Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 61 sonuç

Konu: Recep Mamur:"Topuz'u ikna edemedim"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Valla Bjk'liler Kendilerine Fb'lilerde kendilerine göre Yorum yapmış..

Bence ayrılacağı kesin..İnşAllah Fenerbahçe'ye gelir..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yıldırım Demirören'in neler yapabileceğini biliyorsan o zaman gelip buraya yorum yapmayacaksın Fenerbahçe isterse başka kimse alamaz diye..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aha topuz için kavga çıktı forumda Bize gelmesini isterim ama bizim başkan sizinkiler kadar bonkör değil..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Yıldırım Demirören'in neler yapabileceğini biliyorsan o zaman gelip buraya yorum yapmayacaksın Fenerbahçe isterse başka kimse alamaz diye..
    Kurtlar Vadisi çocuklarımızı kötü etkiliyor

Demirören'in yaptıkları ortada hakikatten ben bunu üstüne fazla birşey söylemek istemiyorum nede olsa bu yönetimden çok memnunum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yemen Ekşioğlu katıldığı programda "Beşiktaş M.Topuz'u sezon ortasında bitirdi" açıklamasını yaptı...

http://spor.samanyoluhaber.com/ShowN...x?NewsId=23995

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Aha topuz için kavga çıktı forumda Bize gelmesini isterim ama bizim başkan sizinkiler kadar bonkör değil..
    yatan yabancılara ödenilen maaştan ne yapsın adam

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'ye gelmesini isterim fakat Aziz Yıldırım 11 m € gibi yüklü bonservisi imkanı olmasına rağmen vermez daha iyi değerlendirir fakat Demirören verir. Mehmet Topuz Beşiktaş'a daha yakın.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Gereksiz yere konuşmaya son verin.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Laf oyunu yapmaya gerek yok.M.Topuz olayında Ertuğrul Sağlam faktörünüde göz önünde bulundurmak lazım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Adamın saç bandı bile siyah beyaz...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ya fazLa konuşmaya gerek yok. Biz konuşmayız İcraat yaparız. HoLosko da da herkes en son aLacak takım biziz diyordu. Birşey söyLüyorsak Birşeydir. ALırız, bakarsınız.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Fenerbahçe isterseymiş pehhh.Ah şu basınımız,ah şu medyaım yok mu bazılarını öyle bir abartyıyor öyle bir gaza getiriyor ki kendilerini kaf dağında falan görüyorlar...Neyse bizim başkan bi gece ansızın bitirir bu işi öyle 12-15 m Euro falan da olmasa hepimiz burda bu transferi konuşuyor oluruz.Pardon ya önce fenerin istememezi lazım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hele bir transfer bitsin verilen paraları görelimde ondan sonra konuşuruz

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ParaLara gerek yok, çünkü anLamı yok. HoLosko ya verdiğimiz oyuncuLar iLe birLikte yakLaşık 10 miLyon euro ödemiş oLduk, adam 15 miLyon euroLuk performans gösterdi. Topuz a da 15 veririz 20 Lik performans gösterir o zamanda paranın anLamı kaLmaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    ParaLara gerek yok, çünkü anLamı yok. HoLosko ya verdiğimiz oyuncuLar iLe birLikte yakLaşık 10 miLyon euro ödemiş oLduk, adam 15 miLyon euroLuk performans gösterdi. Topuz a da 15 veririz 20 Lik performans gösterir o zamanda paranın anLamı kaLmaz
    Holosko 15 milyon euroluk performans mı gösterdi Abi Holosko geldikten sonra takımda oyun anlamında değişim oldu ama sonuç itibariyle Fortisten elenildi öyle böyle 3.olundu yani Holosko gelmesede Belşiktaş bundan farklı olmazdı ... Mehmet Topuz 20 milyon euroluk ne yapabilir Allah aşkına 10 gol 10 asist anca bu istatistiği yakalayabilir ki Anadolu klüplerinde yıldızı parlayan oyuncuların Büyük takımlara geldiğinde nasıl erdiğini çok iyi biliyoruz ne malum Mehmet'in böyle olmayacağı 15 20 milyon euro size çok ufak miktar mı görünüyor

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Gırgıra vuruyorum. Ama espiri biLe anLamıyorsunuz.Neyse susaLım yiyin birbirinizi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Parayı veren düdüğü çalar arkadaşlar. Beşiktaş isterse bir servet döksün. Bu Beşiktaş camiasının sorunudur. Eğer ki çok para verirse Beşiktaş alır yorumu ağzımızdan çıkıyorsa Fenerbahçe istediği oyuncuyu alır fikri rafa kalkmış olur. O açıdan anlamsız şeyleri tartışmayalım.

Konuya gelirsek dünya üzerinde hiçbir futbolcu kaybetmez. Her zaman kulüpler bu oyunculara bağlıdır. Mehmet Topuz'a istediği parayı vermezlerse bu adam gitmek isteyecektir. Zorla tutarlarsa Gökhan Ünal gibi olacaktır. Yani kar etmek isterken boş boş para ödeyip verim alamazlar. Burdaki isimlere takılmayın bu her takım için geçerlidir.

Transfer olayına gelirsek ben diyelim ki futbolcuyum. Türkiye'den Galatasaray ve Fenerbahçe bana teklif sunuyor. Fenerbahçe servet dökse ben Galatasaray'a imza atarım. Yine ben futbolcuyum ama para benim için daha önemliyse kim daha iyi şart sunarsa ben o takıma giderim. Yine ben futbolcuyum. Bir takımda çok sevdiğim kişiler var. Anlaşacağımı yuvamda gibi hissedeceğimi düşünüyorum. O takımı seçerim. Yani kısaca bu işler sadece paraya, iyi imkanlara bakmaz. Çok çok farklı sebeblerle bazı transferler olduğundan kolay olur.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İLk söyLediğim için demedim. Son rakamLar konusunda bahsettiğim için söyLedim gırgır diye. Amma tartışma adamsınız ha. Ciddi ciddi size birşey söyLenmiyor. Nerde işinize geLen birşey var hemen onu çekiyorsunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şiimdi bu kavgayı kazananın takımına m.topuzu mu veriyolar.. Sakin olun biraz.Fener veya bjk topuzu alıcaz diye bir şey bile demediler henüz..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Mehemt Topzu gerçekten çok kaliteli bir oyuncu hangi takıma giderse gitsin faydası olur amam olay sadec fb bjk arasında geçmiyor birçok avrupa kulübündende teklif var yani o kadar kolay değil durum ama bana sorarsanız fbye yakın:S

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Biz Topuzla çoktan anlaştık Imzalamama nedeni de bu ztn

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Fener ya fbye yada avrupaya gider sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Fener ya fbye yada avrupaya gider sanırım
    Mehmet Topuz haberleri
    15 Mayıs 2008 Perşembe

Bugün tarihli pek çok gazetede Kayserisporlu oyuncu Mehmet Topuz'u transfer etmek için çalışmalara başladığımız yazılmaktadır.

Bonservis bedelinin yüksek olması nedeniyle bu oyuncuyu transfer etmek gibi bir düşüncemiz yoktur.

Spor kamuoyuna sunulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Fener tüm haberlere aynı şeyleri yazıyor

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Mehmet Topuz şu an için Fenerbahçe nin gündeminde yok doğrudur. ÖzeLLikLe Zico pek sıcak bakmıyor.

Onun için diyorum aLırsak biz aLırız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fernando gago sen azız yıldırımı abramovıch falan mı sanıyorsun?? anilton her ne kadar yonetıcılık vasıfları 0 olsa da demıs ama sen hala demırorenın yaptıkları ortada dıyorsun bızım mesajlar okumadan kafadan karsılık verıyorsun heralde. bende anilton'a katılıyorum yıldırım demirören 'istese' maddi konularda fenerbahceyı aziz yıldırımı vs vs katlar bilmem haberiniz varmı..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Recep Mamur oyuncu ile anlaşamadıklarını belirtmiş. İlerleyen zamanda anlaşma ihtimalleri olduğu gibi, Mehmet Topuz başka bir takımada gidebilir. Gündemi geldiğinde tekrardan konuşuruz.

Konu biz daha zenginiz paramızla adam döverize girdiği için kilitliyorum. Bu muhabbetin yeri bu konu değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Konu ile ilgili gelişmeler devam ettiği için bilgilendirme amacıyla konu tekrardan açılmıştır. Ancak konu dışında yazılan her mesaj silinecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

KAYSERİ'DEN AYRILIYORLAR MI?

Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma'dan, transferin gözde ismi Mehmet Topuz hakkında çarpıcı açıklamalar!..

Mehmet Topuz ile aralarında ciddi bir sorun olmadığını vurgulayan Süleyman Hurma, yıldız oyuncu ile pazar ya da pazartesi günü anlaşabileceklerini söyledi. Mehmet Topuz'un Kayseri'de mutlu olduğunu belirten Hurma, "Mehmet Topuz ayrılmayı düşünmüyor. Biz de onu bırakmak istemiyoruz. Daha önce de belirttiğimiz gibi para için oyuncu satmayı düşünmüyoruz. Gelecek sezon güçlü bir kadro oluşturmak için çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programına konuşan Gökhan Ünal ile ilgili bir soruya ise "Gökhan bize ayrılmak istediğini söyledi ancak bize ulaşan bir teklif yok. Gökhan Ünal'a da kapıyı kapatmış değiliz. Onda da pozitif bir gelişme olursa anlaşabiliriz" şeklinde konuştu.

kaynak:maraton
    ----------

Bence ikisde akalcak yeni sezona tüm o haberler birşeyin bir oyunu demedi demeyin

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri