1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Bu Edu değil mi Fenere Şampiyonlar Liginde 3-4 gol yediren ?Bu arada Yasin ve Can gerçekte o kadar iyi mi bilmiyorum ama yapay zeka devre arasında Eduyla Luganoyu 6mn € civarında fiyatlarla satıyor Önder Can ve Yasini kullanıyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Her026 View Post
    Bu Edu değil mi Fenere Şampiyonlar Liginde 3-4 gol yediren ?Bu arada Yasin ve Can gerçekte o kadar iyi mi bilmiyorum ama yapay zeka devre arasında Eduyla Luganoyu 6mn € civarında fiyatlarla satıyor Önder Can ve Yasini kullanıyor.
    gol yedirmek?

Edu'nun sadece bir tek CSKA maçında geri pas hatası var, geri kalanları hata değil, Edu'nun pozisyonlarda pek hatası yok (hiçkimse hatasız değildir, arada bir normal seviyelerde hata yapılabilir).Lugano gereksiz çıkışlar yaptığında Edu tek yakalanıyor, ayrıca kendisine çarpıp girenler beceriksizlik değil, şanssızlık, örn. Alves'in ortasını kesmeseydi arkada biri boştu.

Futbolda gol yememek yoktur, mutlaka gol yersin.

Fenerbahçe defansif gücü ile Ş.L. Çeyrek Finali'ne geldi, iyi düşünün.

Zico'nun oyun transfer değeri yüksek kalmış, ayrıca Ş.L.'ne katılamazsa olması gerekem maddi dengeden -5M$ geride kalıyordu Fenerbahçe, onu dengelemek için yapıyordur AI.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Zico'nun oyun transfer değeri yüksek kalmış, ayrıca Ş.L.'ne katılamazsa olması gerekem maddi dengeden -5M$ geride kalıyordu Fenerbahçe, onu dengelemek için yapıyordur AI.

Aksine Cengiz. Onu ben yukselttim. Yukselmesinin nedeni de takimi transferlerle kurma eyilimini yukseltmek. Onu dusurdugun takdirde, Zico oyuncu satip yerine gencleri yerlestirir. Yani takimin finansal kuvvet avantajini kullanmaz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Aksine Cengiz. Onu ben yukselttim. Yukselmesinin nedeni de takimi transferlerle kurma eyilimini yukseltmek. Onu dusurdugun takdirde, Zico oyuncu satip yerine gencleri yerlestirir. Yani takimin finansal kuvvet avantajini kullanmaz.
    Biraz fazla değil mi, daha önce konuştuğumuzda oyun transferini çok yapar demiştin, fazla sürkilasyon yapmıyor Fener (yaparsa da kadro şişer kovulur), ne az ne fazla, 3-4 A takım oyuncusunu geçmiyor sonuçta.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Fenerbahçe'de Roberto Carlos'un abartıldığını düşünüyorum yeni bir kariyere girdim ve Roberto Carlos şuan TSL'de gol krallığına oynuyor gollerin çoğunuda serbest atış ve kornerlerden dönen toplara vuruşu ile atıyor.

Ali Bilgin çok iyi yapılmış hem sağ kanat hemde sol kanatta çok iyi ortalar açıyor. Bu bir şekilde engellenmesini düşünüyorum.
    İlk defa senden duyuyorum Önder, finishinge bakayım, taktikle alakalı olabilir, Carlos ileride kalır, çok şut atarsa gol atma şansı yükselir zaten ama o kadar da değil, bilmiyorum neden olmuş.
    Ne olursa olsun hiç bir bek (abartılsa dahi) gol kralı olmaz

Nedenine bakmak lazım.

Ali Bilgin'i fazla değildi, nasıl iyi oynuyor anlayamadım.Ağır bir oyuncu, crossinge bakarım.
    Last edited by Cengo : 19.Mayıs.2008 at 21:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003

Biraz fazla değil mi, daha önce konuştuğumuzda oyun transferini çok yapar demiştin, fazla sürkilasyon yapmıyor Fener (yaparsa da kadro şişer kovulur), ne az ne fazla, 3-4 A takım oyuncusunu geçmiyor sonuçta.
    Onu yazdigimda oyuncu kalitesini belirleme seviyesi dusuk olan Turk teknik direktorler icin yazmistim.

Fenerbahce son iki sezonda diger takimlardan 15 oyuncu almis. Bunun yaninda genc oyunculardan takima eklenen oyuncularin arasinda biraz Gurhan, bir de Volkan Babacan var ve ikisi de takimda pek gorev alamamis oyuncular.

Fenerbahce transfer yaparak gelisen bir kulup. Genc oyunculari takima adapte edip gelismeleri icin ortam saglayan bir kulup degil. Genc oyunculari tercih eden, transfer yapmak yerine genc oyuncularin takima adapte olmasini bekleyen bir teknik direktoru takimin basina getirmesi, takimin finansal avantajini kullanmamasina neden olur. Edu/Lugano satilir yerlerine ayni kalitede oyuncu almak yerine Yasin/Can/Onder oynar buying players ozelligi dusuk olursa.

Medyada yazilanlara gore Serdar ayriliyormus. Zico'da eger kalirsa Volkan ve Mert ile devam edelim mi diyecek yoksa baska kaleci almamiz gerekli mi diyecek?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Onu yazdigimda oyuncu kalitesini belirleme seviyesi dusuk olan Turk teknik direktorler icin yazmistim.

Fenerbahce son iki sezonda diger takimlardan 15 oyuncu almis. Bunun yaninda genc oyunculardan takima eklenen oyuncularin arasinda biraz Gurhan, bir de Volkan Babacan var ve ikisi de takimda pek gorev alamamis oyuncular.

Fenerbahce transfer yaparak gelisen bir kulup. Genc oyunculari takima adapte edip gelismeleri icin ortam saglayan bir kulup degil. Genc oyunculari tercih eden, transfer yapmak yerine genc oyuncularin takima adapte olmasini bekleyen bir teknik direktoru takimin basina getirmesi, takimin finansal avantajini kullanmamasina neden olur. Edu/Lugano satilir yerlerine ayni kalitede oyuncu almak yerine Yasin/Can/Onder oynar buying players ozelligi dusuk olursa.

Medyada yazilanlara gore Serdar ayriliyormus. Zico'da eger kalirsa Volkan ve Mert ile devam edelim mi diyecek yoksa baska kaleci almamiz gerekli mi diyecek?
    O zaman tamam, bu açıdan bakmamıştım.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

İlk defa senden duyuyorum Önder, finishinge bakayım, taktikle alakalı olabilir, Carlos ileride kalır, çok şut atarsa gol atma şansı yükselir zaten ama o kadar da değil, bilmiyorum neden olmuş.
    Ne olursa olsun hiç bir bek (abartılsa dahi) gol kralı olmaz

Nedenine bakmak lazım.

Ali Bilgin'i fazla değildi, nasıl iyi oynuyor anlayamadım.Ağır bir oyuncu, crossinge bakarım.
    Gol Kralı lafın gelişi dedim, Bilindiği gibi ilk devre bitti 17 maçta 5 frikik golü ve 2de uzaktan gol attı yani Carlos gibi bir ismin daha yarım sezonda 7 golü var.

Ali Bilgin hızlı oynamıyor ama; çok iyi paslar ve ortalar açıyor. Birde top takibi çok iyi eğer kaleciden veya direkten dönen toplar olduğu zaman çok iyi tamamlıyor.

NOT: Yanlış anlamamı istemem, ismim Önder değil, Batuhan. Önder soyadım.

Mesaj Yetkileri