Quote Originally Posted by licentia View Post
Avrupa U-17 gencler sampiyonasini izleyenler var mi bilmiyorum ama ozellikle Emrah Yollu'ya dikkat edilmeli bence takimin 4 banko en iyi isminden biri (digerleri Batuhan, Abdulkadir, ve Gokhan). Su anda takimin en iyi defansif ismi hic kuskusuz Emrah, ki dusunun onun onunde Semih var ama sakat oldugu icin turnuvada yok. Emrah gercekten cok ozel bi oyuncu.

Takim ozellikle Cem Sultan'nin eksikligini cekiyor Batuhan'a alternatif bi isim pek yok gibi simdilik.

Emre Colak cok teknik bi oyuncu belkide kadro'nun en teknik ismi (evet Gokhan Tore'den bile) ayrica cok da hizli cok cabuk haraketlenebiliyor toplan ama fiziki acidan cok zayif gercekten. Fiziki zayifligi da onu ilk onbirde oynamakdan ediyo gibime geldi sanirim daha henuz full 80 dakikayi pek tamamlicak bu gucu yok yoksa yerine oynayan Sefer'de yetenkli bi genc ama Emre kadar heycan verici degil. Kendini bu yonden gelistirirse yeni bi Emre Belozoglu olabilir Arda'yi bile gecebilir. Bu yastaki oyuncular icin PPM'ler hakkinda neler dusundugunuzu biliyorum ama Emre Colak kesinlike "Tries Tricks" eklenmeli bunu cok yapiyor cunku. Acayip flair var Emre'de yani 17-18 olabilir 17 cok rahat olur.
U17 maclarini izlemeye calisiyorum.

Gokhan komple bir oyuncu. Fiziksel, teknik, zihinsel her yonden takimin yildizi.

Emrah defansta her turlu topu silip supuren bir oyuncu. Topu oyuna sokmasi da bu seviye icin fena gorunmuyor.

Emre evet cok teknik ve oldukca hizli. Ama o fizikle pek bir yere gidemez bence. Ama fizik gelistirmek, teknik gelistirmekten daha kolay olacaktir. Alt yapida fizik ve kondisyon gelistirme konusunda biraz ustunde duruluyor bildigim kadari ile ancak 2-3 sene sonra guclenmis ve yarismaci bir ortamda oynar duruma da gelebilir, 1. Lig'de ya tutarsa dusuncesi ile kiralik alinan bir oyuncu da olabilir. Simdilik kestirmesi oldukca zor.