Originally Posted by
shamur1
Birde şu şekil düşünelim şimdi malum haberde yazdığına göre bir grup kara çarşaflı kadınla tanışıp sık sık buluşmuşlar ve onların dediklerinden etkilenip bu kararı alması da aşikar. Peki aynı şeyin tersini düşünelim kapalı bir bayanın 3-4 açık arkadaşından etkilenip , yada onların gazına gelip açıldığını düşünelim birde bu olay medyaya yansısaydı gündem çok daha farklı olurdu , sırf bu haber sitelerinin altındaki yorumları düşünüyorum da kesin yine belli bir kesim alın işte görün zorla açtırdılar bayanı , aklını karıştırdılar, kanına girdiler , din elden gidiyor vs gibi yorumlar olurdu. Ama şimdi ise helal olsun , aferın, doğru yolu bulmuş vs gibi yorumlar yapılıyor .. Yaptığı şey elbetteki yanlış birşey değil tartışılamaz bile bu. Ama röportajını okuduğumda ilk sözleri bu kararı almamda kimsenin etkisi olmadı fln .. niye kendim inandığım için bu kararı aldım demedi merak ettim.Umarım hayırlısı olur kendisi için . Bildiğim kadarıyla eşiyle de arası açılmış aralarında gerginlik yaşanmış.Aslında çok şey yazılır bu konu hakkında ama belli başlı kuralların dışına çıkmamak gerek.Son sözüm de ne olursa olsun herşey insanın içinde kalbinde bitiyor yeterki içi ve kalbi temiz olsun...