1 ile 30 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Ardaya sağ bek competent eklenmesi gerekmiyor mu? Uzun süre o mevkiide görev yapmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Her026 View Post
    Ardaya sağ bek competent eklenmesi gerekmiyor mu? Uzun süre o mevkiide görev yapmış.
    arda turan hiç sağ bek olurmu yaw ersunun kafası çalışmıyorsa bizimdemi çalışmaması gerekiyor hakan şükür 5-10 maç birisi stoper oynatsa hakana hemen 10 -15 stopermi vereceğiz

yanlış anlama sana karşı yazmıyorum bu yazıyı eskişehirli kardeşim birden ersun aklıma geldi sinirlendim
    Fikirlerim burada

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by extensor View Post
    hakan şükür 5-10 maç birisi stoper oynatsa hakana hemen 10 -15 stopermi vereceğiz
    O tren kacti. Keske 4 sene once falan onu stoper'e cevirseydi akilli bir teknik direktor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    O tren kacti. Keske 4 sene once falan onu stoper'e cevirseydi akilli bir teknik direktor.
    daha neler üstad yaşlanıyormusun?
    Fikirlerim burada

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by extensor View Post
    arda turan hiç sağ bek olurmu yaw ersunun kafası çalışmıyorsa bizimdemi çalışmaması gerekiyor hakan şükür 5-10 maç birisi stoper oynatsa hakana hemen 10 -15 stopermi vereceğiz

yanlış anlama sana karşı yazmıyorum bu yazıyı eskişehirli kardeşim birden ersun aklıma geldi sinirlendim
    Ben alt yapıdada o mevkide görev yaptığını duymuştum.Demek ki yanlışmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Aydin Yilmaz hakkinda ne dusunuyorsunuz acaba? Bence CA 115 PA ise 155-160 arasi olabilir. Gelecek sene buyuk bi patlama yapmasi yuksek bi olasilik.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

bence 160 verilmez.150 verilirse iyidir.aydın malesef 2 sene önceki kaldığı yerden devam etmiyor.

160 verilecekse önceki seride -9 verilmeliydi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    bence 160 verilmez.150 verilirse iyidir.aydın malesef 2 sene önceki kaldığı yerden devam etmiyor.

Edemiyor diyecektin heralde Çok uzun süren sakatlıklar geçirdi yenin yeni toparlanmaya başlıyor ayrıca belediye trabzon maçında çok iyidi hftanın karöasına seçildi..bencede patlama yapıcaktır seneye..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Edemiyor diyecektin heralde Çok uzun süren sakatlıklar geçirdi yenin yeni toparlanmaya başlıyor ayrıca belediye trabzon maçında çok iyidi hftanın karöasına seçildi..bencede patlama yapıcaktır seneye..
    artık nasıl anlamak istersen.

bence 115 c.a. 150 p.a. yeterli diye düşünüyorum bu değerler verilirmi emin bile değilim.

150 yide küçümseme onur.ardanın şu anki yaptıkları 136 c.a. ediyorsa her ne kadar bir sonraki seride gelişecek olsada.150 p.a. ardanın şuan daki değerinin daha da fazlasına çıkacak demektir 150. iyi bir rakam.ki bunun garantiside yok.1 maçta iyi oynamış olabilir seneye patlamada yapabilir ancak aşırıya kaçmamk gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu yıl pek izleme şansı bulamadım ama Trabzon maçı veya GS maçının son dakikaları iyiydi ama 2 maç görüp 160 PA vermezdim(siz daha fazla izlemiş olabilirsiniz). Yani evet büyük yetenek olabilirdi ama çok fazla gelişeceği yaşları sakat geçirerek bence gelebileceği yerlere tam olarak ulaşamayacak. Şu an için 160 zor bence ömer abi kriterlerine göre vermez ancak şöle bişey var Bu yılki performansıyla beraber tekrar 160lara çekilebilir. Ayrıca Licentia'ya katılıyorum, Aydın Karabuluta 155ler falan verilecekse Aydın Yılmazda ona göre değerlendirilmelidir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu yılki derken yani yeni sezonda göstereceği iyi performans ile 160lara çekilebilir kastettim. Belediyedeki haliyle değil..
    Last edited by mkkadi : 16.Mayıs.2008 at 00:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post

Sen Aydin'i bu sene hic izledin mi? Aydin sadece bi macta iyti oynamadi ayrica gostermis oldugu cok onemliu gelismeler var. Dikkatli takip etmedigin cok belli.

Aydin'in yasindan haberin var mi daha henzu 1988'li, 20 yasinda yani.

Aydin'daki en onemli gelisme fizigidir gercekten fiziki acidan buyuk bi gelisme var bu da cok onemli mesela Arda'nin en buyuk eksigi. Bu durumda bence Arda'dan bile daha buyuk yerlere gelebilir Aydin.

Arda'da patlamasini yapmadan once 135 PA idi sonra -9 PA oldu en son da 166. 160, -8 icin verilebilinicek en yuksek deger ayrica neden olmasin? -8 PA olarak dusundugu Nuri Sahin'e 165 PA veriyorsa Hollanda arastirmacisi baska oyunculara -8 PA diye bu tur degerler verilmicek mi? Mantigin dogru degil bence. Aydin'in -9 PA degeri verilmemesinin en buyuk nedeni bence sakatliklaridir yoksa o degeri Arda'dan bile once hak edicek birisidir.

Ayrica Besiktas'daki son surumde -7 PA olan Aydin Karabulut'a 155 PA veriliyorsa ayni yasta olan Aydin'a 160 PA verilmemesi icin hic bi neden yoktur.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Eklemek istedim en son surumde -7 PA yani maksimum 140 PA ulasicak (oyunda aslinda 139'dan oteye gitmez) Aydin Karabulut'a 155 verilmesine itiraz etmeyip (demin Besiktas topigine goz attim) -8 PA diye aslinda oyunda alabilicegi degerlerden birisi olan 155-160'a itiraz etmen enteresan dogrusu.
    Last edited by licentia : 15.Mayıs.2008 at 23:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Sen Aydin'i bu sene hic izledin mi? Aydin sadece bi macta iyti oynamadi ayrica gostermis oldugu cok onemliu gelismeler var. Dikkatli takip etmedigin cok belli.

Aydin'in yasindan haberin var mi daha henzu 1988'li, 20 yasinda yani.

Aydin'daki en onemli gelisme fizigidir gercekten fiziki acidan buyuk bi gelisme var bu da cok onemli mesela Arda'nin en buyuk eksigi. Bu durumda bence Arda'dan bile daha buyuk yerlere gelebilir Aydin.

Arda'da patlamasini yapmadan once 135 PA idi sonra -9 PA oldu en son da 166. 160, -8 icin verilebilinicek en yuksek deger ayrica neden olmasin? -8 PA olarak dusundugu Nuri Sahin'e 165 PA veriyorsa Hollanda arastirmacisi baska oyunculara -8 PA diye bu tur degerler verilmicek mi? Mantigin dogru degil bence. Aydin'in -9 PA degeri verilmemesinin en buyuk nedeni bence sakatliklaridir yoksa o degeri Arda'dan bile once hak edicek birisidir.

Ayrica Besiktas'daki son surumde -7 PA olan Aydin Karabulut'a 155 PA veriliyorsa ayni yasta olan Aydin'a 160 PA verilmemesi icin hic bi neden yoktur.
    hayır ben aydın'ı 1978 li 30 yaşında diye biliyordum.
    aydın bu sene izlediğimi hatırlıyorum.1 ya da 2 defa. iyiydi. fazla da izleymedim.zaten şuanki izlediğimiz maç bizetam p.a. sını göstermiyor heralde.aklımdan 115 gibi bir değer mantıklı geldi c.a. sı için.

yaşadığı düşüş ve sakatlıkların etkisi büyük olduğu için p.a. sından pek güven alamadım.kendim bir database hazırlamıştım 150civarı bişey vermiştim.150 yide dediğim gibi hafife alma illa şu bilmem karabulut 155 şu şahin 165 aldı beni ilgilendirmiyor bu kıyaslamada.
    zaten aydın yılmazın öyle bir p.a. yı hakediyorsa ömer abimiz verir ama pek sanmıyorum verceğine umarım en doğrusunu verir.150 bekliorm ben.

öyle bir cevap vermişsin ki tokat gibi gören beni burda gsli oyunculara çamur atan biri sancak.

merak etme 160 verirse ömer abi ağlamam sevinirim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by licentia View Post
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Eklemek istedim en son surumde -7 PA yani maksimum 140 PA ulasicak (oyunda aslinda 139'dan oteye gitmez) Aydin Karabulut'a 155 verilmesine itiraz etmeyip (demin Besiktas topigine goz attim) -8 PA diye aslinda oyunda alabilicegi degerlerden birisi olan 155-160'a itiraz etmen enteresan dogrusu.

-7 p.a. verdiğini bilmiyordum karabulutu bizim yılmazdan daha çok izledim zaten orayada yazdım ben profil hazırlasam 148-149 gibi bir değer verirdim ama 155e itiraz etmem dedim.

bizim aydın için 150 gibi bir değer dedim.155 de 160 da verilse itiraz etmem.çünkü yılamz karabuluttan daha teknik ve biraz daha hızlı.ben ne diyorum yaşadığı sakatlıktan aşırı etkilendi gelecek için 160 gibi bir değer bana garanti gelmior dedim.ben 150 veririm.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca kendi arkadaşımada paylaştım bunu aydın 2 yıl öncesine dönse ben 170 p.a. da ısrar ederdim.
    Last edited by Lionel Andres Messi : 16.Mayıs.2008 at 00:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri