1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Sivasspor, FİFA'ya itiraz edecek

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Rahatsız oLduğunuz bir durum var ise bize biLdiriniz. Aksi takdirde forum ortamında birbirinize karşı bu tarz söyLemLerde buLunmanız hiç hoş bir durum değiL.

yazdığım en kötü yazı olduğunu kabul ediyorum..ama hiç bir arkadaşın çıkıpta bir takıma "seneye daha aşağılarda olursa sevinirim" tarzı cümleler yazmasınıda asla tasvip etmiyorum.burada fanatiklik değil futbol yorumları okumak istiyoruz. yazılan yazının gönderilen yorumun bize bir faydası olsun istiyorum.

şimdi yönetici kardeşim bana söylermisin .."4. olduklarına üzüldüm daha aşağılarda olurlarsa sevineceğim" tarzı karşı tarafı kırıcı ve kışkırtıcı bir yorumun bzim forumumuza ne kattığını söyleyebilirmisin.

forum kurallarına aykırı sert bir msj olmuş olabilir benim yazdığım. diğer arkadaşlardan özür diliiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    şimdi yönetici kardeşim bana söylermisin .."4. olduklarına üzüldüm daha aşağılarda olurlarsa sevineceğim" tarzı karşı tarafı kırıcı ve kışkırtıcı bir yorumun bzim forumumuza ne kattığını söyleyebilirmisin.
    Bende diyorum ki hani ben fanatik bir ruha sahibim sürekli saldırıyormuşum peki ya sen tarafsız ve eşit olan abimiz Rizespor düştüğünde şu forumdaki çoğu kişi ohh iyi oldu düşmelerine çok sevindim hakettiler bunu gibilerinden hoş olmayan şeyler yazarken niye göremedik senin bu eşitlik tarzı tutumlarını ? Niye göremedik forumun düzenini bozan çirkin ifadelerin yer aldığı mesajların ardından yapmayın çocuklar Rizespor'un da taraftarları var ortamı germeyin gibisinden mesajlarını ? Yoksa sendemi sevinmiştin Rize'ye ? O fanatik ruhlu dediğin ben bile Rizelilerden pek hoşlanmamama rağmen çıkıp orda Rizesporu savundum .. Yaa...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post

son olarak ...fenere nerde saldırdın...

gökhan gönüle uğur borala gürhan gürsoya ilhan parlağa bunlar aklıma gelenler...ne kadar fenerli oyuncu varsa bunun değeri düşürülsün şunun değeri dşürülsün diye günlerdir kampanya açtın yahu..okumadıkmı yazdıklarını...hakaret yok ama kasıt var..sürekli fenerli futbolcuların değerleri düşsün diye yazıp duruyorsun..farketmiyormuyum okumuyormuyum sanıyorsun...

...artık tarıtşmayalım...tamam yeter..msn açalım yada özel msjda yazışalım..
    Abi kampanyamı açtım pes doğrusu bu tavırların ve doğru olmayan yazıların yaşına başına yakışmıyor. Son maçla ilgili sadece sonunda Gürhan'ı canlı izleyebildik dedim 2 orta yapmaya çalıştı kaydı düştü dedim. Eğer bunu işine gelmeyecek şekilde anlıyorsan daha ne diyim yazık.
    Last edited by shamur1 : 12.Mayıs.2008 at 16:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri