Trabzon'a nolmuş yahuDoping mi aldı oyuncular ne oldu...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Trabzon çıkışa geçmiş tebrikler,Galatasaray'ın Bursa mağlubiyeti kötü olmuş ..
Tebrikler Mustafa abi çıkışa geçmişsin.Burak abi Bursa mağlubiyeti kötü olmuş![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
trabzon un aslında kaliteli oyuncuları var hadi tarbzon![]()
TariboWest
yok ya ne dopıngı ama taktım oturdu artık böyle her maçı almka için cıkcaz
![]()
Trabzonspor maçında Şans bizden yana degildi
TSL
18.HAFTA
Beşiktaş: 2 - 1 :Kasımpaşa
Güçsüz rakibimiz karsısında üstün oynanamıza ragmen fark yapamadık rakibimizin son dk'deli ilkve son sutu gol oldu .
TRANSFERLER;
BARUSSO ALTERNATİF OLARAK KİRALANDI !!!
Galatasaray'ın eski Roma'lı ön liberosu Ahmed Barusso Galatasaray'a sezon sonuna kadar kiralanmıstır.Cisse'nin alternatifi olacaktır.Böylece her mevkide bir alternatif yaparak.İddialı konuma geldik ...
SON BOMBA ; MUSLU'DA KARTAL'DA
Sağ bekte sadece Serdar K. olması bizi zorluyordu ni tekim bazı maçlarda bizi yalnız bıraktı.Onun yerine A.Tandogan görev yaptı ama kötü bir performans çizdi.Muslu Nalbantoglu'yu Bedava'ya transfer ettik.Sezon sonu Hayrettin,Mehmet,Muslu takımımıza katılacaktır.Bu 3 yıldız için Hiç bir ücret ödenmemiştir.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Çılgınlar çıldırdı.
Trabzonspor taraftar grubu Çılgınlar thehell61 lakaplı menejerin Trabzonspor'un agırlıgını kaldıramadıgını ve Ziya Dogan'ı mumla arar hale geldiklerini belirttiler.Son haftalardaki başarılı sonuçlara ragmen daha ilk maçtan takımın avrupaya veda etmesinde ve şampiyonluga veda etmesinde en büyük suçlunun meneger Mustafa'nın oldugunu söylediler.Ayrıca Gökdeniz gibi bir oyuncunun satılmasına kesinlikle bir anlam veremediklerini şampiyonluk için Gökdeniz gibi bir oyuncunun kadroda tutulması gerektigi savunuldu.Menejer Mustafa'nın en kısa dönemde istifasını bekleyen taraftar bu göreve daha önceden talip olan Serkan'ı istediklerini belirttiler.![]()
TÜRKİYE KUPASI GURUPLARI
2.MAÇ
BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR : 1 - 2 : FENERBAHÇE
TÜRKİYE KUPASI GURUPLARI
3.MAÇ
FENERBAHÇE : 2 - 0 : MARMARİS BLD.
11 yedek oyuncuyla çıktık ve kazandık.Zaten kolay maçtı.
TSL 18.HAFTA
G.ANTEPSPOR : 1 - 1 : FENERBAHÇE
İkinci yarının ilk maçında anlam veremediğimiz bir şekilde kötü oynamamıza rağmen 1 puanı kurtardık.Bu nazar boncuğumuz olacak ve önümüzdeki haftalarda fırtına gibi esip liderlik koltuğunu kimseye bırakmayacağız.
Bir Dost
Hellbells
Son puan durumunu eklermisiniz ? Merak ettimde![]()
Oyunu açınca ekleriz.Ama söyliyeyim şimdi;
1.Fb
2.Bjk
3.Gs
----Ts= Şuan ligdeki konumunu bilmiyorum ama küme düşme potasından uzaklastı![]()
futbolda herşey olur yenmekte yenlmekte lider olmakta sonuncu olmakta bzde kötü br lk yarı gecirdik ama toparlanacağımızın garantisn verebilriz.gökdenz içinde böylesine büyük bi takım br oyuncuya bel bağlamamlı hem onun parsı le daha iyi oyuncular almayı planlıyoduk baskan paranın üstüne yattı.siz beni değil başkanı stfaya davet edin![]()
thebell61 yakında arabanı varsa eşinin iş yerini kurşunlarlar dikkat et derim sana.. Gökdeniz'i sattığına göre onun özel korumasını hizmetine alabilirsin benden söylemesi![]()
emrah fark etmez ya trabzonspora canımız feda
Sana da bu yakışırdı zaten .. Ben trabzon kanadını bastırırım tepkilerin önüne geçeriz Yenimahalle Çılgınlar grubu tanıdık zaten.. Takım rayına oturmuş seri galibiyetler gelecektir başarılar..
tesekkurler taraftarlar arkamda olsun basarı saglanır zaten![]()
Tebrikler Umut abi iyi gitmeye devam ediyorsun.
taraftar bu takım kötü durumdayken nerdeydi iyi olduk şmdimi konusmaya başladılar
TSL
19.HAFTA
Ankaragücü: 4 - 2 :Beşiktaş
Ballı Ankaragücü bizi yeniyor son dk'de 2 tane enterasan gol atıyor.Bobo'muzun 2 golü verilmedi böyle oyun olmaz olsun...
NE ZAMAN SON VURUSLARI YAPABİLDİK Kİ ???
evet trabzon arkandayızbasaracagız yılmayacagız bu arada bjk nin yenilmesi kötü olmus ama biraz sakin arkadaslar daha ortalardayız isyan etmeye gerek yok
![]()
TariboWest
TSL 19.HAFTA
FENERBAHÇE : 3 - 0 : BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR
Evet rakibimize şut çektirmedik.İkisi penaltıdan da olsa rahat bir galibiyet aldık.
TSL 19.HAFTA PUAN DURUMU
5 puan farkla zirvedeki yerimizi koruyoruz.Beni asıl ilgilendiren yediğimiz gol. 19 maçta sadece 6 gol yedik.Belki bir rekor kırabiliriz.Ama zaten artık şampiyon belli.Gerisi hikaye..
Bir Dost
Hellbells
Tebrikler Umut abi ligi domine ettin.
tr kup gurup 3. maç
gurupta 3. maçımızda kolay rakbe karşı iyi oynadık kaznadık mutluyuz bu yıl ligde gerilerde olduğumuz için tr kupasını mutlak almalıyız bunun çin elimzden gelen yapacağız
süper lig 19. hafta
trabzonspor 2-0 galatasaray
çok çekişmeli bir maç oldu.rakip daha iyi kadrosuyla daha iyi atkalr yaptı bizim as takımdan 5 oyuncu eksikt fark yicem korkusuyla çıktığım maçtan 2-0 ayrılmak beni b hayli rahatlattı.taraftarlarda artık bize güğvenir taktk takıma oturdu.bundan sonra seri yakalamaya çalışcaz hadi hayırlısı.
fenerbahçe'nin ihtiyacı olan isim mehmet batdal şuan bnde fenerle oynuyorum 2. sezonumda mehmet'i aldım şampiyonlar ligi karmasına girdi inanılmaz bi performans gösteriyor az önce milan'a 2 gol attı yarı finaldeyim şimdi![]()
Tebrikler Mustafa abi baya toparlandın Burak abi artık senden birşeyler bekliyoruz.
ne mehmet batdalmıs arkadas herkese tavsıye edıyorsun![]()
Görevi hala istediğimi belirtmek istiyorum. Er yada geç alacağım bu göreviBaşarılar dilerim.