1 ile 30 arası toplam 368 sonuç

Konu: [TSL] Beşiktaş Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Sanirim burada Burak "yumruklamayi bilmemesidir" demek istedi.

Kizma Burak.. mesaj yanlis gitmesin diye not edeyim dedim..
    Çok teşekkürler abi düzelttiğin için yanlış yazmışım daha doğrusu yazamamamışım

Quote Originally Posted by extensor View Post
    hayır hayır hakan arıkanın hava hakimiyeti berbat denecek kadar kötüdür bunu en son söylediğimde karşı çıkanlar olmuştu bir hafta sonrasında marsilyadan kornerden gol yiyiordu
    hakan arıkanın refleksleri çok iyi olsada hava hakimiyeti çok kötüdür yumruklamakla bir alakası yok izlediğim ilk 5-10 maçında ilk anladığım özelliklerinden biridir bu bir sürü örnek veririm bu konuyla ilgili
    vallahi Sinancım siz BJK' da Hakan' ı kaç maç izlediniz ben Kocaelispor' da yıllarca izledim Hakan' ı. Hava Hakimiyeti iyidir iyi çıkar, cesurca fırlar kendine güveni aşırı fazladır, egosu yüksek biridir. Ama bu adama yumruklama öğretilmemiş. Bilmiyor adam ama öğrenemyecek anlamına gelmez. Eğer Hakan o Allah vergisi fiziğini daha iyi kullanmayı öğrenirse Avrupa Çapında kaleci olur. Bjk' da çok iyi maçlar da çıkardı. En ufak örnek Kayserispor maçı. Sen Marsiylya maçında yediği gol diyrosun adam ayağını ters bastı orada ve saçma sapan bir gol yedi. Hakan Arıkan' ın timing hatası olabilir bunu da önsezi olarak oyuna yansıtabiliriz. Ama Hava Hakmiyeti konusunda uzun uzun tartışırız.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

koray abi.ilk temas dribling ve orta yapması 1'er puan artabilir.

p.a. sı kaç olcak.sanırım c.a. sı 146.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    vallahi Sinancım siz BJK' da Hakan' ı kaç maç izlediniz
    bana söyleme bu lafı üstad en az 50 maçını izlemişimdir ankaraspor ve kocaelisporda çok izledim gelişim sürecini görmüş bulundum.

şimdi gelelim uzun tartışmamıza oku ama bunları sıkılma tamammı

bundan 6 sene önce ya liseye gidiyorum yada orta okul bitmişti neyse bir türkiye-brezilya maçı izliyorum. Kalede Rüştü var ama dünyaları çıkarıyor adam dakika 80 oldu bülente rivaldo press yapıyor bülent kendi kalesine doğru döndü (içimden diyorum atma rüştüye) geri pası attı rüştü bir telaş (composure oldum olası düşük ) bir her zamanki teknik yetersizlik (oyunda yok ama bir kaleci için olması gereken en önemli üç özellikten biridir geri pasları yönlendirmek) topa istediği gibi vuramadı ve şuursuzca sanki bülent zevkten ona topu atıyormuş gibi oda tekrar bülente doğru topu sertçe vurdu neyse şansında yardımıyla rivaldo aldı topu götürdü götürdü alpayın hala aklına gelmedi düşürmesi gerektiği tam ceza sahasına girecek alpay düşürdü rivaldoyu. hakemde bu komediye ortak oldu penaltı çaldı ve amatörlüğümüz sayesidne yine golü yedik alpay bülent rüştü 3 üde 30 küsür yaşlarında olmalarına rağmen bir türlü tecrübelenememişlerdi.(brezilyaya dünya kupası grup ilk maçında 2-1 mağlüp olduk)
    Sene oldu 2007 geçen yaz ben kocaman adam oldum üniversteye gidiyorum artık türkiye ile brezilya yine yaz aylarında bir hazırlık maçı yapıyorlar kalede bu sener hakan arıkan var. gece eğlenmekten geldik arkadaşlarla tv yi açtım maçın 50 küsür dakikaları birisi hakan arıkana geri pası attı babtistada pres yapıyor hakan telaşla topa bir vurdu top babtistanın önünde babtista aldı götürdü bir plase vurdu hakan müthiş bir refleks le çıkardı (zaten her zaman iyidir) sonra top kornere çıktı. korneri birisi kullandı top kale alanı içine doğru geldi hakan arıkan çıkmadı ceza alanından kafayı babtista vurdu top üstdireği yalayarak auta çıktı
    içimden dedimki aha işte türk kalecisi ben orta okulda okusam üniverstede okusam evlensem çocuk çocuğada karışsam bu adamlar hep aynı kalacak hiç birisi soğukkanlı olamayacak hiç birisi topa ayağıyla vurmayı öğrenemeyecek hiç birisi yan toplarda başarılı olamayacak

Olamaz burak olamaz hakan arıkan çok cesur olur çok iyi refleks leri olur genç rüştü gibi kurtarmaya başladığı zaman o inançla dünyaları çıkarır örnek geçen yılın ilk maçı ankaraspor-galatasaray (yemeye başladığında da o moralle dünyaları yer örnek liverpool maçı ) ama yan topları ve top tekniği iyi olamaz türk çünkü o aykutta türk orkunda türk serkan kırıntılıda türk tolga zenginde türk olamazlar yani bizim mondragon taffarel cordoba tarzı kalecimiz olamaz.
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri