istediğin kadar uyarabilirsin fikirlerine saygı duyulmayan insan benim çünkü benim mesajım siliniyor asıl benim sebi uyarmam gerekiyor yöneticiliği daha bilinçli yapmam hususunda ben hakan yerine ersen alınmalı diyen ilhana saygı göstermedimmi ben pivot santrafor devri kapandı diye düşüncelerini beyan edenlere saygı göstermedimmi ben şaka yollu hakan uzaya çıksın diyenlerle birlikte gülmedimmi
ben neye saygı göstermedim bi bak bakalım
bağdaşlaştıraMAZSIN
istediğim gibi düşünürüm istediğimi istediğime bağdaşlaştırırım ben düşünce özgürlüğüne sahip bir insanım herkes en ücra düşünceyi savunur hepsine saygım var savunurken benim tezimi yerle birde edebilir onada saygım var savunurken bana veya benim tezime hakarette edebilir onada karşılık vermem
ama kimse benim nasıl düşüneceğime karışamaz

bizim özgürlükleri kıt ülkemizde öldürülen Hrantlarda DÜŞÜNEMEZSİN KONUŞAMAZSIN dedirtildiği için öldürüldü. Bizim sınıflara ayrılmış ülkemizde Kürtlere düşünemezsin konuşamazsın dendiği için bu insanlar başka bir devleti düşündü

ben düşünürüm istediğimi düşünürüm istediğimi yazarım HERKES GİBİ

şu siteye üye olduğum tarih bakın üzerinden 1 sene geçmiştir bir kişi hakkında uyarı düğmesine basmışmıyımdır bir bakın defalarca bir çok düşüncemden sonra saçmalama diyen olmuştur daha ileri giden hakaret bile eden olmuştur. Ben kimseyi düşüncesinden ötürü birilerine, düzen ortamını sağlayan yürütme görevlilerine şikayet etmişmiyim

ben sizi uyarıyorum üzerinde düşünmeden mesaj silmeyin ben özgürüm bu forum özgür ben ister milli takımı tutarım ister hakan şükürü milli takımın üzerinde görürüm hiç kimse karışamaz