Trabzonspor Kazanır
Berabere Biter
Fenerbahçe Kazanır
Fenerbahçe son maçta isteksiz değildi tranzonun iki katıda gol kaçırdı 3 tane golu ofayt sayıldı ama öyle yorumlar varki sanki trabzon feneri ezmiş önder kesin haklsıın
hatta işin garip tarafı bu kadar moralsiz bu umutsuz bir fenerbahçenin trabzondan bu kadar gol pozisyonuna girmesidir.
trabzonsporlular bayram yapıyor fenerahçeyi 2-0 yyendik diye...evet haklarıdır ama bir yandan da düşünsünler acaba bu fenerin ölüsüne bu kadar pozisyon veridiysek maçın kahramanı kalecimiz oluyorsa bu defansın hali ne böyle diye..
Valla mactan once hic oyle konusmuyodunuz.
Biz ilk yari cok guzel oynadik, Fb yi ezdik hatta. Bunu ben demiyorum FBTV deki arkadaslarda dedi ( yinede baska yorumcu bulun, bunlar bazen sacmaliyo)
Ikinci yariya Fener toparlandi, biz zaten 2-0 ondeyiz, dusene vurulmaz. Gollerin ofsayt degil diyenlere, Umut Bulutun ilk yaridaki pozisyonunu hatirlatirim. Ofsayta alakasi yokk.
Artik seneye Fenerbahce gercek gucunu gosterir
.
.
.
Buda guzeldi simdi gozume carpti
Last edited by Bordo61Mavi : 12.Mayıs.2008 at 17:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bunu yazdığın iyi oldu sonra demeki fanatiklik ruhu var sende yada sizlerde..
3 Tane golü ofsayt sayıldı yani ? hani hepsi goldüde hakem vermedi ofsayt sayıldılar dimi ? Sadece Edu'nun 90+3 de attığı gol tartışılır. Hele Semih'in ki 2-3 metre öndeydi neyse aynı maçı izlemedik heralde. Bunu da ilk dile getiren sensin 3 golümüz ofsayt sayıldı diyen
Tarafsız bir mesaja bakarmısın . Fenerbahçe Trabzon'dan 2 kat fazla gol kaçırmış öylemi ..
Yahu neden ölü olan Fener oluyor Ligde 2.sin ve Gs Oftaş'a takılırsa şampiyon oluyorsun. Bu mu moralsizlik ve umutsuzluk..
Asıl ölü olan Trabzon yahu 6.sırada ligi bitirmiş ve sahaya Hüseyin defansta, forvette 86 doğumlu benim lise arkadaşım Ergin Keleş .. takımda sadece Yattara birazda Umut var ama ölü olan nedense Fenerbahçe oluyor. Abi senin tarafsız yorumların böyleyse taraflı yorumlarını hiç düşünemiyorum
Bay Önder´isimli üyeden Alıntı
Yattara'nın maçı olacak bu yüzden bol gollü bir müsabaka bekliyorum. Fenerbahçe'de Semih gol krallığını perçinleştirmek için hırslı oynayacaktır maçı 5-2 kazanırız.
İşte maç öncesi 5-2 alırız demiş arkadaş büyük bir özgüvenle ama 2-0 yenilince futbolcular isteksiz , umutsuz yok efendim iş işten geçmiş havası yaratıyorsun.. Ha sonrada bizler oluyoruz kışkırtırıcı , saldırgan dimi hay allahım alemsiniz
Şu yazdığım mesajı iyi okuyun eğer biri yok kardeşim sen haksızsın desin tasımı tarağımı toplayacam gidecem bu forumdan ..![]()
emrahcım trabzon hakkıyla aldı macı.zaten fener en kotu durumundaydı yenilmeside cok normal zaten.kışkırtıcı yazılar yazmayalım arkadaşlar
Yattara şov yaptı resmen hatta biara daldılar adama tekmeyleAttığı gol için söylenecek söz yok mükemmel yaptığı feyk güzeldi
Trabzon bir nebzede gönlünü almış oldu taraftarının..
O kadar da yapmayın yahu. Trabzonspor haftalardır bu maça bileniyor, hatta tüm sezon yaşanan olumsuzluklar bile unutuldu bu galibiyetle. Fenerbahçe zaten şampiyonluğu kaybetmiş, ben yine de takımımın oynadığı oyunu beğendim. 2-0 geriye düşmesine rağmen oyundan kopmadılar.
Semih'in karşı karşıya kaçırdığı ve direği nişanladığı 2 şutu var, diğer pozisyonlara girmiyorum bile. Trabzonspor ilk yarı çok iyiydi bunu biz de kabul ediyoruz ama Fenerbahçe'yi de bu kadar ezmeye gerek yok.
Yattara sağ kanadı iyi kullandı evet ama Uğur da Fenerbahçe'nin en iyi oyuncusydu bence. Bunu da gözardı etmeyelim. Bu kadar eksiğe ve moralsizk de eklenince kopnsantrasyon sorunu yaşanmış olabilir. Umursamamazlık denemez.
Maçta Trabzonspor'un skor olarak üstünlüğü vardı, yoksa oyun olarak 90 dakika sonunda ezen taraf yoktu, hatta Fenerbahçe son maçlara bakılırsa 2. yarı en istekli, bol pozisyonlu oyununu oynadı.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Benim acımdan bir sürpriz olmadı benim nazarımda favori olan ts kazandı. Zaten fb isteksizdi. isteseydi ligi 10 puan farkla alırdı . ligde kaybettikleri puanlarda da isteksizdi. hep isteksizliktenn kaybetti macları; yoksa rakip iyi oynadığından onu oynatmadığından degil, fb istemediginden![]()
Serkancığım ben dahil burda bütün Trabzonlular biz Fenerbahçe'yi ezdik falan demedik zaten .. Sadece bazı arkadaşların maç öncesinde 5-2 alırız gibi laflarından sonra 2-0 yenilince de , Trabzon bu halde olmasına rağmen ligin son haftasında çok istekli oynadılar ve hakettiler demeleri gereken yerde hemen sonucu oyuncuların umutsuzluğuna,isteksizliğine veya şanslarının olmadığına bağladılar. Benim sözüm bunaydı..
Ha bir de bir abimizin Sivasspor'dan olayı , Trabzonspor - Fenerbahçe maçına, 3 tane ofsayt sayılan gollerine , ordan Fm 2008 Fenerbahçe ve Trabzonspor araştırmasına kadar olayı götürüp konuyu uzatması da günün en ilginciydi ..
Ayrıca Alex,Deivid,Semih,Aurelio,Edu,Kazım,Gökhan,Uğur Boral-Selçuk-Yasin-Serdar lı bir kadroya eksik demek de pek doğru olmaz.Volkan ve Lugano yoktu sadece..Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybettiği de yoktu ki bazı arkadaşlar da aynı şeyi diyor yok efendim Galatasaray öne geçince zaten daha bıraktık maçı.. Oysa ki Gs-Oftaş maçı 0-0 iken Trabzon Yattara ile ilk öne geçen taraftı.. Neyse bence çok güzel bir maç oldu 2 tarafta elinden geleni yaptı. İzleyenlerde keyif almışlardır bu maçtan umarım..
Konuları fazla uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum. Yenilenin her zaman bir bahanesi vardır. Bunu unutmayalım. Nitekim Fenerbahçe'ye galibiyet yetiyor olsaydı Trabzon bu kadar rahat oynayamazdı. Bunuda unutmayalım.