1 ile 30 arası toplam 214 sonuç

Konu: Empoli ile Serie A yolunda

Hybrid View

Selamlar
    Bende Eskişehir ile yeni kariyer açtım fakat sizin yaptığınız ilk transferleri yapmam mümkün görünmüyor çünkü transfer bütçem oyuncuları karşılamıyor
    Murat Selviyi transfer etmişsiniz fakat oyunda 160K değeri var, Takımın ise 50K bütçesi var kaldı ki diğer transferlerinizi hiç yapamıyorum
    + İlhan Parlak kiralama teklifi de kabul etmiyorlar
    Kısacası sizin yaptıgınız ilk transferlerden birtek Mehmet Güven geliyor. Diğerlerini nasıl transfer ettiğinizi anlayamadım

Quote Originally Posted by gencerker View Post
    Selamlar
    Bende Eskişehir ile yeni kariyer açtım fakat sizin yaptığınız ilk transferleri yapmam mümkün görünmüyor çünkü transfer bütçem oyuncuları karşılamıyor
    Murat Selviyi transfer etmişsiniz fakat oyunda 160K değeri var, Takımın ise 50K bütçesi var kaldı ki diğer transferlerinizi hiç yapamıyorum
    + İlhan Parlak kiralama teklifi de kabul etmiyorlar
    Kısacası sizin yaptıgınız ilk transferlerden birtek Mehmet Güven geliyor. Diğerlerini nasıl transfer ettiğinizi anlayamadım

Öncelikle belirteyim,8.0.2 güncellemesi ile oynuyorum,8.0.0 veya 8.0.1 oynuyorsanız Eskişehirspor'un mali yapısı farklı olabilir o versiyonlarda.oyunda ilk sezonumda yönetime şampiyonluk hedefi vaadinde bulunduğumda 500K transfer bütçesi verdiler,Tabi bir 2.lig takımı için böyle iyi bir bütçe verince en iyisini yapmak lazımdı.Murat Selvi'nin benim oyunun başında 100K değeri vardı,150 K'ya verince almak pek zor olmadı.İlhan Parlak'ı kiralarken 5K ödeme yaptım Fenerbahçe kulübüne.Birde özellikle İlhan Parlak ve Mehmet Güven'i kiralarken bu oyunculara kulüp yönetiminin izin verdiği kadar en yüksek maaşı vermeye çalıştım,Eskişehir'e gelmelerinde bunlarda etkili oldu.

Umarım kafanızdaki soru işaretlerini giderebilmişimdir.

Mesaj Yetkileri