Geniş kadro da bulduğu şansı iyi değerlendirdi ve herkes tarafından takdir edildi.. Mehmet Topuz konusuna katılıyorum kadroda olmalıydı ama Kazım'ın yerine değil..
Hayır Benzema özellikleri olan bir oyuncu hızlı teknik iyi bir bitiriciliğe sahip olan bir oyuncu..
Hayrettinciğim Serdar Özkan bana göre sıradan bir sağ kanat oyuncusu benim fikrim bu saygı duyarsın eminimKazım'da sezonun son devresine kadar geniş kadrolu takımda şans bekledi ve bulduğu şansı bana göre iyi değerlendirdi ve şu anda bu mevkideki en formda isimlerden biri ve gelecekte bana göre büyük bir yıldız olacak.. Fransa liginde Lyon'u zorlayan bir takım yok yıllardır.. Kaliteli bir lig olsaydı biraz şampiyonluk mücadelesi olurdu..
Senin aksine her konuda bilmişlik yapıp atıp tutmam bildiğim konularda yorum yaparım..
Artık yapabileceği birşey yok elinden gelen bu.. Gidip biyerlerden ne boy satın alabilir nede hız..
Sen Beşiktaşlı sın sana göre senin oyuncun öyle bana göre Kazım geleceğin yıldızı..
İzlemediğimi nerden biliyorsun? Bende aksini söylemedim annesi Kıbrıs Türk'ü dedim zaten..
Sorayım ozaman sana bu kadar genç tecrübesiz bir oyuncu ki bence yetenek açısından Kazım' dan daha aşağıda olan bir oyuncu yıl boyunca sürekli oynadığı içinmi oynamalı yoksa sana göre Kazım'dan daha mı yetenekli..
Sorunun cevabı evet benimde evimde televizyon var..
Fransa liginde yıllardır şampiyon olan tek takım var.. Mademki lig okadar kaliteli neden kimse zorlayamıyor.. Mevlüt'ü herkes çok iyi biliyor ben bilmiyorum öylemi? Neyi var Mevlüt'ün Allah aşkına bana bir söyleyin.. Boyumu çok uzun, çokmu hızlı, çokmu iyi çalım atıyor, son vuruşları çokmu iyi, nesi çok iyi bana bi söyleyin.. Fransa liginde 11 gol atmış, büyük başarı sanki, Tuncay İngiltere'de 7 gol atmış ona ne diyeceğiz ozaman..Dikkat edin kötü değil sıradan bir oyuncu.. Herhangi bir forvetin yaptığı işi yapar önemli bir özelliği yok sıradan diyorum.. Özel diyince ne anlaşılır? Henry teknik uzun ve bunun yanında bir çok özelliği olan bir oyuncu, Nihat hızlı sert ve isabetli şutları olan teknik bir oyuncu, Hakan Şükür uzun boylu hava toplarında etkili isabetli pasları olan bir oyuncu.. Yani konu orda 11 gol atmış burda 17 gol atmış konusu değil.. Ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım..
Kazım yetenekli bir oyuncu hızlı şutları iyi kendine özgü özel hareketlerle oldukça rahat adam eksiltebilen, iyi orta yapan, ve avrupa tecrübesi olan bir oyuncu.. Ama izlediğim kadarıyla Serdar Özkan'ın yetenekleri bukadar açık değil ve oldukça genç ve tecrübesiz imkansız kadroda olması.. Serdar Özkan tam performansla oynadığında Kazım'ın tam performanslı oyunu kadar etkili olamaz.. Göreceksiniz ki Kazım gelecekte önemli bir yıldız olacak.. Ki Kazım'ın bu turnuvada yer bulduğu taktirde çok iyi bir performans gösterip yıldızının parlayacağını düşünüyorum.. Evet tüm sezon kenarda oturdu şans bekledi, bulduğu şansları değerlendiremedimi? Chelsea gibi savunmasıyla ön plana çıkan bir takımın savunmasını dağıtmadımı? Serdar ve Kazımla ilgili bu mesajlarınızı unutmayın bir iki yıl içerisinde forumun başına bir iş gelmezse çıkartacağım bu mesajlarınızı
Ayrıca yazdıklarımın sadece size dokunan kısımlarını değil tamamını dikkatle okursanız Mehmet Topuz'un kadroda olması gerektiğini belirttim..
Kimse kimsenin kafasındaki kadroyu beğenmek zorunda değil.. Benim bu söylediklerimide beğenmemeniz normaldir.. Bunlarda benim kişisel görüşlerim..