Quote Originally Posted by Sekopej View Post
O kadar da yapmayın yahu. Trabzonspor haftalardır bu maça bileniyor, hatta tüm sezon yaşanan olumsuzluklar bile unutuldu bu galibiyetle. Fenerbahçe zaten şampiyonluğu kaybetmiş, ben yine de takımımın oynadığı oyunu beğendim. 2-0 geriye düşmesine rağmen oyundan kopmadılar.

Semih'in karşı karşıya kaçırdığı ve direği nişanladığı 2 şutu var, diğer pozisyonlara girmiyorum bile. Trabzonspor ilk yarı çok iyiydi bunu biz de kabul ediyoruz ama Fenerbahçe'yi de bu kadar ezmeye gerek yok.

Yattara sağ kanadı iyi kullandı evet ama Uğur da Fenerbahçe'nin en iyi oyuncusydu bence. Bunu da gözardı etmeyelim. Bu kadar eksiğe ve moralsizk de eklenince kopnsantrasyon sorunu yaşanmış olabilir. Umursamamazlık denemez.

Maçta Trabzonspor'un skor olarak üstünlüğü vardı, yoksa oyun olarak 90 dakika sonunda ezen taraf yoktu, hatta Fenerbahçe son maçlara bakılırsa 2. yarı en istekli, bol pozisyonlu oyununu oynadı.

Serkancığım ben dahil burda bütün Trabzonlular biz Fenerbahçe'yi ezdik falan demedik zaten .. Sadece bazı arkadaşların maç öncesinde 5-2 alırız gibi laflarından sonra 2-0 yenilince de , Trabzon bu halde olmasına rağmen ligin son haftasında çok istekli oynadılar ve hakettiler demeleri gereken yerde hemen sonucu oyuncuların umutsuzluğuna,isteksizliğine veya şanslarının olmadığına bağladılar. Benim sözüm bunaydı..

Ha bir de bir abimizin Sivasspor'dan olayı , Trabzonspor - Fenerbahçe maçına, 3 tane ofsayt sayılan gollerine , ordan Fm 2008 Fenerbahçe ve Trabzonspor araştırmasına kadar olayı götürüp konuyu uzatması da günün en ilginciydi ..

Ayrıca Alex,Deivid,Semih,Aurelio,Edu,Kazım,Gökhan,Uğur Boral-Selçuk-Yasin-Serdar lı bir kadroya eksik demek de pek doğru olmaz.Volkan ve Lugano yoktu sadece..Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybettiği de yoktu ki bazı arkadaşlar da aynı şeyi diyor yok efendim Galatasaray öne geçince zaten daha bıraktık maçı.. Oysa ki Gs-Oftaş maçı 0-0 iken Trabzon Yattara ile ilk öne geçen taraftı.. Neyse bence çok güzel bir maç oldu 2 tarafta elinden geleni yaptı. İzleyenlerde keyif almışlardır bu maçtan umarım..