1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: River Plate ile Şampiyonluğa

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ha ha hakikaten komedi yaw güzel olmus gofretler bu arada ligde süpersin tebrikler
    TariboWest

Quote Originally Posted by talihsizler View Post
    Ha ha hakikaten komedi yaw güzel olmus gofretler bu arada ligde süpersin tebrikler
    Yorumun için çok teşekkür derim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by malakaci View Post
    güzel olmuş gerçekten güzel de gidiyorsun başarılar..
    Yorumun için sağol.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    River Plate-Colon

Güzel oynadık rakibin kaleye isabetli şutu bile yok.Toto'nun formu tam gaz yükseliyor ve uzuyor.

Leonardo Ponzio'ya kırmızı kart Gördüğü için 2 Hafta Maaşı Kesildi.

Ponzio bu cezanın çok ağır olduğu hakkında bir açıklama yaptı.

River Plate-Olimpo

Bence epey iyi oynadık ve kazanmayı bildik.

South American Copa 1.Ön eleme turu 2.maç

River Plate-Vasco

Ve son düdük çalıyor ve toplamda 3-2 ile ilk ön eleme turunu geçiyoruz.Bu maçta 4 tane yedek oyuncu oynattım.Ayrıca takımın bu sıkışık fikstürde çok yorulduğu için 1 gün tatil verdim.

Kısa Basın toplantısı

Ara transfer çalışmalarına çok erken başladınız ve 2 oyuncuyla anlaştınız.Bu çalışmalar devam edecek mi?

Evet,şuan bile devam ediyor.

Hangi mevkilere oyuncu alacaksınız?

Defansın göbeğine bir oyuncu alıcam.Forvet ve ön libero transferlerini gerçekleştirdimzaten.Bir de sol açık bir brezilyalı (Sürpriz) ile prensipte anlaştık.Sadece kulübünün transferi onaylayıp onaylamayacağı ve bizim son sözümüz kaldı.

Ne kadar transfer bütçeniz kaldı?

Sadece 2.5M Pound kaldı.Daha önce transfer bütçesinden maaş bütçesine 3 milyon geçirmiştim bide daha takıma katılmayan oyuncuların paralarını da ödedik.

Not:Bana defansın göbeğinde oynatacağım 27 yaşını geçmemiş ve en fazla haftada 5.000 Pound maaş isteyen bir veya birkaç oyuncu önerebilir misiniz?(Versiyonum 8.0.2)
    Last edited by dberksu : 14.Mayıs.2008 at 17:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri