Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 43 arası toplam 43 sonuç

Konu: Tuna Üzümcü Beşiktaş'ta

Nesil
    2006

Hayırlı olsun, yönetim defans için çalışmaya başladı.

Tuna Üzücüm bu sezon TSL'de üç gol, kupada ise iki gol kayıt etti. Bu sezon sadece altı sarı kart görürken bu kartların beşini TSL'de gördü.

Bularda diğer bilgiler.

Tuna iyi bir oyuncu ama; Beşiktaş'ın defansı için aradığı kan olacağını düşünmüyorum. İbrahim Toraman yanına iyi bir yabancı alınması gerektiğinin kanaatındayım. Gökhan Zan ilede yolların ayrılacağını düşünüyorum.

Hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

yönetim yine para saçıyor gibi gözükmüş haberde ama ilk sezonda ve ikinci sezonda koydukları maç sınırını aşmazsalar, misal ilk sezon 14 ikinci sezon 14 maçtan fazla oynamazsa ilk 11'de 400.000 ytl cepte kalacak yanlış hesaplamadıysam. zaten çoğu kişide yedek olarak alındığını düşünüyor
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sanırım alınacak 2 yabancı (çek) stoperin yedeği olarak düşünülüyor.Giray,İlhan adı geçiyordu sanırım onlar pahalı geldi.Tuna daha hesaplı olduğunu için tercih edilmiş olabilir.Zaten 2 tane yabancı oyuncu alınacak bence bu açıdan bakarsak yararlı bir transfer gibi duruyor.Ama Tuna hakkında pek bi fikrim yok.Umarım takımımıza hayırlı olur..

Bu transfere bakarak Baki ile yolların ayrılacağı kesinleşmiş oldu gibi bir şey.Euro 2008 den sonrada Zan'ın durum netleştirilecek.O da gidici kanımca.Zaten Avrupa şampiyonasında iyi performans sergilese başka takıma gider neden bizde kalsın..

Hadi bakalım yine bir revizyon var takımda.Umarım bu sefer tutar..
    So what?
    Saike

Eğer kaliteyi yükseltmek istiyorsan, Tuna'yı yedek olarak alacağına, Kaliteli As olarak oynayabilecek birini alırsın, mevcut stoperlerinden birini de yedeğe çekersin. Ben Beşiktaş'ın hala geçmişten ders aldığını sanmıyorum. Kulübe için adam alınmaz bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Tuna insAllah yararlı olur. Hayırlısı Olsun demekten başka çaremiz yok sonuçta..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tuna sag bek'te oynuyor sanırım...Malum kaş'da gitti..Sag bek için alternatif olabilir...Şemsinin'de dedigi gibi bence 2 tane yabancı stoper alacaklar.Bana göre iyide olur

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Hayırlı olsun Tuna.Umarım bu sefer başarılı transferler yaparız.Tuna'da bunların ilki olur.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Zapatocny ve Sivok u da aLıcaz büyük ihtimaLLe, MaLum Avrupa Şampiyonasından sonra prim yapmasınLar diye bitirmek üzereyiz. OnLar geLince Tuna arada kaynar tartışıLmaz biLe
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Beşiktaş'a ve Tuna'ya Hayırlı olsun .Ama Tuna'yı ben çok beğenmiyorum.İ.Kaş'ın yerine alındıgını düşünüyorum.Beşiktaş'ta yedek kulübesi'nde oturacak...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ömr-ü hayatımda bu kadar boş bu kadar basiretsiz bir yönetim daha görmedim gerekk beşiktaşta gerek başka kulüplerde.. daha 1 ay öncesine kadar beşiktaşımızı hedeflerine taşıyabilecek oyuncular alacagız dıyenler sımdı tunaya ımza attırıyor taraftarın bu kadar sabrettıklerıne sukretsınler bence sıze yakısmıyor o koltuk defolun!!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    ömr-ü hayatımda bu kadar boş bu kadar basiretsiz bir yönetim daha görmedim gerekk beşiktaşta gerek başka kulüplerde.. daha 1 ay öncesine kadar beşiktaşımızı hedeflerine taşıyabilecek oyuncular alacagız dıyenler sımdı tunaya ımza attırıyor taraftarın bu kadar sabrettıklerıne sukretsınler bence sıze yakısmıyor o koltuk defolun!!
    Tamam yönetime bende kıl olanlardanım.Bu sene yine bir sürü transfer yapacaz takımı güçlendirmek adına.Eğer tutmazsa çok zora girecez biliyorum ama Tuna alındı diyede bu kadar tepki göstermeye gerek yok diye düşünüyorum.Sonuçta bu adamla hedeflere koşmayacağız.Hedeflere koşacağımız oyuncular daha gelecek.(He belki onlarlada koşamayız o ayrı konu)
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Bence çokta kötü bir oyuncu değil, hayırlı olsun..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri