1 ile 30 arası toplam 154 sonuç

Konu: Turksportal Masaüstü Yazılımı 2008

Hybrid View

Quote Originally Posted by oguzyumak View Post
    Türkçe FM programı ile karşılıklı FM oynayabileceksiniz demişsiniz de online FM oynamak için sadece bu program yeterli olacak mı? Videoda da online FM ile maç ayarlama ile ilgili birşey göremedim ama ana sayfadaki haberde "Karşılıklı FM oynayabileceksiniz." yazıyor. Biraz daha açarmısınız konuyu.

Ayrıca sitenin yeni tasarımını ve yeni içeriğini sabırsızlıkla bekliyorum. Yeni içeriğin güzel ve kullanışlı olmasını umuyorum. Hızı da az olmaz inşaallah. Bu arada Türkçe FM'nin Türkçe oranı da % 82 olmuş
    Bir şey daha söylemek istiyorum. Türkçe FM'yi çıkaracaksınız ve ondan sonra Türkçe yüzdesini arttırmak için çalışmaya devam edecekmisiniz yoksa ara verecekmisiniz? Bir gün FM'yi % 100 Türkçe olarak oynayabilecekmiyiz?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by oguzyumak View Post
    Bir şey daha söylemek istiyorum. Türkçe FM'yi çıkaracaksınız ve ondan sonra Türkçe yüzdesini arttırmak için çalışmaya devam edecekmisiniz yoksa ara verecekmisiniz? Bir gün FM'yi % 100 Türkçe olarak oynayabilecekmiyiz?

ilk olarak %80 oranında çıkacak sanırım sonraki çıkacak update'de %99 olarak oynanacak. Niye %100 değil onu açıkladı ilgili arkadaşlar bazı kelimelerin türkçeye çevrilememesinden dolayı böyle birşeye başvuracaklar.

Mesaj Yetkileri