1 ile 30 arası toplam 368 sonuç

Konu: [TSL] Beşiktaş Araştırması FM2008 - 8.0.2

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    İ.Toraman ve Gökhan Zan'da bir düşüşe gidecekmisin Koray?
    G.Zan 139 ca'da kalacak, İ.Toraman ise 135'ten 137'ye yükselecek.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by goodnightkiss View Post
    Aydın KArabulut? Sezon Başından Beri Ne kadar İş Yaptı Bu genç Kardeşimizki bu kadar yüksek bir pa veriliyor? Tamam verilsin ama bi sebebi olmalı. cok fazla izleyemedim ben belki ama bu kadar iyi oldugunu bilseydim mutlaka mutlaka takip ederdim genç oyuncuları takip eden biri olarak. lütfen ne yaptıda bu kadar yükse pa almayı hakediyor açıklayabilir misiniz? Saygılarımla...
    Pa belirlerken bugüne kadar ne yaptığı değil asıl bundan sonra ne yapacağı önemli. 115 ca'lık bir oyuncu, yaşı henüz 20, top tekniği çok iyi, duran topları kullanmada oldukça başarılı, agresiflik, cesaret ve çalışma anlamında bir eksiği yok, yaşıtlarına göre çok yüksek bir takım oyunu sevdası, yine yaşıtlarına göre iyi bir creativity-passing ortalaması ile onurphaned'in de bahsettiği gibi pa hesaplama sistemimize göre bu pa'yı hakediyor. Çok daha büyük bir oyuncu olamaması için tek eksiği hızı.
    Last edited by koray_capello : 15.Mayıs.2008 at 21:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Mesaj Yetkileri