Halen bana cevap verme durumunda hissediyorsun kendini. Sen ben kimim, biliyor musun? Bilmiyorsun. Bu forumda yazıyorsan sana denenleri uygulamak durumundasın, o kuralların da uygulayıcısı benim, dediklerimi uyguladığın takdirde karşında admin veya üst yönetici olsa bile dert etmene lüzum yoktur, eğer kurallara uymazsan sadece masa başında kasılmak durumunda kalırsın, yorum yazarken bile rahat olamazsın.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Es-Es final maçında maç penaltılara gidicek.Bolu çıkacak gibime geliyor süperlig'e![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Tamam ben olanlardan dolayi sahsim adina özür dilerim,Burak abiyle msnde konustuk,bitirdik tartismayi.Kusura bakmayin.
Umarım bundan sonra herhangi bir konuda senle tartışana aynı şekilde yanıt vermektense bana veya raporla yönetime bildirmeyi tercih edersin. Bunu son kez hatırlatıyorum sana.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bolusporumuz süper lige geliyor çalsın davullar zurnalar
Eğer böyle birşey olursa gerçekten tebriklik bir durum.
2 sene önce 2.Lige,geçen sene 1.Lige,bu sene de Süper Lige çıkacağız allahın izniyle![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bolu benim annemin memleketi, eğer çıkarsa mutlak sevinirim![]()
Es-Es'im geliyor süper lige. Müthiş oynadık dün. Sezgin Şadi'yi harika durdurdu. Diyarbakırspor'dan Murat Önür'ü çok beğendim. Havadan etkili olan Bülent Bal'da çok iyiydi. Penaltılara gitmesini adeta Diyarbakırspor kalecisi Harun istedi. İstedi ve gördü.Bolu maçı var sırada bakalım 2 sene önce Ankara'da yaşadığımız sevgiyi,mutluluğu ve galibiyeti burdada yaşayıp sabahlara kadar eğlenecekmiyiz?
Dipnot: Bulunduğum otobüs İstanbul'un göbeğinde Sakaryaspor'lu HOLİGANLAR tarafından taşlandı. Biz kavga istesek alâsını yapardık. O otobüsten nasıl kurtuldum hala anlam veremiyorum.
I'm back...
sakarya taraftari cok tehlikelidir valla. kocaeli-sakarya maclarina gitmisligim var 2 kulup arasinda inanilmaz olaylar oluyordu. Kocaeli ciktigi icin sakaryanin cikmamasina sevindim yoksa olaylar cikardi...
Bu ne hırstır kardeşim bu ne öfkedir. Hiç birşey de yapmadık yapsak neyse hakettik diyeceğim. Birde olaylar Sakarya'da felan olsa neyse dicez ama İstanbul'un göbeğinde oluyor üstelik polisler izliyo olayları.Şöfor muavinini nasıl çektim içeri hatırlamıyorum. Bıçak kolunu çizdi geçti. Ama o elemanı yakaladı bizimkiler.
I'm back...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Süpriz Olmadı...
EskiŞehir Süper Ligde...
Karabük, Erzurumu'u 7-0'lık tarihi farkla yenerek Bank Asya 1.Ligi'ne yükseldi..
[SIGPIC][/SIGPIC]
bu ligin yeni ekibi de heralde Gungoren belediye olcak
Seneye Göztepe'nin Gaziantep bşb'yi alarak bank asya'da oynaması söz konusu
Bu sene olmadı inşallah seneye kardeş Giresun ile el ele Süper Lige
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Serkan Özsoy Boluspor'da!
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Boluspor, ilk transferini Diyarbakırspor'un kaptanı stoper Serkan Özsoy ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak yaptı.
</SPAN>
Boluspor tesislerinde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, Basın Sözcüsü Hasan Aksoy, yöneticiler ve çok sayıda taraftar katıldı.
İmza töreninin ardından konuşan Serkan Özsoy, Boluspor gibi bir kulübün teklifini alır almaz kabul ettiğini ifade ederek, "Başkan Necip Çarıkçı beni aradı, yarım saat süren görüşmenin ardından Boluspor'a gelmeyi kabul ettim. Umarım Süper Lig kapısından dönen Boluspor'u gelecek yıl daha güzel yerlere taşıyacağız. Boluspor'da olduğum için çok mutluyum" dedi.
Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı ise, Serkan'ın kalitesinin ortada olduğunu belirterek, "Diyarbakırspor gibi kaliteli bir takımda kaptanlık yapan bir oyuncuyu takımımıza kattığımız için çok mutluyum. Transferlerimiz devam edecek. Kaliteli ve genç isimleri kadromuza katmak istiyoruz" diye konuştu
Last edited by guarin14 : 02.Haziran.2008 at 19:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR - SAKARYASPOR A.Ş.
SAMSUNSPOR - KAYSERİ ERCİYESSPOR
ALTAY - KARTALSPOR
KASIMPAŞA - ADANASPOR A.Ş.
KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - GİRESUNSPOR
MALATYASPOR - KARŞIYAKA
ÇAYKUR RİZESPOR - GÜNGÖREN BELEDİYESPOR
BOLUSPOR - MANİSASPOR
DİYARBAKIRSPOR - ORDUSPOR
Karabük deplasmnına gidiyoruz ilk hafta.Güzel bir fikstürü var Giresun'un bakalım nasıl bir sezn bizleri bekliyor.
İki takımımızda ilk hafta dışarıda![]()
Lig daha başlamadan oyunlar başladı.
Giresunspor-Adanaspor hazırlık maçında çıkan olaylar nedeniyle Giresunspor'un antrenörü Suat Tekelioğluna 5 maç Teknik Direktör Mehmet Birinci'ye de Manisa maçından dolayı 1 maç men cezası geldi.
Aynı karşılaşmalarda her iki rakibe de en ufak bir ceza gelmedi.
Tek kelimeyle rezillik.Ne olacak başka bakalım.Daha lig başlamadan böyleyse ligdeyken vay halimize.
Orduspor başkanı lig başlamadan istifa etti.
Samsunspor sevgi konvoyu ile şehir turu attı !
Samsunspor'da, takımın şehirle bütünleşmesi için düzenlenen tanıtım konvoyunda vatandaşlara karanfil dağıtıldı.
2008-2009 sezon açılışını 24 Ağustos Pazar günü yapacak olan Samsunspor, Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcularla üstü açık otobüsle şehir turu attı.
AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç'ın da katıldığı konvoy, 19 Mayıs Stadı'ndan başladı. Şehir merkezi ve Atakum beldesinde gerçekleştirilen konvoya taraftarlar da katıldı. Taraftarlar futbolculara ve yeni yönetime büyük ilgi gösterirken, alkışlarla da destek verdiler.
Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, Samsunspor'un şehirle bütünleşmesi için gerekli çalışmaları yaptıklarını, yeni sezonun daha iyi olacağına inandıklarını kaydetti. (iha)
Samsunspor sevgi konvoyu şehir turunda !
Samsun şehrini Samsunspor'la bütünleştirmek için Sezonun açılışı'ndan önce sevgi konvoyu düzenlendi.
Samsunspor Bank Asya 1. Lig 2008-2009 sezon açılış kutlamalarına düzenlenen Sevgi Konvoyu ile şehri turlayarak başladı.
SERT VE AGRESİF OYNAYACAĞIZ
27 Ağustos 2008 Çarşamba 13:05
![]()
Gümüşdağ, ligin hazırlık maçlarına benzemeyeceğini belirterek, "Lig boyunca sert ve agrasif oynayıp, taraftarımıza çok iyi bir Samsunspor izleteceğiz" dedi
YAŞ ORTALAMAMIZ 21
Kırmızı- Beyazlılar'da Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, sezon başında en büyük sıkıtlıyı yeni bir takım kurmaktan dolayı yaşayacaklarını belirtti. Gümüşdağ, "Birçok tranfser yaptık ve altyapıdan bazı oyuncularımızı da kadromuza kattık. Bakıldığı zaman yaş ortalamamız 21 civarında. Bu da ne kadar genç bir ekip olduğumuzu gösteriyor. Sezon boyunca sert ve agrasif futbol oynayıp, taraftarımıza çok iyi bir Samsunspor izleteceğiz" dedi.
TRANFSER ÇALIŞMALARI
Transfer çalışmalarının devam ettiğini de belirten Gümüşdağ, "Yönetimimiz eksik bölgelere oyuncu tranfser etmek için va gücüyle çalışıyor. Gücümüze göre ve iyi oyuncular almak istiyoruz. Öncelikli olarak bir kaleci transfer etmek istiyoruz. Ankaragücü'nden transfer etmek istediğimiz Zafer'de bir iki pürüz var. Ankaragücü yönetimi şimdilik bu kaleciyi göndermek istemiyor. Ancak biraz bastırırsak alabiliriz" diye konuştu.
ERCİYES'DEN ÇEKİNMİYORUZ
Erciyesspor'dan çekinmediklerini belirten Gümüşdağ, "Kayseri Erciyesspor iyi bir ekip. Geçen sezondan kadrolarını fazla bozmadılar ve yeni tranfserler yaptılar. Bizi burada çok zorlayacaklar. Ancak biz de iyi bir takım olduk. Kimse hazırlık maçlarına aldanmasın. Ligin havası her zamanf arklı olur. Biz Bafra Belediyespor'a veya diğer hazırlık maçı oynadığımız rakiplere 5-6 fark atsak elimize ne geçecekti?. Önemli olan ligdir" dedi.
KAZANMAYA ÇIKACAĞIZ
Çalışmalar hakkında da bilgi veren Gümüşdağ, "Çalışmalarımız iyi gidiyor. Sezona yaklaşık 1 ay geç başlamamıza rağmen, çok çalıştık ve açığımızı kapattık. Biz sezona şampiyonluk parolasıyla başlamadık. Kulübün büyük sorunları var. En büyük sorun ise maddiyat. Ancak biz yine de bütün imkansızlıklara rağmen, iyi bir ekip kurduk. Kayseri Erciyesspor maçı dahil, sezonun bütün maçlarını kazanmak için oynayacağız" diye sözlerine son verdi.
Last edited by FOREVER SAMSUN : 30.Ağustos.2008 at 16:22
Bank Asya Birinci Ligde İlk Hafta Hakemleri Belli Oldu
2009-10 sezonunda Turkcell Süper Lig'de oynamayı hedefleyen 18 iddialı takımın çekişmeli mücadelesine sahne olacak Bank Asya 1. Lig'de 2008-2009 sezonu bugün yapılacak karşılaşmalarla start alırken, ilk hafta maçlarını yönetecek hakemler de belli oldu.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu'ndan (MHK) yapılan açıklamaya göre, ilk hafta müsabakalarında düdük çalacak hakemler şöyle:
Bugün
Kasımpaşa-Adanaspor: Abdullah Yılmaz
Kardemir Karabükspor-Giresunspor: Hüseyin Sabancı
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Sakaryaspor: Zafer Demir
Diyarbakırspor-Orduspor: Özgür Yankaya
31 Ağustos Pazar
Boluspor-Manisaspor: Bülent Yıldırım
Samsunspor-Kayseri Erciyesspor: Taner Gizlenci
Malatyaspor-Karşıyaka: Gökhan Güneşer
Çaykur Rizespor-Güngören Belediyespor: Çağatay Şahan
1 Eylül Pazartesi
Altay-Kartalspor: Nihat Akman
Last edited by LaigLeNoiR : 30.Ağustos.2008 at 18:25
Tahminlerim bu şekilde. Tüm takımlara başarılar.GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR - SAKARYASPOR A.Ş. 1
SAMSUNSPOR - KAYSERİ ERCİYESSPOR 1
ALTAY - KARTALSPOR 0
KASIMPAŞA - ADANASPOR A.Ş. 0
KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - GİRESUNSPOR 2
MALATYASPOR - KARŞIYAKA 0
ÇAYKUR RİZESPOR - GÜNGÖREN BELEDİYESPOR 1
BOLUSPOR - MANİSASPOR 0
DİYARBAKIRSPOR - ORDUSPOR 1
I'm back...
GÜMÜŞDAĞ'IN ASKERLERİ HAZIR
Gümüşdağ'ın gergin olduğu çalışmada Kırmızı- Beyazlılar Erciyesspor hazırlıklarını tamamladı...
30 Ağustos 2008 Cumartesi 12:39
Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını sürdüren Samsunspor'da dün yapılan çalışmada Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ'ın gergin olması dikkat çekerken, tecrübeli çalıştırıcı antrenman öncesi futbolcularıyla yaklaşık 25 dakika toplantı yaptı. Samsunspor bu çalışma ile Erciyesspor hazırlıklarını tamamlarken, bugün ter idmanı yapılacak
TOPLANTI YAPILDI
Samsunspor yarın evinde konuk edeceği Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Dün yaklaşık 1,5 saat süren bir çalışma yapan Kırmızı- Beyazlılar'da, Teknik Direktör hayrettin Gümüşdağ antrenman öncesi futbolcularıyla 25 dakika toplantı yaptı. Oyuncularını yer yer sert bir dille uyaran Gümüşdağ'ın antrenman boyunca da gergin ve sinirli olması dikkat çekti.
OYUNCULARINI GÖZLEMLEDİ
Antrenmanına bireysel ısınma ile başlayan Kırmızı- Beyazlılar, daha sonra üç grup halinde 5'e 2 çalışması yaptı. Önceki gün yapılan çift kale maçda sakatlanan Zafer Şakar'ın katılmadığı çalışma, şut çalışması ile devam etti. Daha sonra yarı sahada hafif bir çift kale yapan Kırmızı- Beyazlılar'da Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ oyuncularının son durumunu gözlemledi.
KRAL UMUT DOLU
Samsunspor'un Kral lakaplı futbolcusu Serkan Aykut, yeni sezon öncesi iddialı konuşarak..
30 Ağustos 2008 Cumartesi 12:41
Samsunspor'un Kral lakaplı futbolcusu Serkan Aykut, yeni sezon öncesi iddialı konuşarak, "Yeni ve iyi bir ekibiz. Taraftarımız sezon boyunca bizlerin yanında olursa, geçemeyeceğimiz engel yok" dedi
Kırmızı- Beyazlılar'da Serkan Aykut'un performansının her geçen gün iyiye gitmesi teknik ekibi ve yönetimi memnun ediyor. Antrenman maçlarında attığı birbirinden güzel gollerle dikkat çeken Kral, yeni sezon öncesi taraftardan destek istedi. Serkan Aykut, "çok iyi bir hazırlık kampı geçirdi. Hazırlık kampında hocamızın bize yaptığı yükseme sezon içinde kendini belli edecek. Taraftarımız her sezonki gibi kötü günümüzde de yanımızda olursa, geçemeyeceğimiz engel yok" dedi.
OrduSpor'dan bu sene Türksel süper lige çıkmasını bekliyoruz.Ordu-Gs maçının hayal ediyorum hep.Süper olur Ordu lige çıkarsa.Zaten her maç izlediğim kadarıyla Ordu taraftarı dolduruyor stadı.Hakediyorlar daha iyi bir ligi.