Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post

Demek Fransa liginde atılan 11 gol Türkiyede 30 gol ediyor öylemi?
Adama sormazlarmı madem bu kadar kalitelide bu lig niye 6-7 senedir hep aynı takım şampiyon oluyo?
Ayrıca diyosun ki Kazım'ın yerine Serdar Özkan olmalıydı sağ açıkta Serdar'ın yaptıklarını bütün sağ açıkların yarısı yapar ama Kazım'ın yaptığını Türk pasaportlu hiç bir profesyonel futbolcu yapamaz.Adam bir kere morel bozukluğuna uğramıyor, dış etkilere aldırmıyor,çok iyi top saklıyor,bir pozisyon için kimseye bağırıp çağırmıyor yani tam bir profesyonel ve bu tür turnuvalarda stres yükü çok olur.Kazım'da bizce profesyonel sizce de umursamaz olduğundan bu turnuvada Serdar Özkan'dan daha çok işe yarar

Zaten sana kalsa Semih'i kadrodan çıkartıp Nobre'yi almalı artık o yorumlara diyecek başka bişey bırakmıyorsun(defansı yoran,yıkıcı,ilerde pres yapan deyince akla Nobre geliyor çünkü)
Nobre Türk olsa evet Milli Takıma alınmasını savunabilirdim.Ama ben Aurelio'nun istisna olarak kalmasını istiyorum.

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
Mevlüt sıradan bir oyuncudur.. Ne Semih'ten ne Mehmet Yıldız'dan nede Gökhan Ünal'dan daha kaliteli bir oyuncu değildir.. Fransa liginin kalitesizliği ortadadır, bizim ligimizle kıyaslanamaz bile.. Mevlüt bence oldukça gereksiz olmuş.. Büyük ihtimalle kadrodan çıkarılacaktır.. Kazım'ın Türk pasaportu vardır ve anneside Kıbrıs Türk'ü dür.. Kazım İngiltere'de doğduysa onun suçu ne? Kazım'ın yeteneklerini tartışanın ya futbol bilgisi tartışılır yada üzerinde formayla yazıyor demektir.. Hele ki Kazım yerine Serdar Özkan diyen birinin üzerinde siyah beyaz çubuklu klasik Beşiktaş forması vardır..
Allah aşkına kaç kere izledin Mevlüt'ü
Ayrıca Kazım bana göre Türk değildir.Babası İngiliz,Kıbrıs Türk'ü olan annesi.İngiltere Milli Takım kapasitesinde olsa Türkiye'yi tercih edecekti sanki.Neyse konu o değildi.Asıl Kazım'ın Serdar'dan daha iyi olduğunu iddaa eden birisinin üzerinde Fenerbahçe forması vardır!Gerçekler,istatistikler,herşey ortada