Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
Kazım'ın sezon boyunca yaptıkları ortada.Hep yedek bekledi.Bir 2 maçta bir şeyler yaptı.Sırf bu yaptıklarından dolayı sezon boyunca sergilediği performansla Serdar Özkan'dan daha iyi oluyorsa,milli takımı daha çok hak ediyorsa o zaman bence böyle düşünenlerin üzerinde sar-lacivert çubuklu Fenerbahçe forması vardır.Ama ne Serdar Özkan ne de Kazım bence onlardan önce bu kadroda M.Topuz olmalıydı.Terim'in kadro tercihlerine saygı gösteriyorum.Turnuvada görecez kadro tercihlerinin doğru mu yanlış mı olduğunu..
Geniş kadro da bulduğu şansı iyi değerlendirdi ve herkes tarafından takdir edildi.. Mehmet Topuz konusuna katılıyorum kadroda olmalıydı ama Kazım'ın yerine değil..

Quote Originally Posted by YusufT View Post
Mevlüt siradan oyuncuyca, o zaman Benzema ve Gomis'de o zaman siradan bir oyuncu. Su ikiliden sonra bu yil belkide en iyi oynayan forvet Mevlüttür(Takima katki acisindan).
Hayır Benzema özellikleri olan bir oyuncu hızlı teknik iyi bir bitiriciliğe sahip olan bir oyuncu..

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
Burakcım seni takdir etmişimdir sürekLi, her zaman yazdıkLarının çoğuna katıLmışımdır da bu son yazdıkLarın için asLında seninLe saatLerçe tartışırım, asıL sen tam Sarı Lacivert forma iLe yazmışsın bunLarı. Yani Serdar özkan ı CoLin kazıma göre aLt görüyorsan kusura bakmada bir yaLnışLık vardır bu işin içinde, Ayrıca Fransa Ligi gibi çok kaLiteLi bir Ligi biLe bizim aLtımızda görüyorsanda da büyük yaLnıştır. CoLin kazım bütün sezon ne yaptı ? Bir CheLsea maçı oynadı vs iki hareket yaptı oLdu kLas oyuncu, geLecek vaad eden isim mi ? Serdar özkan bunLarı sezon başından beri üstüne koyarak yapıyor. Yapma Burak sen bari yapma yani.
Hayrettinciğim Serdar Özkan bana göre sıradan bir sağ kanat oyuncusu benim fikrim bu saygı duyarsın eminim Kazım'da sezonun son devresine kadar geniş kadrolu takımda şans bekledi ve bulduğu şansı bana göre iyi değerlendirdi ve şu anda bu mevkideki en formda isimlerden biri ve gelecekte bana göre büyük bir yıldız olacak.. Fransa liginde Lyon'u zorlayan bir takım yok yıllardır.. Kaliteli bir lig olsaydı biraz şampiyonluk mücadelesi olurdu..

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
Gene klasik yorumlarindan birisini yapmissin.
Mevlüt hakkinda bilip bilmeden atman hos olmamis,bence maclarini izle,oynadigi futbolu gör ondan sonra yanlis yaptiginin farkina varirisin.Adam takimini tek basina ligde tuttu.Fransa liginde gol atmak cok zordur,o 11 gol atti.Bu yasinda yetenek fiskiriyor adamdan,takimda olmasi gayet dogal.

Kazim Kazim demissin Chelsea ve Psv maclarindan baska iyi oynadigi mac yok bence,cok ruhuz oynuyor maclarda.Sadece calim atarak futbolcu olunmaz ! Euro 2008 de adamin ayagini koparirlar,böyle oynarsa.Bize 90 dakika sahada mücadele edecek ve iyi oynayabilecek futbolcular lazim.Mehmet Topuz kesinlikle alinmaliydi,tam istedigimiz futbolcu.

Mehmet Yildiz bu takimda mutlaka olmaliydi orasi ayri nokta,14 gol atip 13 asist yapmis birisinin Milli takimda olmamasi kesinlikle hayal kirikligi.Ümit Karani anladik sorunu var,ama Mehmet Yildizi mutlaka cagirmaliydi.
Senin aksine her konuda bilmişlik yapıp atıp tutmam bildiğim konularda yorum yaparım..
Quote Originally Posted by shamur1 View Post
Anlamıyorum bu Fransa Ligi neden kalitesiz oluyor ? Avrupanın önde gelen takımları buradan oyuncu alıyor hep , futbolcu fabrikası gibi bir ülkeden bahsediyoruz. Lyon,Marsilya,Lille,Monaco,Lens,PSG,Auxerre,Rennes ,Bordeoux vs gibi güçlü takımları var. Neye göre bu lig kalitesiz oluyor ki . Son 5 sene şampiyon Lyon mu diye ? Çok saçma .. Ayrıca Mevlüt ve Serdar konusunda da katılmıyorum.Serdar Özkan , Colin Kazım'dan gerek performans gerek de yetenek olarak üstün.

İşte Colin Kazım..

Türkiye Süper Kupası 1 Maç Gol yok
Türkiye Kupası 4 Maç 1 Gol
Turkcell Süper Lig 28 Maç Gol yok
Özel Maçlar 5 Maç 1 Gol
Avrupa Şampiyonası 2 Maç Gol yok

Tartışılan Mevlüt ise Sochoux'da oynamasına rağmen Fransa Liginde bu kadar gol atması onun boş, sıradan bir oyuncu olduğunumu gösteriyor ? Yani şu gencecik adamı eleştirmeye gerek var mı.İddaadan bile takip etsen bilmen lazım ki Fransa ligi maçları genelde alt biter. 3 gol zor olur yani. Daha ne yapsın Mevlüt ?
Artık yapabileceği birşey yok elinden gelen bu.. Gidip biyerlerden ne boy satın alabilir nede hız..
Quote Originally Posted by anilton View Post
Serdar Özkan Colin Kazım'dan yetenek,performans ve form bakımından çok çok üstündür.Hele ki yetenek konusunda tartışmaya gerek bile yok.Futbol sahasında futbol konuşur Hip-Hop dansı değil.Evet Colin Kazım yeteneklidir ama Hip-Hop konusunda...

Neyse fazla konuşmaya gerek yok,zaten her şey belli ve ortada.Olaya objektif bakan bunu rahatlıkla anlar...

Colin Kazım Euro 2008'e gidemeyeceği için bunu tartışmanın bir anlamı yok...
Sen Beşiktaşlı sın sana göre senin oyuncun öyle bana göre Kazım geleceğin yıldızı..
Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
Nobre Türk olsa evet Milli Takıma alınmasını savunabilirdim.Ama ben Aurelio'nun istisna olarak kalmasını istiyorum.

Allah aşkına kaç kere izledin Mevlüt'ü
Ayrıca Kazım bana göre Türk değildir.Babası İngiliz,Kıbrıs Türk'ü olan annesi.İngiltere Milli Takım kapasitesinde olsa Türkiye'yi tercih edecekti sanki.Neyse konu o değildi.Asıl Kazım'ın Serdar'dan daha iyi olduğunu iddaa eden birisinin üzerinde Fenerbahçe forması vardır!Gerçekler,istatistikler,herşey ortada
İzlemediğimi nerden biliyorsun? Bende aksini söylemedim annesi Kıbrıs Türk'ü dedim zaten..
Quote Originally Posted by scolari12111 View Post
serdar özkan ın yaptıkarını her sağ kanat oyuncusu yapar diyn bir arakadaş var.şunu soracağım o fb de oynasaydı ne derdi???dünya nın sayılı sağ açıklarından biri olurdu.bjektif yorumlar yapın,serdar özkan ın yetenekleri ortada tartışmaya gerek yok..kazım ın ing tecrübesi falan da hikaye,alt ligde oynamış,bir sezonda 5 6 gol atmış...hızı ve yapısından başka bir özelliği yok.objektif düşünüyorum,buna emin olun...fatih terim bunu her zaman yapmıştır...büyük takımlardan oyuncu alma zorunluluğu hissetmiştir,bunu da fb den yana kullandı...yapacak birşey de yok..
Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
ben yazdım yukarda beşiktaşlı olmuşumda haberim yok

mevlütü ciddi anlamda soruorum 3 tane 90 dk oynadığı maç izlediniz mi.cevap evet ya da hayır.
hayır dersen yorumsuz
evet dersen futboldan pek anlamıyoruz galiba.

fransa liginden bahsediyoruz hong-kong liginden değil.nasıl kalitesiz bir lig anlayamadım.oyuncuda 21 yaşında.kalite derken her alanda çok kaliteli bir lig.zidanelar henry ler bizim ligden çıkmadı heralde biraz açıklayıcı mesaj yazalım.ha o ligde serveti 5 kere arka arkaya çalımlayabilen oyuncu yoktur o ayrı konu.
Sorayım ozaman sana bu kadar genç tecrübesiz bir oyuncu ki bence yetenek açısından Kazım' dan daha aşağıda olan bir oyuncu yıl boyunca sürekli oynadığı içinmi oynamalı yoksa sana göre Kazım'dan daha mı yetenekli..
Sorunun cevabı evet benimde evimde televizyon var..

Fransa liginde yıllardır şampiyon olan tek takım var.. Mademki lig okadar kaliteli neden kimse zorlayamıyor.. Mevlüt'ü herkes çok iyi biliyor ben bilmiyorum öylemi? Neyi var Mevlüt'ün Allah aşkına bana bir söyleyin.. Boyumu çok uzun, çokmu hızlı, çokmu iyi çalım atıyor, son vuruşları çokmu iyi, nesi çok iyi bana bi söyleyin.. Fransa liginde 11 gol atmış, büyük başarı sanki, Tuncay İngiltere'de 7 gol atmış ona ne diyeceğiz ozaman..Dikkat edin kötü değil sıradan bir oyuncu.. Herhangi bir forvetin yaptığı işi yapar önemli bir özelliği yok sıradan diyorum.. Özel diyince ne anlaşılır? Henry teknik uzun ve bunun yanında bir çok özelliği olan bir oyuncu, Nihat hızlı sert ve isabetli şutları olan teknik bir oyuncu, Hakan Şükür uzun boylu hava toplarında etkili isabetli pasları olan bir oyuncu.. Yani konu orda 11 gol atmış burda 17 gol atmış konusu değil.. Ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım..

Kazım yetenekli bir oyuncu hızlı şutları iyi kendine özgü özel hareketlerle oldukça rahat adam eksiltebilen, iyi orta yapan, ve avrupa tecrübesi olan bir oyuncu.. Ama izlediğim kadarıyla Serdar Özkan'ın yetenekleri bukadar açık değil ve oldukça genç ve tecrübesiz imkansız kadroda olması.. Serdar Özkan tam performansla oynadığında Kazım'ın tam performanslı oyunu kadar etkili olamaz.. Göreceksiniz ki Kazım gelecekte önemli bir yıldız olacak.. Ki Kazım'ın bu turnuvada yer bulduğu taktirde çok iyi bir performans gösterip yıldızının parlayacağını düşünüyorum.. Evet tüm sezon kenarda oturdu şans bekledi, bulduğu şansları değerlendiremedimi? Chelsea gibi savunmasıyla ön plana çıkan bir takımın savunmasını dağıtmadımı? Serdar ve Kazımla ilgili bu mesajlarınızı unutmayın bir iki yıl içerisinde forumun başına bir iş gelmezse çıkartacağım bu mesajlarınızı

Ayrıca yazdıklarımın sadece size dokunan kısımlarını değil tamamını dikkatle okursanız Mehmet Topuz'un kadroda olması gerektiğini belirttim..

Kimse kimsenin kafasındaki kadroyu beğenmek zorunda değil.. Benim bu söylediklerimide beğenmemeniz normaldir.. Bunlarda benim kişisel görüşlerim..