1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Roberto Carlos su anda 160 CA'lik performans gostermiyor bence en fazla 150-155 civari olmali.

Oyunda kornerlerden yapabilicegin bi hile var bununla birlikte defans oyunculari gol krali olabiliyor hileyi kullanmazsin Roberto Carlos da gol krali olmaz.
    8.0.2 nin SI tarafından katledilen oyuncu yaşlanma kodlaması sagolsun Carlos zaten bikaç ay içinde 140lara 130lara kadar iniyor. üç beş puanın hesabını yapmaya hiç gerek yok.Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahce araştırmasının hiçte abartılı olmadıgını düşünüyorum bence gayet mantıklı cogu oyuncu. 1-2 oyuncuda ca ve pa azaltılması gerekebilir ama ondan fazla da artması gereken adam sayabiliriz cok rahat.Roberto Carlos'un 1 temmuz 2007 itibari ile oyuna başladıgı deger o 160lık ca.gayet de normal. şuanki seviyesinin bi önemi yok.FM2009 da zaten 150 seviyelerine indirilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by Prowler84 View Post
    8.0.2 nin SI tarafından katledilen oyuncu yaşlanma kodlaması sagolsun Carlos zaten bikaç ay içinde 140lara 130lara kadar iniyor. üç beş puanın hesabını yapmaya hiç gerek yok.Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahce araştırmasının hiçte abartılı olmadıgını düşünüyorum bence gayet mantıklı cogu oyuncu. 1-2 oyuncuda ca ve pa azaltılması gerekebilir ama ondan fazla da artması gereken adam sayabiliriz cok rahat.Roberto Carlos'un 1 temmuz 2007 itibari ile oyuna başladıgı deger o 160lık ca.gayet de normal. şuanki seviyesinin bi önemi yok.FM2009 da zaten 150 seviyelerine indirilir.
    Arkadasim ben o yorumu Fm 2009 icin yaptim zaten. Fm 2008 arastirmasina negatif bi yorum yapmadim. Roberto Carlos dahil olmak uzere ulkemize transfer olur olmaz 800'da CA'leri dusurulen oyuncularin bu durumuna en cok tepki gosteren ve cikan son yamada olmalari gereken CA'de olmalari icin gerek burada gerek SI forumlarinda Omer abiyi rahatsiz eden kisilerden birisi idim ben. Bilip bilmeden yorum yazmayin...

Mesaj Yetkileri