1 ile 30 arası toplam 66 sonuç

Konu: Kolektif Tek Kale

Hybrid View

Quote Originally Posted by chewbacca128 View Post
    Yıl 2020.Yozgatspor olmuştur Real Madrid.Chelsea ne hallerdedir.Biraz konuşmalarında dikkatli ol.
    Siz çok saygılısınız öyle mi? Utandım doğrusu kendimden.Olmuştur, etmiştir, kontra yer, mış müş.Söylediklerinizi ss ile ispatlamadığınız sürece yazdıklarınız yalandır.Kusura bakmayın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yorumsuz1i View Post
    Siz çok saygılısınız öyle mi? Utandım doğrusu kendimden.Olmuştur, etmiştir, kontra yer, mış müş.Söylediklerinizi ss ile ispatlamadığınız sürece yazdıklarınız yalandır.Kusura bakmayın.
    Senin eşsiz saygı seviyene erişemiyorum paşam,sen biz naciz kullarını affet olur mu?

Sen büyük adamsın utanma kendinden,sağa sola laf sallamaya devam et sadece.Benim iki yazdığımla olmuştur,etmiştir,kontra yer mış muş bulamadım herhalde kör oluyorum.

Arkadaşlarının yorumuna saygı göstermessen doğru düzgün konuşmazsan boşuna dil dökmene gerek yok,böyle konuşarak kendini herkesten üstün olarak kabul ettirebileceğin başka yerler bulursun.

Baştan sona okudum yazıları.Biri sana bi şey sormuş başlamışın saydırmaya,A demişler bir cevap hık demişler bir cevap valla bravo

Mesaj Yetkileri