1 ile 30 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2003

Aydin konusunda biraz yazilmis.

Ilk olarak son 2 sezonun buyuk bir kismini sakat gecirmis Aydin icin potansiyel acisindan bir gelisme yapmamiz hic mantikli olmaz. Gelecek sezon gosterecegi performansa gore tekrar degerlendirilir.

Bosu bosuna birbirinizi kirmayin, uzmeyin karsilikli satasmalarla.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Aydin konusunda biraz yazilmis.

Ilk olarak son 2 sezonun buyuk bir kismini sakat gecirmis Aydin icin potansiyel acisindan bir gelisme yapmamiz hic mantikli olmaz. Gelecek sezon gosterecegi performansa gore tekrar degerlendirilir.

Bosu bosuna birbirinizi kirmayin, uzmeyin karsilikli satasmalarla.
    Peki Mehmet Topal ve Arda hakkında ne düşünüyorsun ömer abi? Daha önce yazdın mı bilmiyorum ama görmedim yada gözümden kactı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Peki Mehmet Topal ve Arda hakkında ne düşünüyorsun ömer abi? Daha önce yazdın mı bilmiyorum ama görmedim yada gözümden kactı
    Ikisi de makul oranda gelistirildi.

Ozellikle Topal'in ozellikleri 1'er puan dusuyordu 8.0.2'de bunun nedeni de iki ayagini da iyi kullanabilmesi idi. Bu sorun ortadan kalkmakla beraber, bazi ozelliklerinde gelismeler oldu.

Ayni sekilde Arda icin de bazi gelismeler oldu.

Tam olarak neleri degistirdigimi anlatmam mumkun degil simdilik cunku bir cok sey diger oyuncularla karsilastirmalar yaptiktan sonra yine degisebilir. Degisikliklerin neden oldugunu uzun boylu anlatmak zorunda kalmak yerine, sizlerden biraz sabir etmenizi bekliyorum.

Ancak genel olarak bu yil gelisim gosteren her oyuncuda kucuk veya buyuk degisim oldu.

Mesaj Yetkileri