Bende üzüldüm 4. olmasına . Seneye daha aşağılarda görürsem sevinecem. 1.- 2.-3. Kayseri olsun , Kocaeli olsun , Denizli olsun farketmez sevinirim.
Bende üzüldüm 4. olmasına . Seneye daha aşağılarda görürsem sevinecem. 1.- 2.-3. Kayseri olsun , Kocaeli olsun , Denizli olsun farketmez sevinirim.
bak shamur ....sivastan kuyruk acınız nedir bilmem ama cümlelerine dikkat et...sivas küme düşse sevinirsin belli de bu fanatik ruhunu içine atmasını bil ..sen evinde kardeşinle konuşmuyorsun burası açık bir platform ve sivaslı da arkadaşlarımız var....
ayrıca ....
ben senin gönderdiğin msjları açtım geriye doğru bir çoğunu inceledim...fenrbahçeye ilişkin de Fenerbahçe takımının oyuncularına ilişkin de sürekli bir tavrın var..keza sivassporoada aynı...
şimdi ben sana trabzonsporla - fenerbahçe arasında bir istatistikler çıkarırım bir cümleler yazarım aklın hayalin şaşar..bir maç oda fenerin konsantre olmadığı bir maça ilişkinde çok ileri geri konuşmuşsun....onuda burada belirteyim..
bak ....dikkat et yazdıklarına...önceden biraz daha düzgün konuşurdun şu sıralar iyice saldın..kelimelerle oynamayı iyi bilirim ben diğer takımlarla alay etmesinide..ama ben sen değilim...insanları kırıyorsun sürekli sivasa fenere saldırıyorsun...dikkatli ol konuşma tavrını düzelt benden söylemesi.....