Fenerbahce´de Luciano ile oynamasi onun sansizligiydi,Luciano forvete cikarken geride cok bos alan birakiyordu.Milan macini hatirliyorum Servet 4e 1 kaliyordu hep.Tek basina savasiyordu.Ama nedense cok bilmis futbol yazarlarimiz,basinimiz o macta Serveti alay konusu ilan ettiler.Simdi ise hepsi Servet hayrani

Ama tabi Sivassporda Servet kendisine gelmistir,hem zihinsel hem de fiziksel olarak.

Demek istedigim forumda bazi mesajlar varki insan cileden cikiyor.Baki tartisiliyor bir konuda hemen Servet örnegi veriliyor,ibrahim kas konusuluyor hemen Servet örnegi veriliyor,simdi bu konuda bana göre kazma bir futbolcu olan Tuna konusuluyor hemen Servet örnegi ortaya atiliyor.Yani bu cok yanlis,bu Serveti kücümsemektir.Kendisi zaten cok iyi bir defansti,ama yine yaziyorum arkadaslarinin da acigini kapatmak isterken bazen zor durumlara düstü.Teknigi de fazla iyi olmayabilir,ama Servet tartismasiz Türkiyenin en iyi defansidir.Böyle kisilerle kiyaslanmasi,böyle kisilerin konusunda Servetin olmasi ayiptir.