
Originally Posted by
shamur1
Benım nıye kuyruk acım olsun yahu . Ne istatistiği çıkaracan dur ben çıkartayım. Genelde F.Bahçe 36 , Trabzonspor 35 kez yenmiş işte en büyük istatistik bu .. Ee onca kişi sürekli Trabzon hakkında atıp tutarken, Trabzonspor'un büyüklüğünü tartışırken iyi oluyorda ben Sivasspor'u sevmiyorum deyincemi kötü oluyor..
Zamanım olsa şimdi o olaylı Trabzon- Sivas maçı sonrası yazılanları koyarım şuraya . Sivasspor araştırmacısı ne yazmış en son ? Neymiş efendim Beşiktaş ve Trabzon'un rakibi olmuş çoktan sevinmişiz diye. O zaman sormazlar mı Trabzon - Sivas maçı sonrası nerdeyse Trabzonlular hariç herkes Sivas'lı olmuştu bir anda. Yerden yere vuruyolardı Trabzon'u , taraftarlarını ..
Yahu ben fanatiklik yapsam burda o gün de derdim Trabzon taraftarı haklı keşke 100-200 kişi inseymişler sahaya .. Bana fanatik ruhlu diyorsun ama arat şu forumda Trabzonspor için yazdıklarımı bak bakalım benden fazla Trabzon'u eleştiren varmı ..
Sivas Başkanı sahaya inecek , olayı yok efendim İsrail- filistin savaşı haline getirecek , yöneticileri 5-6 oyuncumuz darp edildi rapor alacaz oynamayacak hala geldi deyip bir sonraki maça as kadro ile çıkacaklar sonrada ortalığa çıkıp fair-play içeren msjlar verecekler yok ya.. Sevmiyorum kardeşim Sivas'ı bunu dile getirmemde ne gibi bir yanlışlık var. Trabzon'u da sevmeyenler var bunu dile getirenler var ne yani zorlamı sevdirecez karşımı gelecez.. Ayrıca öncem neyse şuanımda aynısı hiç de saldığım falan yok.
Son olarak Rizespor küme düştüğünde forumdaki yazılanlara bak çoğu kişi iyi oldu hakettiler çok sevindim yazdılar . Madem sen fanatik değilsin ve olaylara eşit yaklaşıyorsun o zaman nerdeydin ? Rize'de bu Ülkenin bir takımı değil mi ?
Yahu burda kaç tane Fenerbahçe'li yönetici var Sekopej olsun Eren olsun ne zaman saldırmışım ben Fenerbahçe'ye . Bırak Fenerbahçe'yi başka hangi takıma saldırmışım ? Ben böyle birşey yapsam ceza almazmıydım Fenerbahçe'li yöneticilerin çoğunluk olduğu bir yerde. 28 yaşındasın saygım var büyüğümsün ama bu yazdıklarının akla mantığa sığacak bir hali yok kusura bakma.