1 ile 30 arası toplam 69 sonuç

Konu: "Keşke Mehmet Topal bizde olsaydı"

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

M.topalla aurelio arsında farklılık var oyun stili olarak..M.topal tam anlamıyla bir ön libero p.viera tarzında fakat aurelio mc tarzında..Alex olayını kıstasa almıyorum çünkü alexe adam markajı uygulamadı sadece kendi bölgesini savunduğu için alex devre dışı kaldı...M.topal defansif açıdan çok daha iyidir aureliodan..Daha az maç oynamasıa rağmen istatistikler..

Aurelio

Top Çalma: 87

Top kaybı: 75

M.topal:

Top Çalma: 102

Top kaybı: 32

Şidi avrupa maçları diyorsunuz ama takımında iyi olması lazım m.topalın iyi olması için..Yoksa bu zamana kadar nerdeydi aureilo şl maçlarında..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    M.topalla aurelio arsında farklılık var oyun stili olarak..M.topal tam anlamıyla bir ön libero p.viera tarzında fakat aurelio mc tarzında..Alex olayını kıstasa almıyorum çünkü alexe adam markajı uygulamadı sadece kendi bölgesini savunduğu için alex devre dışı kaldı...M.topal defansif açıdan çok daha iyidir aureliodan..Daha az maç oynamasıa rağmen istatistikler..

Aurelio

Top Çalma: 87

Top kaybı: 75

M.topal:

Top Çalma: 102

Top kaybı: 32

Şidi avrupa maçları diyorsunuz ama takımında iyi olması lazım m.topalın iyi olması için..Yoksa bu zamana kadar nerdeydi aureilo şl maçlarında..
    Bunu uzatmayın dedikçe uzatıyorsunuz. Kilitlettireceksiniz konuyu bana. Tamam Topal daha iyi tamam.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri