1 ile 30 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Aykut ve Orkuna güvenmeliyiz.Boşuna o kadar yaşlı kaleciye para vermeye gerek yok.Bize birincil olarak forvet ikincil olarak sağ bek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Arkadaşlar duyumlarımı ve bilgilerimi paylaşıyım

1-Yabancı sağ bek alınacak,
    2-Yabancı bir stoper alınacak,
    3-Isakson gelebilir,
    4-Forvet gelmeyebilir,
    5-Sağ kanat alınma ihtimali düşük,

Laudrup'la Anlaştık
    Ama A.Sezgin'in menajer Bayram Tutumlu'ya transferler de az para kazandırması nedeniyle B.Tutumlu Laudrup'un aklını karıştırıyor,

Song'a bir senelik mukavele teklif edecekler,
    KRAL'ı ise jübile yapalım 2 sene eğitim vereim sonra GALATASARAY'da görev verelim denilecek.Bakalım bu bilgilerimin hangisi gerçekleşecek ayrıca E.Aşık ve Necati Ateş kulübe geri dönecek...Saygılarımla...

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Her026 View Post
    Aykut ve Orkuna güvenmeliyiz.Boşuna o kadar yaşlı kaleciye para vermeye gerek yok.Bize birincil olarak forvet ikincil olarak sağ bek lazım.
    O yaslı dedigin kaleciyle Aykut arasında 1 yaş bile fark yok.Orkundan ise daha genç.Ayrıca Aykut ve Orkun Türkiye şartlarında iyi kaleci olabilir ama özellikle avrupa maçlarında orkunu gördü herkes.Şampiyonlar Liginde başarı hedefleniyorsa üst düzey bir kaleciye ihtiyaç var mutlaka.Aykut henüz yeterli degil daha gelişmesi gerek ama Gs gibi büyük takımların fazla bekleme şansı yok.Isaksson'u dogru düzgün tanımadan izlemeden yorum yapmayın.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Prowler84 View Post
    O yaslı dedigin kaleciyle Aykut arasında 1 yaş bile fark yok.Orkundan ise daha genç.Ayrıca Aykut ve Orkun Türkiye şartlarında iyi kaleci olabilir ama özellikle avrupa maçlarında orkunu gördü herkes.Şampiyonlar Liginde başarı hedefleniyorsa üst düzey bir kaleciye ihtiyaç var mutlaka.Aykut henüz yeterli degil daha gelişmesi gerek ama Gs gibi büyük takımların fazla bekleme şansı yok.Isaksson'u dogru düzgün tanımadan izlemeden yorum yapmayın.
    Tamam pardon yaşlı demiş olabilirim.Aklımda öyle kalmış ama önemli olan bu değil.Sonuçta Aykut'un zor pozisyonlarda çıkardığı topları hatırlıyorum.Şampiyonlar Liginde belki daha fazla olur bu zor toplar ama kaleci topları çıkardıkça dahada hırslanır.Ben Aykut'a güveniyorum umarım benim yüzümü kara çıkartmaz yıllarca yedek beklemesinin karşılığını alır.

Mesaj Yetkileri