1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    cengiz abi öncelikle çok büyük geçmişler olsun.Allah seni korumuş.

altyapıdan gelen fb li iyi oyuncu yokmu hiç uzun zamandır gündeme gelen bir paf oyuncusu tanımıyorum fb den.

selçukta 7-8 puan c.a. artabilir.

yanılmıyorsam r.carlosun tekniği 13 semihin 15 bunda bir ayarlama yapılmalı bence.carlosun 13 ken semih 15 lik bir ism deil bence.kafa zıplama artabilir.kararlılıkda artabilir 1-2 puan.

Cok sagol, ucuz kurtuldum.

Evet var.3 kisiden patlama bekliyorum:

Yasin Mert ML/AML
    Fehmi Mert Günok GK
    Uğur Arslan Kuru DC

Bir de Bjk'li Muhammed ile yasit Hüseyin Rüzgar var, Gs gorusurken Fenerbahce gelistirme bedelini (11000 YTL gibi bir para) yatirip aldi

Ailesi Hüseyin'in fanatik Fenerbahce'li olmasi nedeni ile bu teklifi hic dusunmeden kabul etti, kulubu Gs'a veriyordu Hüseyin'i zira.

13 yasina yeni giren bir cocuk icin 11000 YTL muthis bir rakam (yuh demistim ilk duyunca), bu yuzden buyuk tartisma cikmisti o donem, eski gazeteleri bulabilirseniz gorebileceksiniz.
    Kendisi AMC, cok buyuk bir yetenek olarak gosteriliyor, Emre Belozoglu gibi.
    Oyuna sanirim girebilecke artik, -8 PA ile baslatiyorum.Rassal olacak ilk ozellikleri, uzun uzun izleme sansimiz pek olmadi.

(Muhammed -9 yada -10 olmali bence)

Bu ucu bu gidisle en gec sanirim onumuzdeki sezon sonu A takima cikacaklar ve formayi cok zorlayacaklar, Arda'nin yolundalar.

Yasin Mert pirpir bir sol acik, Martin Petrov ya da Murat Hacıoğlu'nu andiriyor.
    Gecen macta Denizlispor paflara bir gol atti ki, anlatilamaz!

Kaleye sol diregi civarina dikey paralel 35 metreden topa vurdu, top cok sert bir sekilde giderken falso aldi ve sag 90a girdi.

Golu gorunce yerimden hopladim .......

Sinan Morgil (MC,AMC), Mehmet Alaaddinoğlu (AMR) ve Burçağ Başel (AMR) de eger calisirlarsa 125/130 CA sahibi olabilirler 2 sene icinde.

Biraz fazla populer olmuslar, biraz olduk biz havasina girmisler, hic hosuma gitmedi aslinda bu durum.Cok bariz belli ediyorlar, biz yetenekliyiz biraz flairliyiz diyorlar ama hala ham yetenek.

Sinan Morgil Alman ekolunden gelmis sanki, benim gibi esmer bir arkadas.Oldukca rahat, topla cok iyi hakim olabiliyor, MC gibi, yetenekli bazen kanat oyuncusu gibi binderbiliyor

Ilk saydigim ucu Gs'da olsaydi A takima cikmisti

Paf takimin forvetleri vasatlar, oldukca vasatlar.

Erdi Bakirci (DC) ince zayif ama cevik bir stoper, aslinda yetenekli ama nereye kadar gider kestiremiyorum (Sag bek Kemal Cingirt de oyle, halbuki Umit Mili).Hic ilerlemeyebilir bile ama Uğur Arslan Kuru ayni degil, tam tersine son yillarda olmayan bir DC geliyor.Inanilmaz bir kendine guven ve paf ligine gore cok ust duzey bir oyun bilgisi, fizik zaten Lugano gibi o yasta

Ayrica manken gibi bir arkadasimiz, Nesta halt yemis.

Uğur Kara (DMC) fena degil ama pek yetenekli diyemem.Selcuk'a benziyor ama daha temkinli, az hata yapmaya calisiyor.

Kisa gozlemlerim bunlar, iyi izleyen biri varsa daha cok yorum yapabilir.

Roberto Carlos'u ayarladik.Semih'e de bakacagim, su an dosya onumde calisiyordum.Semih 14, Carlos 15'mis zaten.Senin oyununda oyun oto yukseltmis sanirim, o yuzden oyle aklinda kalmis olmali. neyse

Carlos'un ozellikleri de hemen pek dusmeyecek artik
    Last edited by Cengo : 11.Mayıs.2008 at 04:39
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bir de Bjk'li Muhammed ile yasit Hüseyin Rüzgar var, Gs gorusurken Fenerbahce gelistirme bedelini (11000 YTL gibi bir para) yatirip aldi

Ailesi Hüseyin'in fanatik Fenerbahce'li olmasi nedeni ile bu teklifi hic dusunmeden kabul etti, kulubu Gs'a veriyordu Hüseyin'i zira.

13 yasina yeni giren bir cocuk icin 11000 YTL muthis bir rakam (yuh demistim ilk duyunca), bu yuzden buyuk tartisma cikmisti o donem, eski gazeteleri bulabilirseniz gorebileceksiniz.
    Kendisi AMC, cok buyuk bir yetenek olarak gosteriliyor, Emre Belozoglu gibi.
    Oyuna sanirim girebilecke artik, -8 PA ile baslatiyorum.Rassal olacak ilk ozellikleri, uzun uzun izleme sansimiz pek olmadi.

(Muhammed -9 yada -10 olmali bence)
    Cengiz daha DSGL'de bile oynamayan oyunculari eklemenin en ufak anlami yok. Onlar yarismaci futbol ortamina girene kadar kim ole kim kala.

Hic bosuna CA/PA falan dusunme o yuzden.

Bu ucu bu gidisle en gec sanirim onumuzdeki sezon sonu A takima cikacaklar ve formayi cok zorlayacaklar, Arda'nin yolundalar.
    Yasin Mert daha profesyonel degil. Bu nedenle oyuna ekleyememekle beraber, simdiye kadar profesyonel olmamisliginin da bir nedeni olsa gerek.

Mert Gunok ozellikle PAF maclarinda ilgi ceken bir oyuncu ancak henuz A takima uzak. En azindan bir-iki sene kiralanacaktir.

Ugur Arslan Kuru uzun suredir Mert gibi milli takimlarda oynayan bir defans oyuncusu. Onun da kiralanmasi hic supriz olmayacaktir.

Sinan Morgil (MC,AMC), Mehmet Alaaddinoğlu (AMR) ve Burçağ Başel (AMR) de eger calisirlarsa 125/130 CA sahibi olabilirler 2 sene icinde.
    Sinan Morgil profesyonel degil. Mehmet Alaaddinoglu ve Burcag Basel henuz milli olmamis oyuncular. Hatta Mehmet'in yasitlari su anda U17 turnuvasinda oynuyorlar.

Ilk saydigim ucu Gs'da olsaydi A takima cikmisti
    Biraz abartmissin Cengiz.

Galatasaray A takimina PAF'dan cikartilmis en az milli olmus oyuncu Cagri Yarkin. Onun da 33 defa milli takimlara cagirilmisligi var. Ustelik gecen sezonun bir kismini sakat olarak gecirdi. Mehmet Guven'de 33 defa milli olmus ama ben dahil bir cok kisi tarafindan yeterli bulunmuyor.

Milli takima cagirilmis olmak onemli bir kriter. Ozellikle Istanbul takimlarinin oyunculari icin cunku goz onundeler ve bir parilti varsa eger hic bekletmeden cagiriliyorlar. Galatasaray alt yapisinda cok sey beklenmeyen 30-40 defa milli takima cagirilmis oyuncular varken, PAF liginde 2-3 goze hos gelen hareket yapti diye 2 yil icinde 125-130 CA sahibi olur iddiasi cok buyuk bir iddia. Bence ozellikle bu tip oyunculari en fazla -6 potansiyel olarak gozden gecirmen en dogrusu olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Cengiz daha DSGL'de bile oynamayan oyunculari eklemenin en ufak anlami yok. Onlar yarismaci futbol ortamina girene kadar kim ole kim kala.

Hic bosuna CA/PA falan dusunme o yuzden
    Dgsl ne bilmiyorum ama oyuna Martin Galvan eklenebiliyorsa Muhammedde eklenmeli.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Her026 View Post
    Dgsl ne bilmiyorum ama oyuna Martin Galvan eklenebiliyorsa Muhammedde eklenmeli.
    Martin Galvan'in A takim ile resmi maca cikmisligi var..

Mesaj Yetkileri