücüncü bitirecegiz artık bu seneyi sildim seneye transfer calısmalarına baslıyorum simdiden oyuncu arastırıyorum

ve Aurelio nun golleriyle 4-2 yenmeyi basardık..