-
Yazıklar olsun diyorum başka birşey demiyorum.Kadro resmen rezalet bu adam da resmen anti anadolucu Kadroda Kazım deden adam var ama Mehmet Topuz yok başka hiçbirşey demiyor..Malesef hiç hakedene forma verilmiyor takımına göre forma veriliyor.Yazıklar olsun bu turnuvada başarılı olursak ki bana göre öyle olacak hiçde üzülmeyeceğim

-
Ligtv.com.tr ye göre Servet sakatlıgından ötürü cıkarılmış, yerine Emre Güngör alınmış . En formda defansın gitmesi kötü oldu
-
Soyle bir adam gibi milli takim izleyemiyecegiz Fatih Terim sayesinde, onu birakin Avrupa'ya rezil olup donecegiz. Tek varlik gosterebilen defans oyuncumuz Servet'te sakatlanmis. Biz Emre'leri izleriz onlar da Ronaldo'yu, Queresma'yi izlerler artik. Hem de saha icinden.
Sabri'nin, Kazim'in ne isi var bu takimda? Anadolu kluplerinden hic adam gibi oyuncu cagirma... yurticinde oynayan en iyi yerli oyunculardan M.Topuz'u cagirma, M. Yildiz'i cagirma, U. Karan'i cagirma... Oh ne guzel.
Fatih Terim'in 2. milli takim donemi bir fiyasko, hatta ondan da ote bir rezalet. Isvicre macindaki olaylar, dunya kupasina gidemeyis, Avrupa kupasina zar zor gidis, hatali kadro secimleri ve abuk sabuk bir futbol...
Senol Gunes'i arar olduk. Simdiden hepimize gecmis olsun.
Mesaj Yetkileri