Saol ...
Klupten haberler simdi
Takimimiz oyuncusu Sinan Kaloglu Agustos ayinin futbolcusu secildi sonradan oyuna girdigi DENİZLİ macinda 2 gol atan oyuncu bir sonraki mactada OFTASa gol atarak odulu kazandi ....
1 Eylule gecilmesi itibari ile son transfer tablomuz yukarida oldugu gibidir...
TURKIYE KUPASINDA RAKIBIMIZ YOZGATSPOR ....
4.HAFTA
4.Hafta macinda 6.siradaki G.Birligini agirladik.Mac zor bir mucadeleye sahne oldu 1-0 one gectik onlar 2-1 yapti .Tam 2-2 olmusken ters bir vurusla topu aglarimizda gorduk.2.yarida pes etmeyen takimimiz 3 gol bularak maci 5-3 galibiyetle noktaladi bu sonucla su anda 3.yuz ...
5.HAFTA
Bu hafta Kasimpasaya konuk olduk.Yine bir klasik Bursa maci izledik once one gectik , sonra geri dustuk sonra yine one gectik. 3.kez geriden gelip mac aldik.Fazla soze gerek yok .Acaba nereye kadar boyle gidecek merak ediyorum aslinda
Turkiye KUPASI 2.ROUND
Saka gibi yedek kadroya guvenip ciktim ancak az kalsin turdan oluyorduk.Yine geri dustuk 90+2 de buldugumuz golle macı uzatmaya goturduk sonrasında cok cekısmelı bır mac oldu ve 116 da İbrahimin goluyle kazandık mac sonrasi basin timsahlar yozgat engelini kolay gecti dior bir de bana sorsalar ....
VE TURKIYE KUPASINDA GRUPLAR BELLI OLDU
Kayseriyi yenersek gruptan cikmamiz garanti olacaktir...
6.HAFTA
Ewet sonunda ilk one gecen biz olduk ve kazandik.İlk yari 3-0 bitti mutlu girdik ancak 3-1 oldu ve oyuncular macin bitmedigini anlayarak maca geri donduler.ve sonuc 5-2 daha cok mac var ama avrupa kupalarinda olmamiz cok buyuk ıhtımal
7.HAFTA
Takimda gelismeler oldugu gozukuyor once ılk kez one gectık bu hafta ise ilk kez bir macta gol yemedik gayet guzel bir mac oldu bu macta sakatlanan cihan haspolatli ilk devreyi kapatti...
Bu arada oyuncumuz MEHMET YILDIZ ayin futbolcusu odulune layık gorulmustür...