Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 380 sonuç

Konu: [802 için] Total Dominasyon - Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu!!!

Ortadaki 3lüden birini alabilirsin mesela.

Default Onlar Görüyor Genelde

Quote Originally Posted by KisrA View Post
    Ortadaki 3lüden birini alabilirsin mesela.
    Zaten genelde onlar kırmızıyı görüyor Saidcigim

Fiorentina yla denedim...gayet başarılı bir taktik...

tebrik ve teşekkür ederim

Quote Originally Posted by ForeverFener View Post
    Zaten genelde onlar kırmızıyı görüyor Saidcigim
    e Sadıkım Sende AMRL lerden Birini AMC yap Diğerini Kart Gören Kişinin Yerine koy...

Default Stoperler

Defanstaki ikili için ne düşünüyorsun İlhan.Ne gibi özellikte olmalı sağ DC ve sol DC ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

sağ DC: Jumping özelliği
    sol DC: acceleration özelliği iyi olan oyuncular olsun.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Default Kötü Zeminlerde

Quote Originally Posted by peluk View Post
    sağ DC: Jumping özelliği
    sol DC: acceleration özelliği iyi olan oyuncular olsun.
    Sagolasın Bir de karlı veya kötü zeminlerde taktikte birşeyler degiştirmeye gerek var mıdır ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Elbette. Kısa paslarla o zeminde oynama zor olur. Defansı öne çekip, tight marking yapan adamlarına loose marking yaptırıp ofsayt taktiğini aç.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Default teşekkürler

Elbette. Kısa paslarla o zeminde oynama zor olur. Defansı öne çekip, tight marking yapan adamlarına loose marking yaptırıp ofsayt taktiğini aç.
    Teşekkürler...Kötü zeminlerde etkili olucak sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bunun mantığını kendi içinde sorgulayabilirsin.

Default MC ler

Peki sağ ve sol MC için ne gibi özellikler gerekir ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sağ MC oyunu çift taraflı oynayan bir MC olmalı. Bunun için en belirgin örnek Essien. Manuel Fernandes de olabilir. Sol MC ofansif özellikleri üstün olan bir oyuncu olmalı. Ayrıca çalışkan da olsa iyi olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Oyuncularımız çalışkan değilse bu taktiğe uymaz mı?
    Mesela benim takımım Galatasaray sadece hava hakimiyeti olan bir fc mi olmalı yoksa yerdende iyi mi olmalı?
    Saha boyutunu ne seçmeliyim?
    Şimdiden Teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Saha boyutunu dar seçmen gerek.

Öncelikle hava hakimiyeti, yani jumping, sonrasında off the ball önemli. Pace ve diğer teknik özellikler üçüncül önemde.

Çalışkanlık her zaman her taktik için iyidir. Bunu sadece benim taktiğime indirgemek yanlış.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Sormak istedğim şu oyuncu çalışkan değilse pres yapmaz mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kendine verilen komutlar dahilinde yapar. Bunun maç motorunda ne gibi bir fonksiyonla etkilendiğini bilmiyorum ancak bu fonksiyonun değişkenlerini biliyorum:

Oyuncunun saha içinde pres yapması: f (Verdiğiniz closing down komutu, takım konuşması, work rate, determination, stamina, agression gibi özellikleri)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hocam taktiğini denemeye çalıştım çoğu kez Fenerbahçe'de...
    Çok ta başarılı olamadım.
    Belki benim hatalarımdan kaynaklanıyor ama belkide yanlış yerde yanlış adamları oynattığımdan olabilir..
    Sen bu işin ustasısın. Bana bu taktiğin Fenerbahçe'de uyması için transfer mevkii ve önerilerini bekliyorum..
    Saygılar sevgiler

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Dediğim gibi, taktik "tak ve kullan" bir taktik, ancak taktik olgusundan yoksun dostlarımız taktiği sadece takıyorlar, kullanmasını bilemiyorlar. Taktiği takıma monte ettikten sonra maçları dikkatle izleyip üzerinde modifikasyonlar yapmak bir zaruriyet.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dediğim gibi, taktik "tak ve kullan" bir taktik, ancak taktik olgusundan yoksun dostlarımız taktiği sadece takıyorlar, kullanmasını bilemiyorlar. Taktiği takıma monte ettikten sonra maçları dikkatle izleyip üzerinde modifikasyonlar yapmak bir zaruriyet.
    Anladım abi..
    Benim söylediklerimi eleştiri olarak kabul etme.
    Benimki sadece bir soruydu..
    Dediğim gibi hatalarımdan dolayı yanlış sonuçlar aldım.
    Ama bu taktiğin başarısız olduğunu göstermez...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yok canım sözüm sadece sana değil, genele. Üzerine alınma.

Nesil
    2006

Bu taktiği bizat aşcısısını yenerken ne kadar iyi bir taktik olduğunu anladım. Rakinini yenseniz bile suratın asık maçtan çıkıyorsunuz. Çünkü kalenize akın akın gelmişler. Kalecinizin büyük kurtarışları ile maçı kazanmış oluyorsunuz ve bütün taktiğiniz çürüyüp gidiyor.

Bu arada hiçbri aşcı kendi tarfini vermez. Bu nedenle mutlaka İlhan'ın bu taktikte sakladığı bir iki sır vardır.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Abi ne işe yarıyor tight marking?

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

saol abi birde ben deneyeyim bakalım..

peluk hocam öncelikle taktiğini 1 sezon boyunca kullandığımı...fiorentinayla ligde inter in 2 puan arkasında 2. olduğumu...uefa yı aldımığımı ve italya kupasında yarı finala geldimiği belirterek tekrar teşekkür ederim

2. sezonda 1,2 genç yetenek ve güçlü 2 oyuncuyla takımı güçlendirdim...ama mutu yu satmamla takımda bir şeylerin eksilidiğini farkettim. maçları hala kazanıyorum ama ilk sezonki pozisyon zenginliğinden eser yok...

şu anki kadrom

frey
    ujfalusi dainelli zapata traore
    donadal
    piatti montolivo
    aaritalo semioli
    pazzini

mihelic,potenza,lulinha,saivet gibi yedeklerim var...

farkedeceğiniz gibi takımın yarısını sattım...35m euro param var...nereye ne almam gerekir...nasıl kaparım mutu nun yokluğunu...

şimdiden teşekkürler
    Last edited by Jenova : 18.Mayıs.2008 at 16:28

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Mutu amlde mi oynuyordu ?

evet,

şimdi aaritalo yu sola çektim sağa semioli yi koydum

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

AMR ve AML: Hız, hızlanma, off the ball, crossing, dribbling, hatta tercihen finishing ve technique özellikleri yüksek olsun.
    Demiş Peluk

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Jenova View Post
    evet,

şimdi aaritalo yu sola çektim sağa semioli yi koydum
    801'de mi oynuyorsun?

802 hocam...

bu arada param 53m euro ya çıktı...valencia dan silva yı almaya çalıştım...yalvar yakar gelmio adam :P

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aaritalo 802'de önemsiz ve kötü bir futbolcu da, ondan sordum... Oyunu 801 veritabanından mı açtın diyeyim o zaman

Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri