1 ile 30 arası toplam 79 sonuç

Konu: Yürüyüş Başlıyor (Timsahlar)

Hybrid View

Andreas Granqvist kaliteli ve genç defans oyuncusu bunu alabilirsin. Bursasporun alt yapısından kesinlikle faydalan çok iyi oyuncular çıkıyor. Gençlerin hiçbirini satma kendi fikrimce çok iyi özelliklere kavuşuyorlar ilerleyen yıllarda(Sercan Yıldırım, Fatih Serkan, Ramazan Erarslan, Serdar Aziz gibi).

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Tebrik ederim çok iyi iş çıkarmışsın, Seneye ŞL de başarılı olmanı bekliyoruz David Jones(MC), George Boyd (AMLC-FC), Rafael Carioca (DMC), Felipe Matione (D-M-AMR) bu oyuncular nacizane tavsiyemdir. işine yarayabilir eğer ihtiyaç duyarsan
    cok saol SL ile ilgili once elemeden kurtulmak isterim buyuk rakipler ve seri basi olamadigimiz icin oyuncular guzel boyd bize yararli olabilir ....

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Andreas Granqvist kaliteli ve genç defans oyuncusu bunu alabilirsin. Bursasporun alt yapısından kesinlikle faydalan çok iyi oyuncular çıkıyor. Gençlerin hiçbirini satma kendi fikrimce çok iyi özelliklere kavuşuyorlar ilerleyen yıllarda(Sercan Yıldırım, Fatih Serkan, Ramazan Erarslan, Serdar Aziz gibi).
    Defansta Roque ile anlastim orada simdili sorun yok ama yine de yatirim amacli dusunebilrim ....
    Ve altyapimiz gercekten cok iyi bn su anda İsmail,Fatih ve Sercandan yaralanabiliyorum 3 u de cok iyi Sercana deddigim gibi Kayseri 3.3 + yuzde 25 payverdi satmadim olece kalacaklar

20 A takimimiz 122 gol atarak 1 m 3 b ile sampiyon oldu
    18 A ise sadece 2 beraberlik ile sampiyon oldu ilerde cok iyi isler yapacaklardir...

Mehmet Yildiz 31 golle gol krali....
    Sinan Kaloglu 27 gol 8 asist ile yılın oyuncusu
    Bende yılın manageri secildim

Mesaj Yetkileri