1 ile 30 arası toplam 66 sonuç

Konu: Kolektif Tek Kale

Threaded View

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
    Eğer karşı takım bitiriciliğini kullana bilseydi senden daha çok gol atardı(Örnek Sakarya maçı).Senin defans için bişeyler yapmanı bekliyorum
    Ben 24 şut atmışım sakarya 14.Bence bir kez daha düşün kim bitiriciliğini kullanabilseydi daha çok gol atardı.Eleştirilerden anladığım kadarıyla şunu da söylemek istiyorum.Kolektif Tek Kale mükemmel bir taktik ama bütün maçları bütün takımlara karşı takımınız kim olursa olsun alabilme kabiliyeti yok o yüzden kaybettiğim sadece 1 maçın benim için hiçbir önemi yok.Ben gerçekçi futboldan yana olduğum halde bu başarıların gerçek hayatta olabilme ihtimali olmadığını düşünüyorum.Ama bazı arkadaşlar sanırım öyle bir taktik istiyor ki gol bile yemesin takım.O şekilde bir taktik yapan olursa paylaşsın biz de istifade edelim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by howarda3 View Post
    bu başarılı taktik için seni bir kez daha tebrik ederim Sevilla ile oynuyorum Ş.L öneleme ilk maçında Dinamo'yu 5-0 yendim 2. maça çıkmaya gerek kalmadı
    Teşekkür ederim umarım ligdede istediğin sonuçları alıyorsundur.
    Last edited by yorumsuz1i : 19.Mayıs.2008 at 17:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri