Originally Posted by
perpetua
Sanirim burada Burak "yumruklamayi bilmemesidir" demek istedi.
Kizma Burak.. mesaj yanlis gitmesin diye not edeyim dedim..

Çok teşekkürler abi düzelttiğin için yanlış yazmışım daha doğrusu yazamamamışım 

Originally Posted by
extensor
hayır hayır hakan arıkanın hava hakimiyeti berbat denecek kadar kötüdür bunu en son söylediğimde karşı çıkanlar olmuştu bir hafta sonrasında marsilyadan kornerden gol yiyiordu
hakan arıkanın refleksleri çok iyi olsada hava hakimiyeti çok kötüdür yumruklamakla bir alakası yok izlediğim ilk 5-10 maçında ilk anladığım özelliklerinden biridir bu bir sürü örnek veririm bu konuyla ilgili
vallahi Sinancım siz BJK' da Hakan' ı kaç maç izlediniz ben Kocaelispor' da yıllarca izledim Hakan' ı. Hava Hakimiyeti iyidir iyi çıkar, cesurca fırlar kendine güveni aşırı fazladır, egosu yüksek biridir. Ama bu adama yumruklama öğretilmemiş. Bilmiyor adam ama öğrenemyecek anlamına gelmez. Eğer Hakan o Allah vergisi fiziğini daha iyi kullanmayı öğrenirse Avrupa Çapında kaleci olur. Bjk' da çok iyi maçlar da çıkardı. En ufak örnek Kayserispor maçı. Sen Marsiylya maçında yediği gol diyrosun adam ayağını ters bastı orada ve saçma sapan bir gol yedi. Hakan Arıkan' ın timing hatası olabilir bunu da önsezi olarak oyuna yansıtabiliriz. Ama Hava Hakmiyeti konusunda uzun uzun tartışırız.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]