1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Almanya'da kadro açıklandı!

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Arkadaşım, konuşuyorsun ama ne dediğini sadece kendin biLiyorsun. Hem ben ne yapmam gerektiğini gayet iyi biLiyorum merak etme. Tartışırsın, tartışma demiyoruz, ama sen iLLa benim dediğim dedik tarzı havaLardasın, böyLe oLunca da babam geLse uyarırım kimsede karışamaz.

Herşeyi sen mi biLiyorsun, en iyisini sen mi biLiyorsun, ona göre oLmaLıydı, ona göre oLmamaLıydı, herkesin düşüncesi kendisinedir. Burası ALmanya miLLi takımının oyuncuLarının konusu. Bundan sonra daha da devam ettirme.

Sen özgürsün, ama bir yere kadar. BeLLi kuraLLarı da aşarsan, uyarırımda, gerekirse aLırımda yazma hakkını. Her yerde kuraL vardır. Kimse kuraLLardan daha yukarıda değiLdir.

Şimdi ricam uzamasın.

Çok herşeyden anLıyor oLsan, burda geLip Fransa konusunda Hakan şükür den bahsetmezsin.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Arkadaşım, konuşuyorsun ama ne dediğini sadece kendin biLiyorsun. Hem ben ne yapmam gerektiğini gayet iyi biLiyorum merak etme. Tartışırsın, tartışma demiyoruz, ama sen iLLa benim dediğim dedik tarzı havaLardasın, böyLe oLunca da babam geLse uyarırım kimsede karışamaz.

Herşeyi sen mi biLiyorsun, en iyisini sen mi biLiyorsun, ona göre oLmaLıydı, ona göre oLmamaLıydı, herkesin düşüncesi kendisinedir. Burası ALmanya miLLi takımının oyuncuLarının konusu. Bundan sonra daha da devam ettirme.

Sen özgürsün, ama bir yere kadar. BeLLi kuraLLarı da aşarsan, uyarırımda, gerekirse aLırımda yazma hakkını. Her yerde kuraL vardır. Kimse kuraLLardan daha yukarıda değiLdir.

Şimdi ricam uzamasın.

Çok herşeyden anLıyor oLsan, burda geLip Fransa konusunda Hakan şükür den bahsetmezsin.
    senin beni anlamını beklemezdim zaten takıl kafana göre egonun tatmin et anlayıp dinlemeden uyarı ver ben buraya 15 sayfa sistem yorumu yazsam anlayan az kişi çıkar

ben kime demişim her şeyi ben biliyorum diye ben kimin yorumuna hakaret etmişim hayır o öyle değildir demişim.

herkes düşüncesini belirtiyor üyenin biri sen öyle düşünemezsin diyor bende ben öyle düşünürsem ne yaparsın diyorum (yani ağzımımı bağlarsın düşüncemimi kapatırsın)
    sen geliyorsun benim mesajımı siliyorsun
    herkes futbol düşünebilir yorumlayabilir ama kimse kimsenin düşüncesini engelleyemez sen hata yaptığını kabullenmiyorsun hala boşa gevelemeyelim ben böyle yöneticilik yapılamayacağı kanaatindeyim her önüne gelenin mesajını silince uyarı verince yöneticlikmi yapılmış oluyor yani
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri