1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Hangi butcesini? 85 milyon euro civarinda gelir beyan eden bir sirketin butcesi nasil 120-130 milyon olur acaba (genel butce desek, olamaz cunku gelirler 85 milyon civarinda.. transfer butcesi bu kadar diyorsaniz, butun gelirleri 85 milyon euro olan bir kulubun transfer butcesi nasil 120-130 milyon olabilir?) Ustelik 100. yil nedeniyle normalde surekliligi olmayan gelirlerin bu 85 milyon euro icinde oldugu goz onunde tutulursa?

Bilet fiyatlari, toplam stat gelirini asagi yukari ortaya cikartacak sekilde hesaplaniyor. Mesela sponsorlara verilen kombineler yuzunden, ortalama mac bileti fiyatlarinin gercekteki fiyatlardan dusuk olmasi cok dogal. Ancak sezonluk stat mac gelirleri asagi yukari dogru.

ömer 120 milyon euro zaten avrupa takımlarında yok..bu kadar yüksek olması mümkün değil ...yanlız bir yerde okudum bu sene 17 milyon euro ayırmışlar transfer bütcesi olarak ama kesin doğrulanmış bir bilgi değil ..tabi takdir sizin...gerçi FM de ilk yıl zaten takımlar transferlerini yapmış haliyle çıkıyor karşımıza ilk yıl..bu yüzden oyunu açar açmaz yüklü bir transfer bütcesinin olması çok mantıklı olmaz diye düşünüyorum

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    ömer 120 milyon euro zaten avrupa takımlarında yok..bu kadar yüksek olması mümkün değil ...yanlız bir yerde okudum bu sene 17 milyon euro ayırmışlar transfer bütcesi olarak ama kesin doğrulanmış bir bilgi değil ..tabi takdir sizin...gerçi FM de ilk yıl zaten takımlar transferlerini yapmış haliyle çıkıyor karşımıza ilk yıl..bu yüzden oyunu açar açmaz yüklü bir transfer bütcesinin olması çok mantıklı olmaz diye düşünüyorum
    Baska bir yerde de 50 milyon okumustu Fenerbahce arastirmacimiz.

Sonucta rakamlardan birisi secilecek, transferlere yapilan bonservis harcamalari cikartilacak, satilan oyunculardan gelen bonservis bedelleri eklenecek ve ortaya bir rakam cikacak. Zaten oyunun basinda belirlenen transfer butcesi, gercek hayatta devre arasinda harcanmak uzere kalan butceyi gosterir. Bu rakamlar bir cok kisiye ufak gelebilir ancak 1-5 Eylul tarihleri itibariyle veritabaninin son halini SI'a ilettigimiz icin, yaz donemi transferleri sonrasi arda kalan butcenin girilmis olmasi dogru olandir.

Mesaj Yetkileri