Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 198 sonuç

Konu: Milli Takım Kadrosu Açıklandı

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Aaa! Hakan yok.
    Gariptir, Alpay da yok..

Kadro hikaye, sistem önemli..
    Eli ayağı düzgün bir formasyonla kalede Tolga, defansta Emre, sağ kulvarda Sabri-Kazım, forvet arkasında Tümer de oynasa gruptan rahat çıkarız.
    Elemelerdeki sistem/formasyon denemeleriyle çok güzel elenir, döneriz.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Tolga Zengin ne yapmış ki bu sene? Gördük neler yaptığını elinden kaçırdığı toplarla kaç gol yedi ben sayamadım. Bugün Onur ondan daha iyiydi. Hadi onu geçtim Aykut'u nasıl almazsın Fatih Hoca kadroya. Ve İbrahim Toraman nasıl olmaz bu kadroda. Emre Güngör nasıl olmaz da Emre Aşık olur? Bu turnuava da milli takımımızdan hiç bir şey beklemiyorum.
    I'm back...

Yaziklar olsun Fatih Terim,imparatorlugunu bütün taraftarlarin gözünde bitirme calismalarin hizla devam ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

kadroya dönüp dönüp bakıyorum.. defansta sıkıntılar yaşanmasına karşın son zamanların en iyi defans oyuncusu emre güngör yerine Emre AŞIK(!) nasıl alınır.. hadi gökhan ünalda form düşüklüğü gördün mehmet topuz nerde hoca onun ne ayıbını gördünde almıyosun.. yav bizim bi nuri şahinimiz vardı onu nerde kaybettin.. valla ne iştir akıl sır erdiremedim ya.. yaptıkların bi yere kadar bundan sonra yapacaklarınla anılırsın Terim hoca.. nasıl başarılarında bu millet seni omuzlarda taşıdı yaptığın hatalarda da o çıktığın omuzdan yere gömmesinide bilir ki böyle giderse kendin çakılacaksın yere..

Kazim Kazim ne yapti Allah askina bu sene ? Teknik bir oyuncu olabilir,ama Fenerbahce kalitesinde bile oynayamiyorken Milli takim abarti olmuyor mu ? Sirf calim atmayla futbolcu olunmuyor.Serdar Özkan´i alsana kadroya Kazim´in yerine.
    Daha cok hakettigi ortada.
    Mehmet Topuz da yok,anlamsiz bir sekilde.

Ayrica Emre Asik inadi bitmek,tükenmek bilmiyor ki bizi verem edecek cinsten bu inat.Emre Güngör yahu,bu adami almamak günaha girmektir vallahi.Servet-Emre ikilisini alacaksin,hazirlik maclarinda turnuvaya hazirlayacaksin iste ! isin ne !

Tolga Zengin cagiriliyor,Aykut Ercetin yok.

Ümit Karan Altin topu da alsa,bu inatci adam almaz bunu.Belli iste,insAllah Euro 2008den sonra birakir da kurtuluruz kendisinden.

Ayrica Hakan Sükür´ün varligi takimda yeter,görüyoruz Galatasarayin sampiyonlugundaki büyük payini,onu kadroya almamanin büyük zararlarini görecektir Fatih Terim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Imparatorluk donemi bitmis Fatih hocanin.

Takintilarindan vazgecemiyo. Forumdan arkadaslar zaten hep yazmis ben daha yazmim

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

eğer yeni bir revizyon yaratmak istiyorsa,bunu önemli bir turnuva da yapmamalıydı.çok yalnış bir zamanlana zaten böyle bir gruptan çıkma şansımız azdı,o nu da bu şekilde harcamış olduk bence...

Bi umut hazirlik maclarinda akillanir,düzgün kadroyu aciklar 24 haziran da diyecem,ama bu Fatih Terim takintili,inatci biridir,ayni kadroyla gider Avrupa Sampiyonasina.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Tolga ve Ayhan'ın yerine M.Yıldız ve S.Özkan olmalıydı bence..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yazıklar olsun diyorum başka birşey demiyorum.Kadro resmen rezalet bu adam da resmen anti anadolucu Kadroda Kazım deden adam var ama Mehmet Topuz yok başka hiçbirşey demiyor..Malesef hiç hakedene forma verilmiyor takımına göre forma veriliyor.Yazıklar olsun bu turnuvada başarılı olursak ki bana göre öyle olacak hiçde üzülmeyeceğim

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kazım alma sebebi bence eğer maçlarda son 15-20 dk ya tek farkla üstün girersek rakibin baskısından bunalmamak için ayağında top tutabilsin diye almıştır.Eğer düşünce buysa doğru karar.

Emre Aşığın yerine Emre Güngör daha iyi olurdu.Tabi Tolganın yerinede Serdar veya Aykut.

Bu kadrodan 3 kişi eksilecek bakalım kimler kadro dışı kalacak.Mevlüt,Kazım,Ayhan üçlüsünü kadroya almaz diye düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sabri uğruna Mehmet Topuz'u yaktı F.Terim ... Kadroyu genel anlamda iyi buldum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Kazım alma sebebi bence eğer maçlarda son 15-20 dk ya tek farkla üstün girersek rakibin baskısından bunalmamak için ayağında top tutabilsin diye almıştır.Eğer düşünce buysa doğru karar.

Emre Aşığın yerine Emre Güngör daha iyi olurdu.Tabi Tolganın yerinede Serdar veya Aykut.

Bu kadrodan 3 kişi eksilecek bakalım kimler kadro dışı kalacak.Mevlüt,Kazım,Ayhan üçlüsünü kadroya almaz diye düşünüyorum
    Kazım ayağında top mu tutuyo?Ya bırakın şu kendini C.Ronaldo zanneden adamı savunmayı.Chelsea'ya gol atmasa esamesi okunmayacaktı,Mehmet Topuz ve S.Özkan Kazım'dan çok çok kaliteli futbolcular ve hatta bu seneki performanslarına bakıp aldıysa bu ikiside onu 5'e katlar...

Aslnda tartışmanın anlamı yok,kadro 23'e ineceğine göre bu kadrodan ilk gidecek isim Kazım olur zaten...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Nuri Sahin vallaa gidip UEFA'ya basvuracak, ben kandirildim, almanya icin oynamak istiyorum suan!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Takımdaki en formda oyunculardan biri Tümer, Yunanistan'ı salladı yarım sezonda.Eğer problem Tümer'in yaşı ise Euro 2004'ün en iyi oyuncusu seçilen Yunan Zagorakis 34 yaşındaydı. Sabri'nin yerine Mehmet Topuz, Kazım'ın yerine Serdar Özkan iyi olurdu. Diğer ülkeler 18-19 yaşındaki futbolculara şans verirken biz daha genç,daha genç diyerek bekletiyoruz, Nuri Şahin'in kesinlikle kadroda olması gerekirdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Kazım ve Gökhan Zan kesinlikle bu kadroda olmamalıydı. Kazım bu sezon bir kaç maç dışında kötü oynadı. Gökhan Zan ise durmadan sakatlanan bir oyuncu bu oyuncu yerine başka isimlerde alınabilinirdi. Bu takımda mutlaka Mehmet Topuz olması gerekiyordu. Nuri Şahin genç bir oyuncu bu turnuvada olmasa bile Dünya Kupasında olacaktır herşeyin bir vakti var.

Kayserispor ve Sivasspor'dan hiç oyuncu alınmaması dikkatimi çekti. Onun yerine bu sezon düşmekten son hafta kurtulan takımın defans oyuncusu milli takıma alınıyor.

Hakan Şükür'ün olmaması doğaldır. Bu sezon etkili bir performans gösteremedi. Gol Krallığında ismi bile geçmeyenlerdendi. Ama tecrübesi ile mutlaka EURO 2008'e forvet oyuncuları için antrenör olarak götürülmelidir.

Tümer Metin'e karşı çıkanlar lütfen sevdikleri renkleri düşünmesinler. Tümer bu takımda ki en tecrübeli ve en ateşli oyuncudur. Onun hırsı yetecektir. Yunanistan'ı sallayıp geldi. Türkiye'de de çok iyi oyun oynuyor.

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Yazıklar olsun diyorum başka birşey demiyorum.Kadro resmen rezalet bu adam da resmen anti anadolucu Kadroda Kazım deden adam var ama Mehmet Topuz yok başka hiçbirşey demiyor..Malesef hiç hakedene forma verilmiyor takımına göre forma veriliyor.Yazıklar olsun bu turnuvada başarılı olursak ki bana göre öyle olacak hiçde üzülmeyeceğim
    Başarılı olursak üzülmeyecek misin?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ligtv.com.tr ye göre Servet sakatlıgından ötürü cıkarılmış, yerine Emre Güngör alınmış . En formda defansın gitmesi kötü oldu

Soyle bir adam gibi milli takim izleyemiyecegiz Fatih Terim sayesinde, onu birakin Avrupa'ya rezil olup donecegiz. Tek varlik gosterebilen defans oyuncumuz Servet'te sakatlanmis. Biz Emre'leri izleriz onlar da Ronaldo'yu, Queresma'yi izlerler artik. Hem de saha icinden.

Sabri'nin, Kazim'in ne isi var bu takimda? Anadolu kluplerinden hic adam gibi oyuncu cagirma... yurticinde oynayan en iyi yerli oyunculardan M.Topuz'u cagirma, M. Yildiz'i cagirma, U. Karan'i cagirma... Oh ne guzel.

Fatih Terim'in 2. milli takim donemi bir fiyasko, hatta ondan da ote bir rezalet. Isvicre macindaki olaylar, dunya kupasina gidemeyis, Avrupa kupasina zar zor gidis, hatali kadro secimleri ve abuk sabuk bir futbol...

Senol Gunes'i arar olduk. Simdiden hepimize gecmis olsun.

ben bu oyuncu seçimlerinde birkaç noktaya değineceğim:

birincisi milli takımımız bir sistem takımı değil.genelde nihat vuracak,emre çalımlayıp gol atacak diye bireysel performansa endeksli bir milli takımımız var. onun için fatih terim bütün sezon oynamasa da emre yi,tümer i alıyor. tümer bu sezon larissa da çok iyi bir sezon geçirdi,tecrübeli ve oyuna her zaman etki edebilecek bir oyuncu.emre belözoğlu ise bütün sezon milli takımda newcastle dan daha çok maç yapmış,ne zaman sakatlanacağı belli olmayan ve bence gökdeniz le birlikte kişiliğiyle milli takımda olmaması gereken bir futbolcu.ama maalesef dediğimiz gibi fatih terim bunlardan dolayı sürekli emre ve tümer i kadroya çağırıyor.

ikincisi takıntı.maalesef şahsi kanaatimce fatih hoca nın bazı konularda ve oyuncularda takıntılı olduğunu düşünüyorum.bence kesinlikle gitmesi gereken ve yukarıda yazdığım gibi oyuncuların bireysel performansına bağlı bir takımda kesinlikle olması gereken ümit karan ı çağırmaması yanlış.tabi burada ümit karan ın önceki açıklamaları veya bizim bildiğimiz başka olaylar var mı bilemem. aynı şekilde sabri sarıoğlu ve emre aşık gibi çoğu kişinin eleştirdiği noktalar var. sabri sarıoğlu bu kadar iyi oyuncularımızın olduğu bölgede milli takıma seçiliyor ve oynuyorsa diyecek bir şey bulamıyorum.emre aşık ise ankaraspor da çok iyi bir sezon geçirmedi.artık tecrübe mi başka bir şey mi ne amaçla çağırdığını bilemiyorum ama zaten uzun boylu ve yavaş stoperlerimiz varken çağrılması gereksiz gibi duruyor.tolga zengin ise bence sırf trabzospor dan oyuncu çağırmış olmak için çağırdığı bir oyuncudur.belki onun yerine hüseyin veya başka birini çağıracaktı tercihini bu yönden kullandı.üçüncü kaleci olduğu için belki pek sorun yaratmaz ama olası bir sakatlıkta yedek kaleci olarak tolga ya aykut tan fazla güvenemem.

üçüncüsü performans.açıkçası performans konusunda çok daha adaletli davranmadığını söyleyebilirim.burada yukarıda yazdığım takıntıların da etkisi olduğunu söyleyebilirim.ne olursa olsun bazı oyuncuları çağırması,medyanın biraz etkisinde kalması ne yazık ki bazı futbolcuların çağrılmamasına sebep oluyor.bir kere olsun bursaspor da harika performans gösteren egemen i çağırmadı.hollanda liginde gayet iyi bir sezon geçiren nuri yi umursadığını sanmıyorum.bilmiyorum acaba kendisi ve scoutları iyi izlemiyoru mu yoksa bilerek mi yapıyor anlamış değilim.kayserispor değil mi kupayı kaldıran,sivasspor değil mi ligi 4. bitiren?bunlardan hiçbir oyuncu haketmedi mi? mehmet topuz değil mi ligimizin belki de en iyi 3 türk futbocusundan biri,türkiye kupasını kaldıran kayserispor un kaptanı,hem ortasahanın ortası ve sağı hem de sağ bekte oynayabilen ve bu sezon takımına gol ve asistleriyle büyük katkı sağlıyan?aynı şekilde sivasspor u tek başına sırtlayan mehmet yıldız nerede?ayrıca semih gol kralı olmasa 3. veya 4. olsaydı eminim ki semih i de çağırmayacaktı.

yukarıda yazdığım etkenler ve medyanın etkisi maalesef böyle bir kadro çıkmasını sağılıyor.ama diğer yönden bakarsak sonuçta yetkili kişi fatih terim ve onun seçtiklerine saygı duymak zorundayız.kendisi bir karar aldı,oyuncular seçti ve turnuva da bunun sonuçlarını göreceğiz.elbette kendimizce adaletsizliklerin olduğunu hepimiz düşünüyoruz ama beklemek ve sonuca göre konuşmak en iyisi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şimdi şöyle bir durum söz konusu.Bu turnuvaya katılacağımız aylar öncesinden belli oldu.Ve sanıyorumki bu kadro oluşturma olayı çok uzun süredir kafasında Fatih Terim'in.Aylarca izledi,takip etti,ölçtü,biçti..

Ve en sonunda böyle bir kadro çıkardı.Mutlaka kafasındaki sisteme göre çağırdı.(Şimdiye kadar ortada bir sistem görmesekte) Şimdi o var bu yok,şu var o yok falan demeyeceğim.Diğer arkadaşların yaptığı yorumlardaki olması gereken,olmaması gereken isimlerin %95 ine katılıyorum ama biz burada ne kadar dil döksek hiç bir şey değişmeyecek.Fatih Terim'in kafasından geçenleride bilmiyoruz.(Keşke bir programa katılıp kadro seçimiyle ilgili sorulara cevap verse) Bekleyip göreceğiz.Başarılı olamazsada ilk gidecek olan odur..

Ayrıca bu sezon göstermiş olduğu olağan üstü performanstan sonra Servet'ten yararlanamayacak olmamız gerçekten çok üzücü..
    So what?
    Saike

Servet´in cok güclü bir yapisi var,7 hazirana kadar iyilesir bence.Ona coook ihtiyacimiz var.
    Ayrica bu sene bizlere karsi oynayan takimlar ayri bir nefret hirsiyla oynadilar,yahu kacinci bu ? Son hafta iddiasizsin,gelmis futbolculari sakatlamak icin oynuyorsun,yazik vallahi ...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Listededen çıkacak 3 kişi olacak..Birisi kazım olur gibime geliyor..

Kazım,Ayhan,Bir forvet listeden bunları cıkarır gibime geliyor..

Emre güngörü hiçbir zaman düsünmediki terim..Adam A2 de bile yedek oynadı..

Bu takımın forveti yok..Umarım euro 2008 gol sorunu çekmeyiz..Defansımız hep sakat..Zan(amerikada),Servet(sakat 3 hafta izin verildi),

Servet Sakatlandı. Emre Güngör Kadroda

A Milli Takım'ın 26 kişilik aday kadrosunda yer alan futbolcumuz Servet Çetin'e yapılan tıbbi kontrollerde, kasığındaki sakatlığın ciddi olduğu ve oyuncumuzun 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirlendi. Bu gelişme üzerine, Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim, Servet Çetin'in yerine Galatasaray'dan Emre Güngör'ü Euro 2008 aday kadrosuna davet etti.
    Servet'e özel izin verilmiş...Daha sonra kadroya davet edilecekmiş..Umarım servet bir anönce kendini toplar..

İnsallah Emre güngör kendini Terime begendirir..
    Last edited by Emurafu : 12.Mayıs.2008 at 09:44

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GeneL oLarak aLınmayan isimLerin kadro da oLmaması haksızLık gibi ama yine geneL oLarak bakarsak başarıLı oLabiLecek bir kadro. Emre aşık, Kazım gibi oLmaması gereken oyuncuLarında ben oynayacağını sanmıyorum. Gerçi Emre güngör, Serdar özkan ve Mehmet topuz oLsaydı da kadro da zaten yer buLamayacakLardı.

Fatih Terim şu düşüncede de oLabiLir. Ben nasıLsa Avrupa Şampiyonasından sonra yokum. Benim göreve geLdiğimden beri oynadığım oyuncuLar beLLi. Ben bunLarLa oynarım, bunLarLa başarırsam başarırım, benden sonra geLecek oLan yeni jenerasyonu uyguLar.BöyLe bakıLdığında da mantıkLı bir düşünce.

Yinede başarıLı oLacağız, özeLLikLe yabancı üLkede oynayan oyuncuLarımız formu bunu düşünmemizi sağLıyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Emre Güngör konusunda sana katilmiyorum Hayrettin abi.Bence Emre birak turnuva kadrosunda olmayi ilk 11de oynamayi hakediyor.Servet ile olan uyumlari ortada,gösterdigi performans ortada.Hirsli,savasci,topu oyuna iyi sokabilen,kademede basarili bir futbolcu Emre Güngör.Bu turnuvada kesinlikle yararlanilmali kendisinden.

Ayrica Mehmet Topuz´u almamasi büyük hayal kirikligi.Turnuvada patlama yapabilecek futbolculardan birisiydi Mehmet Topuz.Yazik etti Fatih Hoca kendisine.

Ümit Karan zaten 3-4 ay önce demisti,Fatih Hoca orada oldugu sürece ben Milli takimda oynayamam diye,Ümitle ne alip veremedigi var bilemiyorum,yaptigi egoistlik büyük tepki topluyor,ama farketmiyor bunu ne yazikki ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hagi'nin de Ümit'e yaklaşımı kötüydü.Sorun Ümit'den kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca Kazım'ın alınmasında bencesakınca yok.Sonradan girip takımı ateşleyen ayağında top tutan bir oyuncu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Şimdi Barancım Fatih hocanın düşündüğü şekiLde bakarsan adam hakLı. Yani bu işin başına geLdiğinde Emre vs yoktu ortada. Ki turnuva atmosferLeri her zaman daha başka oLur. Ha oLmaması hata değiLmi hata tabiki, direk 11 de oynamaLı gözün kapaLı koyarsın, Ama Fatih hoca sanırım o şekiLde düşünmüyor. Bu adamı yıLLardır tanıyoruz, Yani aLsaydı da zaten oynamayacakLarı, adamın sistemi, düşünceLeri bambaşka. Herşeye rağmen takımımıza destekten başka yapacağımız bişi yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Bütün kadrodaki isimler tartışılık ama Tolga'nın bu kadroda olması hayatımda duyduğum gördüğüm en komik şey tam bir REZALET; Tolga'dan önce bu takımda olabilecek kalecilere göz atalım isterseniz;
    1-Aykut Erçetin
    2-Serdar Kulbilge
    3-Serkan Kırıntılı

Hatta ve hatta ikinci yarı Antep'i küme düşme potasından alıp 9. olmasında büyük katkıları olan Murat Şahin, Sivas'ta formda bir görüntü veren Akın Vardar, OFTAŞ'ta başarılı bir sezon geçiren Recep Biler bile belki tercih edilebilirdi.
    Bence 3 tane kesin, 3 tane de tartışmalı olarak daha iyi kaleci alınabilirken gidip Tolga'yı seçmesi terim'in tam bir rezalet, diğerlerine iyi diyen çıkar kötü diyen çıkar ama Tolga seçimi tartışmasız bir rezalettir...

Nesil
    2006

Yabancı sınırlaması milli takıma zarar verir diyordunuz. Bu gün en fazla yabancı olan Fenerbahçe 7 oyuncu gönderdi.

Quote Originally Posted by Han12 View Post
    Bütün kadrodaki isimler tartışılık ama Tolga'nın bu kadroda olması hayatımda duyduğum gördüğüm en komik şey tam bir REZALET; Tolga'dan önce bu takımda olabilecek kalecilere göz atalım isterseniz;
    1-Aykut Erçetin
    2-Serdar Kulbilge
    3-Serkan Kırıntılı

Hatta ve hatta ikinci yarı Antep'i küme düşme potasından alıp 9. olmasında büyük katkıları olan Murat Şahin, Sivas'ta formda bir görüntü veren Akın Vardar, OFTAŞ'ta başarılı bir sezon geçiren Recep Biler bile belki tercih edilebilirdi.
    Bence 3 tane kesin, 3 tane de tartışmalı olarak daha iyi kaleci alınabilirken gidip Tolga'yı seçmesi terim'in tam bir rezalet, diğerlerine iyi diyen çıkar kötü diyen çıkar ama Tolga seçimi tartışmasız bir rezalettir...
    Katılıyorum, Tolga'yı alacağına Trabzonspor'da ki Onur'u alsa daha iyi olurdu. En azından Onur genç bir kaleci. O kadar kaleci varken Tolga'yı almak tam bir fiyasko.

Kazım
    Tolga
    Gökhan Zan
    Sabri

bu takımda kesinlikle olmaması gereken isimlerdi.
    Last edited by Universal : 12.Mayıs.2008 at 13:24

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Oyuncu tartışmalarında bende genel görüşe katılıyorum bence bu turnuvanın en çok gol yiyen takımı oluruz ama ne kadar atarız onu bilemem

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Türkiye=GS-FB-BJK

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri