Bunu yazdığın iyi oldu sonra demeki fanatiklik ruhu var sende yada sizlerde..
3 Tane golü ofsayt sayıldı yani ? hani hepsi goldüde hakem vermedi ofsayt sayıldılar dimi ? Sadece Edu'nun 90+3 de attığı gol tartışılır. Hele Semih'in ki 2-3 metre öndeydi neyse aynı maçı izlemedik heralde. Bunu da ilk dile getiren sensin 3 golümüz ofsayt sayıldı diyen
Tarafsız bir mesaja bakarmısın . Fenerbahçe Trabzon'dan 2 kat fazla gol kaçırmış öylemi ..
Yahu neden ölü olan Fener oluyor Ligde 2.sin ve Gs Oftaş'a takılırsa şampiyon oluyorsun. Bu mu moralsizlik ve umutsuzluk..
Asıl ölü olan Trabzon yahu 6.sırada ligi bitirmiş ve sahaya Hüseyin defansta, forvette 86 doğumlu benim lise arkadaşım Ergin Keleş .. takımda sadece Yattara birazda Umut var ama ölü olan nedense Fenerbahçe oluyor. Abi senin tarafsız yorumların böyleyse taraflı yorumlarını hiç düşünemiyorum
Bay Önder´isimli üyeden Alıntı
Yattara'nın maçı olacak bu yüzden bol gollü bir müsabaka bekliyorum. Fenerbahçe'de Semih gol krallığını perçinleştirmek için hırslı oynayacaktır maçı 5-2 kazanırız.
İşte maç öncesi 5-2 alırız demiş arkadaş büyük bir özgüvenle ama 2-0 yenilince futbolcular isteksiz , umutsuz yok efendim iş işten geçmiş havası yaratıyorsun.. Ha sonrada bizler oluyoruz kışkırtırıcı , saldırgan dimi hay allahım alemsiniz
Şu yazdığım mesajı iyi okuyun eğer biri yok kardeşim sen haksızsın desin tasımı tarağımı toplayacam gidecem bu forumdan ..![]()