1 ile 30 arası toplam 198 sonuç

Konu: Milli Takım Kadrosu Açıklandı

Hybrid View

Sheriff Misafir

Kazım'ın kalitesi tartışılmaz avrupa tecrübesi var Kazım'ın kadroda olmasıda bana göre tartışılmamalı.. Bana göre kadroda olmaması gereken isimlerden en başta Mevlüt arkasından Ayhan gelir.. Ayhan'ın yerine Topuz, Müvlüt'ün yerine de Emre Güngör olmalıydı, takımda yeterince forvet var birde sıradan bir forvet olan Mevlüt'e hiç gerek yok.. Zaten aklımdan geçenleri söylesem herkes holigan damgası vurur.. Doğru 11 ve taktik seçimi olmazsa bu takımın başarı yakalaması mümkün değil..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Kazım'ın kalitesi tartışılmaz avrupa tecrübesi var Kazım'ın kadroda olmasıda bana göre tartışılmamalı.. Bana göre kadroda olmaması gereken isimlerden en başta Mevlüt arkasından Ayhan gelir.. Ayhan'ın yerine Topuz, Müvlüt'ün yerine de Emre Güngör olmalıydı, takımda yeterince forvet var birde sıradan bir forvet olan Mevlüt'e hiç gerek yok.. Zaten aklımdan geçenleri söylesem herkes holigan damgası vurur.. Doğru 11 ve taktik seçimi olmazsa bu takımın başarı yakalaması mümkün değil..
    Mevlüt'ün Fransa Liginde attığı 11 gol Semih'in Tsl'de atacağı 30 golle eşdeğerde olur.Hem bu adam öyle boş kaleye falan da atmıyor.Parçalıyor
    rakip defansı resmen.Semih gibi boş beleş golcü kadroya alınıyorsa Mevlüt 50 kere alınır.Takımda zaten 4 stoper var Emre Güngör çağırılsaydı ancak Emre Aşık'ın yerine çağırılırdı.Kazım'ın kalitesi tartışılır.Mesela ben tartışırım.Şu an Milli Takım kalitesinde değil.Dışarda kalan Serdar Özkan ve Mehmet Topuz ondan 2 gömlek futbolcular.Chelsea'ye gol attı diye hemen kazanmadı Avrupa tecrübesi falan.Aklından geçenleri tahmin edebiliyorum.Daha önce yazdığın fanatikçe cevaplar aklıma gelince.Daha 1-2 ay öncesine kadar Servet'i yerden yere vuran da sendin galibaAyhan kişilik olarak nefret etsem de bence Milli takımda olmalı.Ama oraya 23 kişi gönderilceği için kadrodan çıkarılcak 3 kişiden biri olabilir.Diğer ikisi de Kazım ve Semih olmalı zaten

Mesaj Yetkileri