1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: bu millet nerede

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

Default bu millet nerede

arkadaşlar benim oynattığım hiçbir kulüpte bir türlü saha tamamen dolmuyor. bu bence çok sçma.

yani örnek vremke gerekirse gs-fb derbisi olacakta stadda boş yer kalacak. bence oyunun en büyük saçmalığı bu.

ben arsenal'i yöneyitorum. bir türül stadı dolduramıyorum ya. normalde ingilterede derbi olmasa bile stadların %90 dan fazlası doluyor bence. ama arsena ile manchester united, chelsea, liverpool gibi takımların maçında bile dolmuyor.

aklıma bir şey geliyor. bu millet maç gercesi gerdeğe mi giriyor.
    sizin görüşlerinizi almak istedim

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

olabilir..İngiliz bunlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Takımın gidişatı veya kadro özelliğin tribünleri doldurmuyor olabilir ben Premier Ligde böyle bir sorunla karşılaşmamıştım ...

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Takımın gidişatı veya kadro özelliğin tribünleri doldurmuyor olabilir ben Premier Ligde böyle bir sorunla karşılaşmamıştım ...
    nasıl yani sen oyun oynarken stad tamamen doluyor mu.

arkadaşlar yalış anlaşılma olmasın. stad bayağı doluyor am 20-30 bişe gelmiyor bir türlü

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by cemir05 View Post
    Mükemmel ya olabilir valla ama gerçekten saçma derbilerde full olması lazım stadın.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Stadın kapasitesi ve ortalama seyirciyi alabilirmiyiz. Tabi birde stad dolmuyor dediğiniz maçlarda seyirci kapasitesi nedir. Bunları belirtirsek daha rahat yorum getirebiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bende Arsenal'i yönetiyorum ve sezon ortalamam 60600 küsür stad kapasitesi 60750 gibi birşey. Bu birazda sezon öncesi yaptığın transferler takımın formu bir önceki sene kazandığı başarıları vs. gibi konularlada alakalı bir durum.

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Stadın kapasitesi ve ortalama seyirciyi alabilirmiyiz. Tabi birde stad dolmuyor dediğiniz maçlarda seyirci kapasitesi nedir. Bunları belirtirsek daha rahat yorum getirebiliriz.
    stad kapasitesi 60.432 kişi. tamamı koltuk. arsenal işte. stadda bir değişiklik olmadı

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Bende Arsenal'i yönetiyorum ve sezon ortalamam 60600 küsür stad kapasitesi 60750 gibi birşey. Bu birazda sezon öncesi yaptığın transferler takımın formu bir önceki sene kazandığı başarıları vs. gibi konularlada alakalı bir durum.
    ama bir chelsea maçı bir manchester united naçı stad tamamen dolmaz mı. bu ne iştir yani. ben yıllık ortalama seyirciyi sormuyorum. o bende 60.000 civarında. transfer'e gelince de. daniel alves, silva, david villa, joa quin, messi, ibrahimoviç. daha ne yapıyım ben nu seyirciye. iki sene şampiyonar ligi + lig + ligdeik tüm kupaları aldım.
    Last edited by cemir05 : 18.Mayıs.2008 at 15:50

ingiLiz erkekLeri bizimkiLer kadar odun diiL sonuçta gerdek gecesi hatunu bırakıp maça gitcek haLLeri yok şaka bi yana edt ve ddt dosyalarıyla yapılan düzenlemeler harici stadlarımız dolmuyor dünyaca ünlü transferler yapsak bile

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

stad kapasitesi 60.432 kişi. tamamı koltuk. arsenal işte. stadda bir değişiklik olmadı
    Derbi maçlarında seyirci sayısı nedir. Bir iki örnek alabilirmiyim.

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

Derbi maçlarında seyirci sayısı nedir. Bir iki örnek alabilirmiyim.
    hay hay efendim. ne demek.

2009-2010 sezonu

liverpool-arsenal (deplasman maçı)
    stad : Anfield Road
    kapasite : 45.362
    gelen : 45.321

Süper Kupa Maçı (Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Arsenal ile UEFA Kupası Şampiyonu Rangers)
    stad : II. Louis, Monaco
    kapasite : 18.524
    gelen : 18.515

Community Shield Kupası Final Maçı (Arsenal-Newcastle)
    stad : Wembley Stadyumu
    kapasite : 90.000
    gelen : 86.258

örneklere daha fazla da verebilirdim ama bu kadar yeterli diye düşünüyorum. hemde arsenal'in geçmiş yıllardaki maçlarının ayrıntılarını açmıyor oyun. o yüzden ilk maçları felan veremedim.

kadromdaki transfer edilen yıldızlara gelince.

david villa
    silva
    joa quin
    ibrahimoviç
    messi
    lucas
    shevchenko
    puyol
    daniel alves
    samir nasri
    frey (gk)
    daha ne transfer edeyim. amma vicdansız nu taraftar ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bunu istememin sebebi şuydu. Stad kapasitesi atıyorum 60 bin olur. Şampiyonluk maçına çıkarsın. Rakip Manchester United'tır. Stada gelen seyirci sayısı 50 bin olur. Gerçekten de olur mu yahu dersin. Ancak senin verdiğin örnek maçlarda gelmeyen seyirci sayısı çok az ve bunlarda normal şeyler. Zaten söylediğin maçların 2 tanesi tarafsız saha biride deplasman maçı. Gördüğün gibi sadece sende değil deplasman maçında da az bir miktar seyirci eksikliği var. En iyi oyuncuyu getir, en iyi topu oyna o maçları full dolduramazsın. Mutlak boşluklar olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

90000'de 86000 küsür iyi bir rakam

bende arsenal yönetirken 3. sezonumda stadyum genişletildi yaklaşık 100000 kapesite stad oldu 3. sezonumu 100000 de 100000 dolduruyodum ama takımda c.ronaldo messi alves agüero teves felan bütün yıldızları yoplamıştım neredeyse

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

Bunu istememin sebebi şuydu. Stad kapasitesi atıyorum 60 bin olur. Şampiyonluk maçına çıkarsın. Rakip Manchester United'tır. Stada gelen seyirci sayısı 50 bin olur. Gerçekten de olur mu yahu dersin. Ancak senin verdiğin örnek maçlarda gelmeyen seyirci sayısı çok az ve bunlarda normal şeyler. Zaten söylediğin maçların 2 tanesi tarafsız saha biride deplasman maçı. Gördüğün gibi sadece sende değil deplasman maçında da az bir miktar seyirci eksikliği var. En iyi oyuncuyu getir, en iyi topu oyna o maçları full dolduramazsın. Mutlak boşluklar olacaktır.
    yapma ya. gewrçekte stad boş kalırmı tarafsız olsa bile. ben daha gzel örnekler verecektim ama dediğim gibi eski maçların detaylarını açamadım

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    90000'de 86000 küsür iyi bir rakam
    bence hiç iyi bir rakam değil. en az 89.900 küsür olması lazım.

bence hiç iyi bir rakam değil. en az 89.900 küsür olması lazım.
    abartmayalım lütfen hem unutmaki biletlerin tamamı sana ait değil belli bir bölümü rakip taraftarlarada ait ona göre değerlendir 90.000 kişilik stadyumda 4-5 bin bilet rakibe veriliyordur tahminim rakibin yarısını doldursa sndende 2-3 bin eksik olsa normaldir bu sonuç

Gerçekte oynanan Premier ligi maçlarında da maç sırasında anons edilen biletli seyrci sayısına dikkat ederseniz statta örneklerde olduğu gibi bazı eksiklerin olduğu görülüyor.. Ayırca bir nokta daha İngiltere'de maçlar daha çok gündüz oynanıyor, gece değil..

Herkese iyi fmler..
    Last edited by DisCo : 19.Mayıs.2008 at 11:43 Reason: Yorumlarda sınırımızı bilelim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence sıcak günlerde de gece oynanmalı ki, seyirci hava serin olunca daha fazla ilgi gösterir.

Soğuk olunca da, havanın geceye göre daha iyi olduğu gündüz vaktinde oynanmalı ki seyirci yine ilgi göstersin.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

40-50 tane de polis vardır orada yaw.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

hay hay efendim. ne demek.

2009-2010 sezonu

liverpool-arsenal (deplasman maçı)
    stad : Anfield Road
    kapasite : 45.362
    gelen : 45.321

Süper Kupa Maçı (Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Arsenal ile UEFA Kupası Şampiyonu Rangers)
    stad : II. Louis, Monaco
    kapasite : 18.524
    gelen : 18.515

Community Shield Kupası Final Maçı (Arsenal-Newcastle)
    stad : Wembley Stadyumu
    kapasite : 90.000
    gelen : 86.258

örneklere daha fazla da verebilirdim ama bu kadar yeterli diye düşünüyorum. hemde arsenal'in geçmiş yıllardaki maçlarının ayrıntılarını açmıyor oyun. o yüzden ilk maçları felan veremedim.

kadromdaki transfer edilen yıldızlara gelince.

david villa
    silva
    joa quin
    ibrahimoviç
    messi
    lucas
    shevchenko
    puyol
    daniel alves
    samir nasri
    frey (gk)
    daha ne transfer edeyim. amma vicdansız nu taraftar ya.
    cemir kadroya bak....

dani alves ..villa...silva...mesii...nasri..ibrahimoviç..puyo l....sheva....bu kadroyuda izlemeye gelmiyolarsa boşver gitsin onlar futboldan anlamıyor...

hem bak bu oyunculaı alacak kadar paran varsa...çok zenginsin demekki..seyirci de 3-5 bin az gelsin boşver...

bu kadro normal arsenal şartlarında....olağan hava ve yol koşullarında kurulamaz cemir!!...bende ilk başladığımda FM de böyle yaptğım olurdu...ama sana tavsiyem normal hava ve yol şartlarında oyun oyna!!! kusura bakma kırdıysam...

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    cemir kadroya bak....

dani alves ..villa...silva...mesii...nasri..ibrahimoviç..puyo l....sheva....bu kadroyuda izlemeye gelmiyolarsa boşver gitsin onlar futboldan anlamıyor...

hem bak bu oyunculaı alacak kadar paran varsa...çok zenginsin demekki..seyirci de 3-5 bin az gelsin boşver...

bu kadro normal arsenal şartlarında....olağan hava ve yol koşullarında kurulamaz cemir!!...bende ilk başladığımda FM de böyle yaptğım olurdu...ama sana tavsiyem normal hava ve yol şartlarında oyun oyna!!! kusura bakma kırdıysam...
    kırılmam. normal hava ve yol şartlarında ben oynayamıyorum. ben yağmurlu havayı çok severim (anladın sen onu)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Daha öncede söylediğim gibi stada gelen seyirci sayısı gayet normaldir. Konu açıklığa kavuşmakla beraber amacındanda saptığı için kilitliyorum.

Mesaj Yetkileri